РИЈАЛИТИЈИ - РАТНИ АЛАТ ЛЕВИЧАРСКО-ЛИБЕРАШКЕ ОКУПАЦИЈЕ

„Што се тиче широких маса, њихова мишљења која се неуобичајено брзо мењају у данашње време, њихова осјећања се могу регулисати као млаз воде из чесме, све је то резултат хипнотичког утицаја радија и телевизије. Мислим да су за интелектуалце такве метаморфозе пре узроковане забринутошћу за личну добробит и једноставно за физичку сигурност. У сваком тренутку се могу испоставити да су и “за” рат и “против” рата, а да ни у једном случају немају јасну представу о чему се ради”
Џорџ Орвел


АНКЕТА: ДА ЛИ БИСТЕ УКИНУЛИ РИЈАЛИТИ ПРОГРАМЕ?

Не можете по васцели дан тулити против насиља, а за пристојност и вредности, а онда пуштати програме у којима је све вулгарно и простачки доведено до крајњих лимита, и где се климакс достиже кад Миљана са дијагнозом цигљом одбија бубрег јадном водитељу. Само је још питање дана кад ћемо присуствовати убиству у лајфу, све дуго је већ виђено.

Међутим укидање ријалитија, за које се "бори" озлојеђена интелектуална сиротиња, је само један крак хоботнице. Ако погледамо развој ријалити подкултуре у нас, онда је несумњиво родоначелник ове дехуманизоване забаве у та доба неприкосновени стожер западног животног стила и западне политичке вирулентности - ТВ Б92, односно њен чувени "Велики брат". И то је природно. Ријалити промовишу све левичарско-либерашке постулате: компромитацију породице, верских уверења, патриотизма, слободне мисли, а са друге стране фуриозно намећу ослобађање промискуитета, сексуалних девијантности, западњачке малограђанштине, лицемерја, похлепе, себичности, презир традиционалних вредности и људске пристојности.

"Давс" - Фото: Радио 021, поприште Шимановци

Ријалитији су западњачки борбени алат. Тактичко средство хибридног рата који је у пуном јеку и бесу.

Проблем је што су све наше ТВ куће левичарске, непристојне, либерашке. Можете и укинути ријалитије, ипак ће вам се потурати све исте и исте шифроване ријалити-поруке, само кроз другачије наративе. Да је тако, померите својим даљинским на садржаје који се ругају ријалитијима. Видећете беду, разврат и јад. Видећете одртавеле "градске фаце", дрогиране и феминизиране урбане дечаке који се ругају "сељани" и рано распукле девојке напумпане пластиком које не умеју ни о чему другом да причају до о сексу. Видећете глупост, ограниченост, политичку коректност. Наше европско цвеће које нам је узгојио Велики Брат.

Драган Маринковић - Маца са цењеном гошћом у ТВ емисији "Зорњак"
на "РЕД-ТВ", окренутој млађој урбаној публици




Окрените се другим "садржајима", Јутјуб-у примерице, наићићете на ноторног Бака Прасета, који изазива живо интересовање јавности својим својеврсним ријалитијем "Како постати млад и богат". У најновијој епизоди ове цењене франшизе, показује како са својом изабраницом срца Аном Бла, слави усељење у стан "од милион евра". Или тако нешто - милион и по, два милиона, ту је негде горе-доле. Стан је, природно у, изолованом од сиротиње свих провенијенција, ВИП утврђењу "Београд на води". Његов по живот опасни ривал Жељко Митровић - Жекс, има да пукне од зависти. Режимски набоб Жекс сад нема избор него да купи цео "Београд на води", па да му Прасе буде подстанар. 

БАКА ПРАСЕ ПОКАЗАО СТАН ОД МИЛИОН ЕВРА! Пентхаус има 200 квадрата - Сиротињо, не можете у моје двориште!
 
Бакини и Блаини гости на усељењу су стари другови "из краја", такође успешни нови богаташи. Недостаје једино најбољи друг из детињства Мее-Кее. Пали анђео, може сад да гледа старе ортаке како уживају и да се горко каје. Ту су и родитељи, те видимо оца и "оца" Ненада Илића који не може да сакрије усхићење некретнином свог разметљивог наследника. Ономад, поп Ненад пророкова: "Мој син ће учинити за овај народ више од мене!" Ево, сад је баш у реализацији свог родољубља.

Шта ће поп Ненад сутра да учи стадо? Рецимо: "Ђецо моја, најважније у животу је бити здрав и богат...!"  

Ријалити се наставља...

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА