ПОСЛЕДЊА ПОРУКА ПРЕД ФАЈРОНТ

 

Синиша Ковачевић, у тренутку када је сазнао
да је у родном селу Шуљаму добио 3 (три) гласа

Завршени су избори `23. због којих нам уши горе од стида, а желудац од муке.

Гаулајтер Хил се зајебава с нама, те нас као теши:

Хил је у утешном обраћанњу својим Србима рекао је и да је потребно да земља има "једну врсту отпорности" да би могла да се "поврати из ових тренутака" након избора, када учесници "нису веома задовољни једни другима".

Како је нагласио, избори су "стрес тест" за демократију и то важи за сваку земљу.

Хил је навео и да се Влада САД радује наставку сарадње са Владом Србије по питањима од обостраног интереса.

"Ово наравно укључује регионална питања, али и жеља Србије да у потпуности постане део породице Западних народа", рекао је Хил.

Додао је да постоји много ствари које Србија мора да постигне да би била спремна за ово путовање, а једна од њих је владавина права.

Што се нас тиче, у току је постизборност, што би рекао гузати деда Басара. Постизборност сажима све облике кафанског ликовања, успијања, свађе, сеирења, бугарења, штрајкове глађу, протесте младих и бунтовних, пендрекања, постављања смислених питања надлежнима, посипање пепелом и прихватање одговорности.

Овај напис посвећујемо једном политичарском пороку који нашим вођима влада једнако у победи и поразу - слепој и безобалној уображености. Та огромна сујета их очито држи у стању менталне обармлости и политичке каталепсије.

Како да нешто промене и покрену напред кад ништа не виде од себе јединственог?

Конкретан случај је размена последњих порука пред фајронт између моје маленкости и нашег уваженог драмског писца и политичара у достојанственој оставци, Синише Ковачевића.

Елем, на свом Х налогу, г. Ковачевић је објавио своју оставку у странци због изборног неуспеха. Ту уследише поруке подршке и охрабрења фанова. Ја сам пак упутио критику, указавши да је оставка неважна ако нема спознаје да је срљање у изборе катастрофална одлука са непоправљивим последицама, те да учесници избора не сносе одговорност само због неуспеха својих странака већ, изнад свега, због свог активног учешћа у пропасти Србије, а избори несумњиво јесу неопходни увод у ту пропаст.

На то је од г. Ковачевића стигло неколико приватних порука коју нећу задржати у тајности због њиховог јавног значаја.

Порока прва:

Odakle Vama i ideja i pravo da Vi meni tim tonom drzite lekciju?Neinformisani,intuitivni i drski.

Покушах да му лепо објасним да је крив, да је фатално забрљао, на шта су ми стигле још две поруке:

Порука друга:

Sa mnogo vise autititeta od Vaseg upozoravao na moralnu,politicku i demografsku propast Srbije,prvi put uhapsen 82 godine,ucestvovao u vim pobunama i demonstracijama,nikad na vlasti i nikad ni na jednoj dinekuri,zabranjivan kao autor,ponizavan i da mi jedan anonimus drži lekcije.Sram Vas bilo.


Yesterday, 4:24 PM

Коментари

  1. Нико не воли критику. Ено, и на Новом стандарду ми нестају коментари. Некад након једног дана, данас након пола сата. А нема никаквих увреда, псовки, претњи...све пристојно и толико уопштено да је потпуно безопасно чак и да цела Србија прочита, а не шачица људи на том сајту. Можда и поново будем прогнан, знаћу када будем покушао да оставим коментар на неки будући текст.
    Ето, да се и ја некоме изјадам. Поздрав и хвала.

    ОдговориИзбриши
  2. Ни на једном сајту, па ни на ФБ не може слободно да се говори/пише. Тако нам је, како нам је. Ја сам огуглао.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

НАЦИОНАЛНЕ ТВ СЕРИЈЕ - ГРОБНИЦА СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ