АВИЈОНСКО ЋЕРАЊЕ

 По тој ретардираној овнујској памети, ЕрдоКан се покарабасао са Америком, па с тога окренуо леђа Косови и Алијиној Босни, те стратешког савезника тражи у Србији, и одлучном балканском фактору Вучићу?!

 

Објављено15. 10. 2021.

Последњи запис из црне кутије су речи рахметли Џемала Бједића: „Дај болан да ја мало ћерам!“

Тада у питању беше само један авион. Али шта кад таквом прототипу даш судбину читавог народа у руке? Већ заборављени Богић Богићевић, демокрацки изабрати преставник БиХ у Прецедништву СФРЈ, онако блањат па тесат, изјави да „није професионални Србин“ и окрену се против свог народа!
 
Еј људи!
 
И нико њега не помиње, као да ни постојао није. Таман посла да га се опљује, по заслузи. Ваљда зато што није масон, и не презива се Карађорђевић? Колика је његова одговорност за последњу српску калварију не може се „у грам“ проценити, али да је ужасна штеточина, неспорно је. Још се разметао како је несретни Бора Јовић плакао молећи га да не будалеса. Подмуклост је типична особина глупака. Тако нас је и поменута босанска волусина ровашила да би му балије за узврат доделили звање почасног председника олимпијског комитета БиХ!
 
Е, тако бива кад се бакови лате политике.
 
Само ово, било би добро некима да се дозову памети. Али, јок! Кад видите рећ’емо главатога господина Ђуку, јасно је сваком да ту спаса нема.
 
Сад једнаки бизгови толмаче гео-политику. Разумеју се ко Марица у криви паламар. По тој ретардираној овнујској памети, ЕрдоКан се покарабасао са Америком, па с тога окренуо леђа Косови и Алијиној Босни, те стратешког савезника тражи у Србији, и одлучном балканском фактору Вучићу?! Отуда је и дочек ЕрдоКана Србији форматиран сходно гео-стратешкој прилици?!!
 
Оваква „мудрост“ гео-стратешких и интерконтиненталних размера иманентна је само дометима тренутно водећег политичког филозофа у Србаља, Змају од Шипова.
 
И, хај таквима објасни било шта? Коштуница је НАЈВИШЕ, па особито финансијски, помагао Републику Српску. То је ФАКАТ, дакле нешто неоспорно. Викиликс је, између осталог, објавио депешу у којој се америчка Амбасада у Београду јада: „И поред тога што Додик има много присније контакте са Тадићем, ПРАВИ ЗАШТИТНИК РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЈЕ ВОЈИСЛАВ КОШТУНИЦА!“.
 
Кад ово предочиш Босанцима, као да си им шамар опалио.
 
Ма јок, реплицирају са мудрошћу високом! Не знате ви да ћерате авијон, са’ће ми да вам покажемо како се то ради.
 
Ђорђе Ивковић 15. октобра 2017. at 12:19

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА