АНТИ-ГЕНОЦИДНО СИЛОВАЊЕ


[Слика: andjelina-u-zemlji-krvi-i-meda.jpg]
Анџелина Џоли, режисерка

Винстон није обраћао пажњу на њега док му је овај пунио чашу. Више није ни трчао ни клицао. Налазио се поново у Министарству љубави, где му је све било опроштено, где му је душа била бела као снег. Налазио се на оптуженичкој клупи, признавао све, показивао сваког. Корачао је ходником обложеним белим плочицама, с осећањем да хода по сунцу, и с наоружаним стражаром за леђима. Дуго очекивани метак му је продирао у мозак.
Он се загледа у огромно лице. Четрдесет година му је требало да сазна какав је то осмех сакривен испод црних бркова. О свирепог, непотребног неспоразума! О својеглавог самоизгнанства од родитељских груди! Низ нос му процурише две сузе с мирисом џина. Али било је у реду, све је било у реду, борба је била завршена. Био је извојевао победу над собом.
Волео је Великог Брата.
Орвел: "1984". Последње реченице

АРХИВА: Бр.11

01-07-12


Поново је кренуло.

Пројекат геноцидне кривице у изградњи.

Није довољно искоренити Србе. Они треба да буду срећни због тога.

Србија мора да призна да је геноцидна. Срби морају да признају да су генетски геноцидни. Да су увек били такви.

Овај пут, задата тема је „Српско стратешко силовање“.

Једна од матица је, наравно, Deutsche Welle. Ко би ако не они? Па даље се прича „Срби су геноцидне убице, мајстори смрти, и морају то да признају, и своју децу да науче да потичу од геноцидних убица, мајстора смрти“ шири свуда где треба кроз „резонтне кутије“ .

Нас у свету не гледају као жртве Јасеновца него као мајсторе смрти.

Слузаво, одвратно слузаво, Емир Нумановић, нам објашњава да је „Геноцид је злочин државе“

Да не буде забуне нису у питању државе, већ само једна држава –Србија.

Да ли је Геноцид само злочин државе?

уторак, 19 јун 2012 пише: Лазар Роткварац

Идеја и План ''Велике Србије'' - општедруштвено геноцидна.

Др. Јања Беч-Неуманн је у свом најновијем наступу на Бечком Универзитету, чини се, потакла - навела на размишљање, поставком (научном) - да је Геноцид злочин (искључиво) Државе.

Да ли је Геноцид - у својој суштини - филозофски - везан - и једино - за Државу?

... у чињењу Геноцида и Етноцида, између осталог - или то можемо посматрати и у једном ширем контексту:Где је Друштво - добар део српске нације - заправо ОДГОВОРАН (колективно!) - за сва злодела почињена у његово име - и за његов рачун; укључујући ту и свесно Негирање постојања елемената Геноцида и Етноцида - без обзира на пружене материјалне и друге доказе?

Што значи да ми проширујемо дефиницију Геноцида - преносећи одговорност на Друштво; као базу Државе.

Што у ствари и јесте.

Јер, да будемо искрени - СРПСКИ НАРОД - је бирао - и Милошевића, и Томислава Николића.

Они су одраз тог (доброг дела) српског народа.Говорећи и чинећи оно - што је имало велику подршку (и подлогу) у истом.

НАРОД – НАЦИЈА – је крива!
 
 
Главни овогодишњи антигеноцидни трибун је поменута Др. Јања Беч-Нојман.


Јања Беч Нојман: Деца у Србији би о геноциду требало да уче у оквиру посебног предмета

Јања Беч Нојман рођена је у кући на Дунаву у Земуну. Дипломирала је технологију на Универзитету у Београду а докторирала социологију на универзитетима у Загребу и Кембриџу. Од 1991. године је антиратна а од 1994. године и антигеноцидолошка истраживачица. Писац је и предавач. Ауторка је књига: "Зашто ратови у Југославији" (1993), "Пуцање душе" (1997), "Sewing up the Blue" (2002), "Arhipelag Atlantis" (2004). Номинована је за Нобелову награду за мир 2005. године.

Да покушамо да сажмемо њен „антигеноцидолошки“ каламбур и мождани хаос:

Када говори о геноцидима Др. ЈБН помиње Камбоџу, Судан, Аргентину, Босну и Херцеговину, Јерменију, Конго...На њеном списку нема, на пример, Хрватске. Да је над Србима вршен геноцид, од ове антигеноцидолошкиње не би клештима ишчупали. Нема тих мука нити менталног опоравка који би такво признање од ње призвао.

Још горе: За њу је „Јасеновац“ тек некакав давни злочинчић, који се не сме доводити у везу са „Сребреницом“. Тако нешто је, веле Др. ЈБН и њене присташе „цивилизацијско дно“. Управо супротно, тврде они – само помињање логора Јасеновац је доказ српске геноцидне нарави. Да нису сами геноцидни, развијају тезу ови експерти, Срби Јасеновац не би помињали.

Наравно, средишње место њених активност је „геноцид Срба над Бошњацима“.

То што је кадилук у Хагу донео неку такву пресуду не значи ништа. Да би донеле такву расистичку пресуду, хашке кадије су:

- Најпре морале да промене дефиницију геноцида.
- Затим да фалсификују број жртава.
- Да у холивудском стилу преметну саму суштину злочина.
- Коначно, да униште доказе који им „сметају“.

На страну што је већина тих муслимана страдала у борбама. Где сте чули за геноцид над кољачима деце, жена и стараца?

Ти кољачи деце, који по дефиницији јесу најгоре кукавице, су се дали у бекство, остављајући своју нејач на „милост и немилост“ „геноцидним Србима“. Такав кукавичлук је незабележен у светској историји, бар колико ми знамо. Њихова бежанија је била прави циркус, рапсодија Кукавичлуку.

Али, гле чуда - Срби ни не такоше њихову децу.

И то геноцид?

У таквој ситуацији, да не би били смешни, пропагатори Србо-четниког геноцида траже да негирање тог измишљеног геноцида буде затворски кажњиво. Тако се решавају мука доказивања недоказивог. Био геноцид и тачка!

Негирање геноцида је такође геноцидно. Јер: "Негирањем геноцида стварају се услови за нове злочине".

Са изузетком геноцида над Србима, наравно.

Тврдити да је над Србима вршен геноцид је геноцидна идеја. Још једно „цивилизацијско дно“.

Др. ЈБН потанко објашњава да за злочин геноцида није толико битан злочин, колико намера приликом извршења злочина.

Тешко бреме утврђивања намере геноцида и етничког чишћења преузели су Др. ЈБН и многи њени следбеници и истомишљеници. Не морамо сумњати како су пресудили - ко је на простору бивше СФРЈ имао намеру да врши геноцид, а ко није имао такву намеру, без обзира на почињене злочине и етичка чишћења.

Затим креће разрада теме овогодишњег циклуса геноцидизације Срба:

„СРБИ СУ У БиХ БИЛИ СЕКСУАЛНИ ТЕРОРИСТИ!“

„Цени се“ да су Срби, не толико ради личног задовољства, колико ради остварења пројекта Велике Србије силовали око 30.000 Бошњакиња и Бошњака. Сунце ти жарено! Ако рачунамо да су жртве у главном вишеструко силоване, то је на стотине хиљада појединачних силовања! Кад стигоше Срби да убијају, пале, бију и краду, од толиког сексуалног посла?

Наравно, „проценитеље“ овако огромног посла од тако мале војске, ништа не може да демантује. Шта их брига. Што би рекла покојна Милка Бабовић, то је њихов „умјетнички дојам“.

Многе приче силованих Бошњака и Бошњакиња Др. ЈБН је преточила у своје књиге, и о томе је предавала својим студентима на посдипломским студијама у Сарајеву. Помиње она многа трауматична искуства са тих семестара, али не каже да ли је као госта-предавача доводила Исмета Бајрамовића – Ћелу, тај јој је ту, под руком био. А човеку са тако богатим опусом у силовању тешко да би равног нашла. Тај се насиловао Српкиња. А, богами, јебавао је и муслиманке, кад зафали српских робиња.

Фотографија уклоњена због заштите приватности
[Слика: images?q=tbn:ANd9GcTpx2qprlYqyedcoq3qw1X...TnvTmqCJ0Q]
Генерално, о злочинима над Србима, где спада и силовање деветогодишње девојчице пред мајком (нап.: Сведочење мајке уклоњено са Интернета), таман посла да се прича.

О бошњачким „Ћелама“, од ове експертице за злочиначка силовања ништа нећете дознати. А да су силовања над Српкињама вршена у циљу оствареног етничког чишћења, већ смо рекли, то се а-приори одбацује.

У осталом ни хашки кадилук не третира подједнако жртве силовања различитих националности. Ово зато што су Срби били агресори.

Тако можемо доћи, уз помоћ Др. Јање Беч-Нојман, до спознаје да постоје и одбрамбена силовања, домољубна силовања, силовања из очаја, заслужена силовања, силовања чије је помињање геноцидно (ако је жртва Српкиња/Србин)!!!

Ако не верујете Др. Јањи, ту је Анђелина Џоли, да вам филмски дочара ситуацију.

Не треба да чуди што се силовање Српкиња не кажњава. И што се уништавају докази о тим силовањима.

У Сплиту одбијена оптужница за силовање Српкиње у затвору

Душица Бојић: Хаг уништио доказе (нап.: Уклоњено).

У супротном, могло би се ићи на руку српским геноцидним плановима. То никако!

Др. Јања Беч-Нојман је објаснила како тече процес опоравка „злочиначког ума“.

Постоје методе које користим и које су светски признате. На пример, то је метода професора Дан Бар-Она из Израела.

- прво морамо да сагледамо шта се десило, када се десило и коме се десило, ко су починиоци, ко су жртве.

- Други ниво је стављање примера у контекст - тада можете открити да ли је конфликт правни, историјски, психолошки, социолошки и др.

- Трећи ниво је жестока емотивна реакција.

- После ње иде жестока реакција друге стране јер су у конфликтима увек присутне две стране.

- пети ниво - то је пролазак кроз трауму и зацељивање трауме.

То ми изучавамо већ пет година на међународном постдипломском курсу.

Она то зове „пролазак кроз трауму“, а колико видимо, ради се о класичном испирању мозга. Очито да Др. Јања Беч-Нојман у нескривеном расистичком маниру потпуно цинично, безочно, бестидно и безосећајно потпуно елиминише Србе као највеће жртве геноцида на овим просторима – и историјски, и актуелно.

Још се хвали својим жртвама:

Или да предајем некоме ко целе године негира: настава је на енглеском, светски предавачи, све је супер организовано, а он целу годину негира све што се ради. На крају курса, у Дубровнику, тај студент, Тања Мрђа из Бањалуке, устане и каже пред свима, а сваки студент има право на десет минута излагања: "Ја ћу казати само једну реченицу. Ја сам била једна од оних који су порицали". Знате ли ви колико је то значајно признање? То је нешто што је изузетно тешко. Али, то има своје резултате.

Нећемо толико о Тањи Мрђи, што је сопствени мозак просула као нокшир. Она је мученица. Ено је, ради у Бањој Луци у државној служби и веже коња где јој аге кажу.

Др. Јања Беч-Нојман још тражи да србијанско школство преузме свој део терета, да се деца од малена уче ко је овде шта радио. Али да се у школи не држе истине ко пијан плота, него креативно, да деца схвате колики су им преци зликовци били.

Све је то већ виђено. У нас Голи Оток. „Топли зец“, па „трагач“, па „другарски састанци“, па стрпљива (само)критика до коначне катарзе и „ревизије ставова“.

У школи деца су учила о „народноослободилачкој борби“ и „седам офанзива“, те „братству-јединству“. О изградњи „новог човека“ да не причамо.

Тај механизам тоталног испирања мозга је најбоље описао Орвел у "1984", а покушао је и Добрица Ћосић у својим скрибоманијама "Време Зла".

Али, када су Срби у питању, слаба вајда. Не вреди. Мало се поправе па после опет исто.

Ево, покушала нека професорка Драгана Дулић на БУ, па добила отказ.

Прпфесорка Драгана Дулић

Београд — Професорка Драгана Дулић написала у свом уџбенику да је део плана етничког чишћења који су спроводили Срби био и “сексуални тероризам”, пишу Новости.

Дулићева, иначе професор на Факултету за безбедност, такве тезе изнела је у уџбенику “Хрестоматија- Људска безбедност 1 и 2″. Због тога је доведен у питање и њен опстанак на Београдском универзитету.

“Масовна силовања и сексуално насиље над женама (и мушкарцима) у БиХ, догађаји који броје 20.000-30.000 пријављених случајева, усмерили су посебну пажњу на извештаје о сексуалном тероризму Срба, који су стратешки користили присилне трудноће са политиком етничког чишћења…”

Што је добила отказ, него наишла на друштвену осуду, сем у појединим "оазама нормалности", типа "е-новине".

Е, управо зато, Срби треба најпре да схвате какви су, и тек онда – метак у потиљак.

Недим:

To (Нап.: Срби) се мора суштински искоренити – ићи до атома.
И тек онда ће бити резултата за пар десетина година

„Ићи до атома“, или, да преведемо стилску фигуру из атомске физике на простонародну стилску фигуру:

„Искоренити до колевке!“

Па, кад после свега мало размислим, није ни тај геноцид тако лош.

PS. Зар не примећујете како ове антигеноцодолошке боркиње унутрашњу духовну лепоту и осећајност прати спољашња, физичка лепота и умиљатост?

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА