ФЕМИНИЗАМ - ПОДВАЛА ДЕБИЛИМА

ФЕМИНИЗАМ - ПОДВАЛА ДЕБИЛИМА



Блог настао уз велику помоћ мог ФБ пријатеља Душка Калуђеровића

Шлагворт за размишљање да нам је психијатар-терапеут Зоран Миливојевић, који се годинама бори за здрав разум.

Овај пут је гурнуо балван у око овдашњим феминисткињама и феминистима освртом "Мужевност као патологија". Између осталог Миливојевић указује:

"Издржљивост, физичка снага, атлетска грађа, храброст и преузимање ризика, емоционална суздржаност, склоност узбуђењима, такмичарски дух, успех и постигнуће и агресивност постају негативне црте личности, подложне психолошком третману.

Kада приметите да је нека жена женствена да ли то сматрате позитивном или негативном особином њене личности? Да ли тако гледате и на мужевне мушкарце? Иако се женственост и мужевност у многим културама сматрају за позитивне особине личности, амерички психолози не мисле тако: мужевност су прогласили за патологију."

На запрепашћење, ову тешку будалаштину о "мужевности као патолошком стању" је објавила Америчка психолошка асоцијација која окупља скоро 120.000 психолога у „Водичу за психолошку праксу у раду са дечацима и мушкарцима”!!!

Уопштено гледајући, онима који би да владају светом уздуж и попреко, веома одговара да да имају што мање мушкараца а што више сека-перси испред себе.

Дакле, имамо несумњиво 120.000 лудих психолога у чврстој руци.

Феминисти забрањују употребу речи "мама" и "тата". Може им се. Сила је иза њих. Прва реч бебе убудуће има да буде "родитељу мој број један" а не "мама". Феминисти још нису одлучили које изразе да наметну уместо сексистичких речи "баба" и "деда" или "брат" и "сестра". Свакојако, да је феминизам болесна идеологија, посебно насилна према деци, нико не може да оспори, осим уз помоћ носача авиона.

Наспрам 120.000 лудих америчких психолога притегнутих мужевном руком олигархије, те мноштва овдашњих феминистичких урбаних боркиња и педера, западњачких "резонантних кутија", стоји овдашња збуњена и поплашена "национална" елита  која уз часне изузетке ћути као покисла. Не би да се замерају. Не би да се "стекне погрешан утисак" да су заостали у развоју. Да нису флексибилни. Не би да тако важне себе излажу непријатностима.

Зато свако ко се супротстави луђацима и владајућем феминистичком закону зна да ће лако бити проскрибован као космати неандерталац, балкански гонич женскиња, уз све још и "у ствари латентни геј". 

Па ипак, нису сви пома'нитали.

Душко Kалуђеровић:

Феминизам је болест, исто као и педерастија. Па из изопачности направили идеологију. 'Оће од неприродног да направе да буде природно. Да јабуке не падају на земљу, но да лете у небо.

Е сад кад тако што човек зна, шта му је чинити?

На индивидуалном нивоу избегавати изопачанике у широком луку, а на колективном или ти државном, забрањивати им јавну промоцију. Kо у мајци Русији. 

Јер, човек ти је просек, каже стара ескимска пословица. Човек је просек пет особа са којима је понајчешће у контакту.
Лажем, није ескимска, од неког Немца је, ал' не знам више како се тај лик зове а смор ми тражити по нету.

У главном, нормалан човек кад се силом прилика нађе са таквим изопаченицима у контакту почне да добија мучнину у стомаку, да га боли глава, да не разуме свет више око себе. Па да, седиш са особом која ти тупи о томе како јабуке лете у небо, и најозбиљније би 'тео да се на тему разговара са тобом. И шта ја јадан друго да радим но да се лепо покупим и одем ... па нек се он разговара до миле воље са ким год му је драго. Мени важна и ментална хигијена. Па јашта, ако сам не чуваш своје здравље нико ти га неће чувати.

Душко Kалуђеровић:

Замисли, имеџн д балија ... самвер

Није додуше та тема, ал увек ме повуче кад кренем са замисли. А на крају ћемо опет доћи до њих, ал' 'ај сад.

Елем замисли да си рођен ем живиш по неким централним Афикама Аусталијама, и сад замисли како разговараш са колегом ти Аустралијанцом на послу ... 'нако за време паузе, и кажеш му следећу реченицу: 

- Јеботе, стиг'о ми рачун за струју, заклаће ме ове зима и грејање.

Твој колега се накашље, престане да мази онога кенгура, погледа те дубоко у очи, и приупита те нако човечански из дубине душе:

- Шта *ереш, какав рачун каква зима, какво црно грејање?

Наравски, сасвим природна реакција.

Замисли сад, молим те, да си у каквом Ираку, Саудиској Арбији ... и док кољете јагањце, кажеш свом колеги балији кољачу:

- Како ми иду на Qрац ове феминисткиње овде код нас.

У том тренутку колеги ти испадне нож из руке, јагње се онако полуприклано отргне и побегне негде ... колега ти се од шока прибере, погледа те дубоку у очи, и каже ти:

- Јеботе јеси' ти нормалан, какве црне феминсткиње овде код нас?

Наравски, сасвим природна реакција.

Јагње је у међувремену искрварило.

Све ти је то почесто само питање среће 'де си се родио.
...

И да. Груб и изразу, или тако нешто? Ружне речи, јагањци, ножеви, крв?! Фуууј... так' рурално! А тек говор мржње! Хомофобија! Мушки шовинизам!

Али, онда се појаве непобитне анализе које показују управо супротно од свега чиме нас затрпава феминистичка менажерија. Управо нас са Скандинавије уче да је феминизам брутално испирање мозга, алат овладавања господарством и памећу ради личног дегенерисаног хедонизма пан-педерске елите. Благо речено ПАРАДОКС РОДНЕ РАВНОПРАВНОСТИ!

Дефиниција: Што је друштво богатије и демократичније, што је већа лична слобода избора, утолико су полне разлике у избору занимања израженије! Неупоредиво су мање разлике тамо где је избор занимања тесно везан за борбу за преживљавање:

Нема родне равноправности. Она се силом намеће. Мушкарац треба да буде мушкарац, жена треба да буде жена, мушко дете треба да буде дечак а женско дете треба да буде девојчица. Содомија је изопаченост. Деца се рађају у браку мушкарца и жене. Не може женско да буде отац нити мушко мајка. Не бива. Ана Брнабић не може бити тата. Тако нешто је злочин против природе. Насиље над дететом. Друштво од противприродних стања свести ваља упорно лечити.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА