КАКО ЈЕ ПАЈА-ЛЕШ СМЕСТИО НЕШИ - СТУДИЈА СЛУЧАЈА

 
АРХИВА: Бр. 6.

29-10-12.


Не, Пају-Леша је засигурно подвалила БИА да би сместили Неши. Како иначе да доакају таквој селебрити громади, какву је од себе изградио Неша Чанак?

Ево кључног разлога зашто се БИА наврзла на Нешу: Ваља ликвидирати кључног војвођанера, који доминира "Пинковом пакленом кухињом", како би Војводину задржали у србијанским канџама.

Критични догађај се одвијао, по интерпретацији Нешиној, тако што он у опште није био присутан на попришту кад је тукло Пају-Леша, и не зна о чему се ради. Ипак се међутим појавио, али се бранио од помахниталог Паје, који је из Београда дошао у Војводину да се понаша. На крају се Неша опет појавио и извукао Пају из аута и вијао га свом том равницом бранећи част своје породице у виду виртуелних братаница, које су затим добиле нови идентитет након претњи београдске мафије, тако да су нетрагом нестале. Ту су, у три слике ове једночинке, била и двојица Нешиних телохранитеља, али нису били назочни. Кретали су се ту негде трагајући за могућим претњама по безбедност, али не баш на лицу места. Пошто оперативци БИА нису били задовољни степеном нанесених повреда, Паја-Леш се још два пута залетао главом о колобран да се само-овери а телохранитељи су грицкали семенке мало даље.


Неша Чанак са Братаницама.

Ова верзија је наишла на на овације читалачке публике Свих Вести Б92. Одушевљење публике се очитује у лајковању. У тренутку када сам пребројао стање, било је 1921 даштања „за“ доброћудног Нешу, лалоша овдашњег, и 200, очито злонамерних, гласова „против“.

Сада се спрема велика сајбер-петиција на Б92 да се Неша врати у „Пинкову Кухињу“. Скупштина је треш, али кухињица... Пусто је без њега. Само Неша може да смањи гађење присталица Б92 док гледају "Пинк".

Пре неколико дана, Паја-Леш се није појавио на рочишту у новосадском Суду. Вели, не осећа се добро. Није се такође појавио ни један сведок из Београда. Ником није било добро.

Одмах је стигло и објашњење шта је политичка позадина овог бојкота Београђана новосадског Суда – то је, објашњавају стручњаци за специјални рат, да би се процес одуговлачио што дуже, како би Неша био изложен што дужем негативном публицитету. То ће да му утиче на психу и апетит.

Но, још дубљу и тамнију политичку позадину осветлиће политички експерти са „Слободне Војводине“...

Nakon uvodnog poništenja Zakona o pokrajinskim nadležnostima, sledilo je nasilno prekomponovanje lokalnih vlasti u Vojvodini - potom incident u kojem je politički uklonjen Nenad Čanak - nakon koga se javlja inicijativa ''tamo nekakvih'' ''Dveri''; pa incident, prvo u Bečeju - pa ponovo inicijativa ''Dveri'', govor Koste Čavoškog - pa sad Temerin...
Ili šta kaže Balašević - ''red slanine, pa red šunke...''
...
''Uz puno poštovanje (veliko)srbijanskog Ustava''.
Čekajte,
Nešto tu ne štima.
''Održanje Vojvodine - uz poštovanje odluka Ustavnog Suda Srbije''
Koji zapravo poništava istu!
Dok u pauzama napredovanja velikosrbijanskih ekspanzionista beležimo incidente ''tamo nekakvih pripadnika 64 županije''.
Znate li Vi kako i zašto deluju pripadnici ''Pokreta 64 županije''?
I to već po nekakvom ustaljenom tajmingu i načinu.
Pa iza njih su Tajne Službe Srbije.
Tačka.
Isto kako je i ''Lešanović'' bio podmetut Čanku - da bi ga se uklonilo - ali i poslala poruka Bojanu Pajtiću.
Лешановић тук`о главом о колобран, да упозори Пајтића да он - Паја-Леш, може још јаче да удара главом од колобран! Није лако Пајтићу, нема шта.

Није долазило у обзир да се у разматрање узме могућност да су Паја-Леш и сведоци изложени јасним и реалним претњама. И то не од самог Чанка који може да поједе три корака кобасица без видног замора, али да направи три корака у простору много теже, нити од његових кафанских другова. Такве претње могу доћи само од оних који претњу могу да остваре, а да не одговарају.

Сасвим је извесно да Неша неће наглавак на нози носити.

Е зато је срамота каква нам је држава, а не зато што је пијани Паја-Леш десет пута саплитао колобран.


Неша осетио зов Северног мора: У лепршавој мајици на кратке рукаве
гони моторне санке леденим беспућима Новога Сада


Скоро истовремено, хортијевци су дивљали Темерином.

Затим је јављено да Мађари на северу Војводине масовно узимају држављанство Мађарске.

Па да, објаснише нам теоретичари, ето каква је империјална србијанска политика, кад војвођански Мађари узимају мађарске пасоше.

Онда је дошло до шовинистичких демонстрација и провокација у Будим-Пешти.

Не брините ви за тамошње Србе, одговорише нам, Срби тамо лепо живе. Толико лепо да их скоро више нема. Истопили се од милине.

Још једном нам је објашњено одакле извиру наше невоље:

SVE SE RADI SMIŠLJENO PA I FAŠIZACIJA VOJVODINE DOŠLJACIMA IZ BOSNE.OVAKO SE POKAZUJE DOMAĆEM STANOVNIŠTVU DA IM NE PADAJU NAPAMET CIVILIZACISKE IDEJE OKO ZAPADNOG KOMŠILUKA, A JOŠ MANE OKO SAMOSTALNOSTI.OVAJ JE NAMERNO NAMEŠTEN MEĐU MLADE LJUDE KOJI SU VEĆ "USMERENI"I DOVOLJNA JE JEDNA AKLAMACIJA DA SHVATE KAKO SU U PRAVU. TO DOBIJAJU NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN I ZATO JE MLADOST POTREBNA POLITICI.
nino Objavljeno: 24.10.2012 - 13:32
Следи још мало теоријске наставе са „Слободне Војводине“...'

'Uloga'' i zadatak postojanja i aktivnosti ''Pokreta 64 županije'' je još veće produbljavanja jaza i nepoverenja prema manjinama - što bi trebalo da rezultira u još većim pritiscima - koji bi nagnali iste na egzodus; a time i etničko - političko - kulturno i svako drugo čišćenje Vojvodine; da bi se ona jednonacionalizovala - i u svakom smislu jednodimenzionirala u odnosu na Srbiju; utopila u istu.Sećate se da je Hitler ušao u Austriju, Češku, Poljsku - pod izgovorom ''zaštite nemačke manjine''.

(Истна, мени се чини да је овде у питању активност дела Мађарске мањине у Србији, а не обрнуто. Или је дводимензионални господин Милош/Лазар коме тепају Недим, уверен да је Војводина у Мађарској? У том случају имало би смисла то што пише).
 
Млади Темеринци

Дводимензионални М/Л поентира:

Zbog čega i navodi ''da su svi mladi u Temerinu - županci''.
A znate zašto?

Pa da bi se opravdao naknadni pritisak da ti mladi odu.

Da Temerin ostane bez Mađara.

Postane ''Srbislavci''.
Ko je zaboravio Hrtkovce?
Slankamen?
Zemun?
Zašto je Krstur ostao bez stanovnika?

Sve su to pritisci - posredni i neposredn; politički i ''ekonomski'' - da se Vojvodina očisti - da nestanu svi razlozi njene posebnosti i postojanja.

Nacistička Srbija hitlerovskim koracima i dalje maršira na Balkanu.

Uz podršku isto takve Rusije.

Pa posredno i Kine.

Kako god - neverovatno asocirajući na zloglasni Trojni Pakt.

Jedino je pitanje - da li sve ovo razume i Zapadna ''Alijansa''; ili se čeka neki ''Pearl Harbour''?


Ето,од Паје –Леша стигосмо до Pearl Harbour-а. Одавде до вечности!


Следи коначна порука војвођанера:
MA JEBITE SE VIŠE, VRHOVNA GOVNA GEDŽOVANSKA!

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА