ЗВЕЗДУ И ПАРТИЗАН У ТРИ ***** РУЖНЕ МАТЕРИНЕ

ЗВЕЗДУ И ПАРТИЗАН У ТРИ ***** РУЖНЕ МАТЕРИНЕ



Управо је стигло извијешће да је ђубре од "државе", НАТО наркоманска колонија, тзв "Косова", примљена у Европску фудбалску федерацију (УЕФА). Приликом пријема, прегажен је без икаквих обзира статут организације, већ је силеџијски примењен принцип простачке већине. Ту простачку већину су направиле државе бивше Југославије. Простачки народи, простачке им државе, па им и поступци простачки и мизерни. Ништа чудно.

Можемо ми сад отварати питање колика је реална снага Републике Српске у БиХ, кад нису могли натерати ни Фудбалски савез БиХ само да се држи статута УЕФА. Нема користи.

Савићевић гласао за пријем "Косове" у УЕФА

Јасно је да нам је још једном у сталном низу, крвнички нож у леђа зарила "Црна Гора"

Ми ту једноставно не можемо ништа.

Фадиљ Вокри на рукама навијача Партизана
Морамо, међутим, да престанемо да лажемо себе. Не тако давно написах текст "Не можеш бити и човек и Србин и веран усташком клубу" Била је реч о Партизану. Боже мили шта сам доживео. Толико претњи, убиће, ово-оно, невероватна агресија, људска свињарија, фукара. Па нисам лично добио бољи доказ о усташкој жици у "Партизану". А ништа слагао нисам.

И, пазите сад. "Интересе" нацошке "Косове" овом приликом заступао је "легенда" Партизана Фадиљ Вокри. Усрану Црну Гору заступао је "легенда" Црвене Звезде Дејан-Дејо Савићевић. И то тако што је у дискусији подржао логичан став да се статут организације мора поштовати, па кад је дошло до гласања појео жујана и гласао против себе, односно онога што је само десетак минута раније бранио. Типично за Црногорце.

И ту долазимо до суштине. Поменути ликови, Вокри и Савићевић, су узгајани у два најгора комунистичка београдска клуба. И не треба се заваравати - нису једини такви, већ типични. Али, још гора завара је да се ишта у тим клубовима променило. Они су зло српског фудбала и генерално, али битније, то су "пилићарници" за производњу антисрпског кота. Па у ту сврху су 1945-те створени да производе такве кадрове и њима верне навијаче.

Дакле, Звезду и Партизан  треба угасити, уклонити, почистити на ђубриште комунистичке идеологије. Израшће нови клубови, дајбоже српски као БСК, и омладина ће имати за кога да навија. Али за Србе, не за џукеле.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА