АНТИФАШИСТИ СА НЕШТО ПРОПУСТА

 

 


 
У Србији су већ дуже времена на власти потомци снага које су Други светски рат изгубили на бојном пољу.

Лаже Радосављевић. На власти у Србији су одреда партизанска деца. Колико су партизани "победници на бојном пољу" друга је прича.

Међутим, својом изјавом о послератним жртвама тих "победника на бојном пољу", Радосављевић је превазишао и Хрвате, за које знамо да су "најхрабрији народ на свету јер их ништа није срамота".

У заносу победника, у заносу ослобођења државе и освете најкрвавијем људском изуму, а то је фашизам, десило се сигурно и нешто пропуста. Е то нешто пропуста, то треба да обележимо, а не нечије жеље, нечије страхове и нечије комплексе зато што није био на правој страни.
 
Ова изјава лика који између осталог треба да се бави васпитавањем нових генерација је нешто најхрабрије што смо у прилици да читамо у овим страхотним нео-храбрим временима.

"Нешто пропуста у антифашистичком заносу" ???!!! 

СВАКА ЧАСТ, КОМШИЈА!!!
 
То "нешто пропуста" у Србији значи почињених више "пропуста" него сви фашисти заједно. Више пљачке него ико у историји. У "нешто пропуста" спада и просипање мозга метком у потиљак деци од 11 година која су проглашена за колаборанте-агенте". Значи и бацање дечака у бунар. Значи и ликвидирање средњошколаца годинама после рата.

Значи логоре и масовне злочине који не заостају за усташама.
 
Дакле, ова антифашистичка громада скупа са својим саучесницима заслужује по свим својим људским вредностима да буде сврстан у први ред Нешто Пропуштених. Чисто да искуси како је спадати у пропусте. Ништа мање од тога.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА