ИНТЕЛЕКТУАЛНА ЕЛИТА: ГУЗАТЕ БАБЕ И ЧУПАВИ РИДИКУЛИ

 

"Слика и прилика уцењеног човека" - Данас, 24.1.2023.

Очекивано, наши интелектуалци европски настројени и окренути будућности, у опште не констатују да Срби на Косову живе у гетоу, да су изложени прогонима, мучењу и убиству без казне.

На Косову је стање недопустиво за цивилизацију XXI века. То стање је стање гетоа. То стање је стање "Кристалне ноћи". То стање је стање у коме је отворен слободан лов на Србе.

То је једина реалност коју осиони дедињски и дорчолски пресератори одбијају да прихвате. Све друге реалности њима су јасне. За њих је и Јасеновац прихватљива реалност коју не треба помињати јер је то у ствари правдање оног тамо импровизованог геноцида.

То стање разоткрива стање свести лефтарда у Србији. Гле!, ти новокомпоновани чупави ридикули тако се жучно боре против свега српскога. Смета им и бадњак и пливање за часни крст и славски колач и календар. Све је то фашизам! - изричу дигнуте песнице, обрве и чуперка на глави. Страсно пак скачу у одбрану најцрњег нацистичког шовинизма који им, ево, игра Шоту пред очима. Данке Дојчланд, Бела ћао!

Срећна вам децо Ноћ Вештица!

Лефтарди који тако страсно бране мучење Срба. Који се гримасом смеју рањеном дечаку. Да је којим случајем рањено Шиптарско дете, свима би нам очи ископали.

Такво стање прави антифашисти не би трпели. Овдашњи антифашисти су жене у црном.

Наша "Антифа" је усташки антифашизам. Зомби-антифашизам. Ко је против те наказне верзије антифашизма, тај је против европске перспективе. Европска перспектива ено је тамо иза брда.

"Потписуј то!!!" - Крешти пијана баба уз овације плачених млатимудана.

Наши либерални интелектуалци су шмокљани којима се видик завршава код Колара. Шмокљани који не разликују живот од гузице. Њима је то исто.

Нису то интелектуалци, то су напола школоване крпе.

Ти интелектуалци, који имају мишљење за Данас, и који су увек имали мишљење мада је живот то мишљење силовао, дакле, ти интелектуалци силованог мозга знају да државно расуло није настало због Косова, ни због српског национализма, већ због суманутог срљања у Европску Унију. Због њиховог дегенерисаног левичарства. Знају да то срљање и то дегенерисано левичарство предводе архи-протуве и обер-јајаре који би и кожуру прождерали, да је Србија од сланине направљена. Знају да никакве европске перспективе никада није ни било, нити ће је бити. Знају, а лажу нас за будућност. Не бригају за своју будућност, они су се наталожили у свом црвеном брлогу београдском, и биће добре слуге сваком господару, као што су били добре слуге од ономад. Лажу нас, за нашу будућност које нема.

Давно је Тамара Калитерна, комунисткиња, антифашисткиња, гузата баба у црном, из своје партизанске бусије у Београду написала: "Србији, као и свакој кварљивој роби, време је да заврши на ђубришту историје". На том ђубришту с нама скупа, међутим, спаковани у српску земљу, завршиће и она, и сви интелектуалци који ево размишљају о Предлогу Велике петорке, и Француске и Немачке, као слабој понуди за двосатни квартир, а не као о злочиначкој уцени какве нам стижу ево сто година са исте стране.

Serbien muß sterbien! Шта је ту ново?

Не прочитасмо поред све пажње да босански непоменик јесте велеиздајник, и да га зато ваља кажњавати. Да је све друго у вези њега за казну, али да велеиздаја Косова нема са чим да се мери.

Знају они и да признавањем Косова ништа се неће променити. Дословно, ништа. Само ће уследити нова уцена и ново мрцварење народа. Нови љубазни захтеви за брисање Срба, уз оштар нож под грлом.

Нацистички је то нож.

Знају, али их се не тиче. Знају, али причају обрнуто зато што су антифашисти. Њима образ не црвени. Њима је образ црн.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА