ЈАКУБ - У НЕДОСТАТКУ СРБА

Савремени идиоти сматрају да је нација застарели концепт који више није применљив на интелектуално, прогресивно друштво. Kонцепт нације је, за ове идиоте који владају државом, непотребан и још горе, увредљив. Сви људи треба да се слажу са другима и нико никада неће остати гладан, а сви можемо да рецитујемо „Патак и жабе“ испод двоструких дуга до краја.

Архивска фотографија (Извор: Фејсбук)/Извор: Стање Ствари

 

Објављено23. 9. 2021.

На сајту "Стање ствари" објављен је чланак Слободана Јанковића "Kриминална власт брани себе а не Kосово и Метохију". Носећа идеја написа је сажета у реченици: "Kада се овакве власти отресемо, тада ћемо, уз Божију помоћ, моћи да се спремимо да једног дана прошетамо војску до Ситнице и Бистрице, до Газиместана и Дечана."

Не доводећи у питање ауторову добру намеру, нама се чини да је по среди велика наивност. Пре ће бити да ће после "Вучићеве епохе" доћи до потпуног народно-државног колапса, јер ће бити смрвљена душа народна и замењена душом робовском.

Како би визуелно оснажила текст редакција је уметнула фотографију која би требала симболично да прикаже хришћански отпор младих навали тзв. ЛБГТ фаланге:

Police officer talks with the detained teenager during Equality Parade in Plock, Poland on 10 August, 2019. (Maciej Luczniewski/NurPhoto via Getty Images)

Фотографија јесте архивска, можда је јесу преузели са неке ФБ странице, али приказана сцена нема везе ни са Србијом, ни са Православљем, ни са темом чланка. Или има, али са супротном поруком од оне жељене. На фотографији видимо Пољака, дубоко верног католика, Јакуба Баила (Jakub Baryła), који се пре неколико година сам испречио пред тамошњом "Парадом поноса". Због овог усамљеног и безнадежног геста ЛБГТ удруге су га дуго прогониле "кроз систем".

За суштински небитан "случај" се прочуло широм планете, тако да ову Јакубову слику можете лако наћи на порталима са свих страна света.

Зашто редакција није поставила нешто слично из Србије? Зато што нема. Зашто нема? Зато што смо ми нашу децу поломили од батина док им нисмо из главе истерали сваку помисао на отпор и бунт.

Сећате се: "Одговор државе биће језив!".

Од језивог државног одговора дечацима до језивог стања у коме је Ана Брнабић шеф кабинета, прошао је тренутак.

Случај "Јакуб" у српској варијанти

Да се деца релаксирају од фрустрација и забораве на патриотизам отворили смо им рајска врата нарко-трафикације.

Дечаци који не воле своју земљу постају мушкарци који се неће борити за своју земљу. Национ је најмањи заједнички именитељ људског искуства. Можете то назвати заједницом, својим племеном, својим народом, како год, али људи су се увек удруживали и увек ће морати да се удружују ради заштите од оних који би им нашкодили или отели њихову имовину. Савремени идиоти сматрају да је нација застарели концепт који више није применљив на интелектуално, прогресивно друштво. Kонцепт нације је, за ове идиоте који доминирају нашом државом, непотребан и још горе, увредљив. Сви људи треба да се слажу са другима у различитости и нико никада неће остати гладан, а сви можемо да репујемо „Патак и жабе“ испод двоструких дуга до краја света.

Зато је "шетање војске до Дечана" илузија.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА