РАСИЗМОМ ПРОТИВ ГОВОРА МРЖЊЕ

 
 
Професору Милошу Ковићу забрањен улазак у Босну и Херцеговину.  Вест је са Кликс.ба. са радошћу пренела Аутономија.инфо.
 
Са занимањем сам пошао путем линка да видим на шта та ствар личи у оригиналу. Пада у очи њихова самохвала како се самопрегорно боре против говора мржње.
 

У конкретном случају следи преко од мржње, фашизма и нетолеранције прочишћених 230 коментара. Када сам прочитао све те цивилизоване и умне мисли, и сам сам пао у искушење да се прикључим тако поштованом друштву. Мој допринос општој теорији толеранције је следећи:

Читам "Стоп говору мржње!" на Кикс, испод тога изливи нацистичког бошњаштва. Тупавог, неуког, дроњавог и непоткованог, на жалост.

У прилогу неколико пробраних цитата:

  • Чуј уништењ српског народа у Сарајеву хахахах... Изашо дио Срба договорено у Лукавцу и Пале, попела се браћа по Требевићу, горе свакако чека муниција и оплети 4 године снајперима и минобацачима... 20 година касније УнИштИЛи стЕ срБсKи нАрОТ у ЦАПАЈЕБУ
  • Ово је коријен зла , разумијем слободу говира итд.. али овакви су и довели до крвопролића деведесетих ..” иако су Срби само хтји мирољубиво да живе након остварења Велике Србије” … овај је својом реториком отац будуцим злоцинцима.
  • Ови Јо'с живе у 16 вијеку.Kао они попови што су побуњивали народ против Османлија за интересе Аустроугарске па су сви завршили у тој истој И И дан Дана'с плачу за Kосовом . Ал то је кад је народ без правог коријена тј. обична религијска скупина Влаха Бугара Босанаца Албанаца Црногораца .... Мора Им се константно продавати магла да се не би запитали ко су стварно
  • Болесницима је мјесто у болници, злочинцима у затвору, а да је ријеч о Израелу или Америвци, овакав случај би они превентивно избрисали.
  • С*ре ко фока. Типично за Русе и Србе. Kоји је он фактор да угрози ишта? Та неофашистичка реторика је пропјевана већ 100 пута…ја би његову слику промовисо код ових са кратким пантолицама, па нек се раскусурају кад се виде
  • Kрме терористицко.......слава Украјини.
  • Па ако стварно шири мржњу међу народима, онда у потпуности подржавам босанци. Треба и да га бију чак И ми можда треба
  • Тешко болесна нација
  • Није му требало забранити улазак у земљу, требало га је баш пустити у земљу...дубоко, дубоко у земљу.
  • Па да ви би да живите у миру након што сте протјераљ, побили и уништили народе на том истом простору. То је наш простор, а за разлику од вас ми нисмо тјерали нити убијали никога 1992. године, док ви, тај мирнодопски нароТ, јесте. Итекако јесте. Сад брабоњате о миру. Људи моји ми цијели Запад учи они што сте радили деведесетих и напокон су схватили српску политику. Вама су остали руси, а мени до руског мишљења је стало ко до лањске зиме
  • Професоре лапрдаш. Боље ти је научи да се Аллаху покораваш да би се ватра распламсале, чије ће гориво бити људи и камење, сачувао.
  • Ослобођење и уједињење морају да буду наш главни стратешки циљ. Слично Израелу, окружени смо непријатељским земљама које нас, упркос нашој жељи да живимо у миру, неће оставити на миру." На страну то сто их нису пустили у израел да уђу посље овог рата насег. Срби су почели први свјетски рат и били главни кољачи и у другом свјетском а о овом задњем.да не прицам. Они су главни злочинци у сваком балканском рату Нећете вјеровати али однедавно у српским уџбеницима пише да су и Албанци заправо Срби. То је болестан народ...
  • не знам што ће они уједињавати кад их већ данас у хрватској и косову нема, а број им се у босни и црној гори преполовио, а тенденција је да ће то смањивање у будућности бити врло прогресивно. они чак драстично губе становништво и на територији србије. с обзиром да су агресори не треба их жалити као цјелину.
  • Да Агресијаје .није сукоб није грађански рат..Србија је слала Осе рата у Босну Србија је слала војску постоји платни сопсак официра ЈНА Оистоје докази УНових посматрача који су забиљежени документовани.Ужички Нишки Београтски.корпус су извршили Агресију на Босну.НАТо је напо бомбардово Србију јер је крива за некилико ратова..Рат у Словенији Хрватској Босни Kосову..данас Србски свет наставља тамо гдје су злочинци стали..
Један коментар је ипак тачан:
  • Позиривно је сто имамо у окружењу јак интелектуални Београд који је прије пар мјесеци тражио отпустање овога са филозофског факултета у Бг.

Дакле, не мањка Београду
нацистичког бошњаштва. Тупавог, неуког, дроњавог и непоткованог, на жалост.

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА