ДВА БИЛМЕЗА У БОРБИ ЗА ХЕЈТЕРЕ

ДВА БИЛМЕЗА У БОРБИ ЗА ХЕЈТЕРЕ


Неки Кевин Кленси, некакав новинар из неке америчке вукојебине* (*они немају тако сложену и компликовану реч, већ млохави какви јесу, кажу "место усред ничега"), тврди да води твитерски рат против Срба. Држи се храбро. Високо диже заставу свих својих очева.

Хвали се Кевин да је први дрчно изјавио: „Изгубили смо од Србије у кошарци. Да ли они имају уопште храну у Србији?“

Шта те боли курац да ли ми имамо хране или немамо? Напунили смо вас и то је то. Могло нам се. Или: да ли је боље да репрезентацију УСА напуни противник из неке земље коју не можеш да нађеш на мапи, али нису гладни, или да ти се најебе мајке неко гладан. Знаш Кевине, има српска клетва "Јебо ти гладан матер!". Па ти види.

У осталом, што ви нисте послали боље а гладније? 

Још нас оптужује да смо изазвали Светски рат! Како? Убио један наш Франца Фердинанда.

Ко га јебе, није им'о среће!

Оптужује нас Кевин и за неки геноцид који је у равни њихових хуманитарних интервенција. Па, Кевине, видиш да радимо на себи. Све више личимо на вас. Кад будемо довољно добри, ето нас код тебе. Ако смо вас превазишли у кошарци, што не би могли и у другим дисциплинама?

Ничија, мој добри и поштени Кевине, није горела до зоре. Неће ни твоја, лудо се надаш.

Још каже наш Кевин (гарантујем да ће да се заљуби) да је "убио Србију на твитеру" (?!)

За таква "убијања" ми кажемо "једе говна". Али, хајде, нека му буде.

Међутим, ко си ти Кевине Кленсију? Наш Бака Прасе има више пратилаца него ти што можеш да досањаш. Бака на руци носи рони и вози пони! Ај'сад ти, презадужени дебилу!

Ну, ту се укључио исто њихов а наш Скот, да нас брани. Његова екселенција си је твитовала:

"Он /наш побратим Кевин/ даље наводи да је на путу до посла добио следећи твит од одлазећег амбасадора САД у Србији Kајла Скота: „Србија је имала бољи кошаркашки тим. Тачка. Сада престани да тролујеш моје тролове.“

Уз то је Скот приложио рекламни спот о Србији, какви се праве за жвакаће гуме.

За Скота могу да кажем да није најгори скот који нам је поганио државу, али да је политичка мула, попут одртавелог Клинта Итсвуда, који сву дипломатску мудрост држи у кесици у дупету, не може се спорити.

И сад се два дична Американца, један мула, други интелектуална мазга која данима може да се вуче по твитеру, отимају се о српске хејтере?!

Сте ви нормални?

Знате ли ви које су фаце били Гари Купер и Џон Вејн? А ви? Мула и мазга. И сад се неки хејтери боре око вас? Ма бежите бре жене једне!

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА