ТА ЧУДНА РЕЧ "АГРЕСИЈА"

 

 

Агресија је географски појам. На Западу и Северу она не обитава, већ само на истоку и југу.

Агресија је културна, социјална, економска категорија. Агресију не упражњавају културни, богати, са уређеним државама. Агресија је средње име сиромашних и предкултурних народа.

Агресија је питање политичко. Демократије по свом духу не врше агресије. Деспотије су по свом духу агресорске.

"Агресију" час видиш час је не видиш, јер је то питање медијско. Агресије и злочина нема док не јаве релевантни Западни медији. И постоје док о томе јављају ти објективни и професионални медији.

Терористи и нео-нацисти постоје док се на Западу и Северу не одлучи да то нису терористи и нео-нацисти већ борци за слободу и демократију.

За крезаве, пијане, примитивне, функционално неписмене, заостале, простачке, ниже расе са југа и истока, реч "агресија" се просто залепи и кад тенис играју. Јер, у ствари, рекет је сублимација калашњикова, а лоптица је бомба која се шаље да уништи лепе, беле и пристојне.

Од лепих, високих, културних, пристојних, са вредностима, над-људи са запада, реч "агресија" бежи као ђаво од крста.

Одбрана вредности је кад "напалм бомба пржи децу", ако су горе лепи и високи, а доле мали, жути и ружни.

Агресија је кад се браниш од лепих и високих, који су ти дошли незвани на кућни праг.

Милосрдно је и анђеоски кад лепи и високи просипају уранијум по вишима од себе. Да буду још виши. Уз малу колатералну штету.

Kако се појави агресија злочиначких деспотија, тако нестаје колатерална штета. Тад има само злочини и зверства који прерастају у геноцид.

Са Хитлером, геноцид је изумро на Западу и Северу. Сада уништавају само зле народе. Уводе их из предисторије у пост-историју.

Kога лепи и високи западни над-људи од горе по главу опраше, сношај над њим изврше, тај схвати да је од увек волео лепог и високог западњака (Орвел се само шалио), и добро зна опрашени и сношајем просветљени доњи човек кад сме да се користи реч "агресија", а када не сме, јер ће бити уништен због својег злочиначког ума.

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА