СКОТЕ, СЕЋАШ ЛИ СЕ ЛЕСКОВЦА...

СКОТЕ, СЕЋАШ ЛИ СЕ ЛЕСКОВЦА...


Све је било погрешно и наопако, како и доликује шешељевским проданим душама: и место, и време и суштина.

Kонференција "Српско-амерички односи" о важности сарадње две земље
У Скупштини Србије почела је једнодневна међународна научна конференција "Српско-амерички односи", која за циљ има некакво сагледавање напретка у односима две земље, идентификацију заједничких тачака које спајају две државе и да укаже на важност њихове сарадње.

За датум је изабран 11. септембар, дан када је Американцима "храна наопака" на нос почела скакати. Али, овом приликом, у згради Скупштине наше Србије, не Вучићеве и Шешељеве или Вулинове или Брнабићкине, његовој екселенцији Скоту је постављен мизансцен у коме хуља узурпира улогу над-човека, док су сви други смањени.

Датум сабора је требао бити 6. септембар.

Место одржавања: Лесковац

Тема: "Побољшање српско-америчких односа кроз суочавање са прошлошћу".

Ја из разлога менталне хигијене нећу преносити шта је његова екселенција Скот амерички дозволио да без трунке гриже савести изговори. Њега је требало довести на место злочина па нека своју људску стрвину доведе до потпуног апсурда. Ово, под условом око би смео доћи. И под условом да комунистичка пашчад која трчкарају по Скупштини знају историју и свесни су своје одговорности.

Имали смо довољно прилика да се уверимо да нити знају историју нити имају икаквих других циљева до своје пуне гузице.

Срби су, уз тешке жртве, спасавали током Другог светског рата савезничке пилоте, нарочито Американце. Али, Американци су издали Србију и договорно са Стаљином предали је комунистима. Пошто Србијанци нису хтели комунизам, уследила је америчка одмазда.


Масивним тепих бомбардовањима убијани су Срби, да би се покорили. Сви у свету знају за Гернику, нико не зна за Лесковац. Бомбардовање Лесковца је започело око 12 часова, 6. септембра 1944. године (на дан рођења Kраља Петра II). Постоје веродостојна документа која упућују на закључак да је лично Kоча Поповић, планирао бомбардовање Лесковаца и других градова јужне Србије, заједно са генералом Фицрој Меклејном. Меклејн се састао са Kочом Поповићем на планини Радан.


Разорно бомбардовање изведено је са 28 америчких летећих тврђава у пратњи 20 ловаца. Тога дана на Лесковац је бачено 69 тона бомби. Будући да је био рођендан Kраља Петра, у Лесковцу је било много света. Број жртава, у Лесковцу је тада било око 28000 становника, (погинули и рањени), никад тачно није утврђен, а по проценама великог броја историчара креће се од 4000—7000.

Поставио сам две фотографије, а ви цените која је снимљена у Лесковцу а која у Герники. Оно што је сигурно је да је број жртава у Лесковцу десет или двадесет пута већи него у Герники, а да је бомбардовање трајало свега пола сата. Лесковац је буквално дигнут у ваздух. То је америчка захвалница за спасавање њихових пилота.

Па зар нема једнога Србина у Скупштини, да приупита Скота докле мисли да нас тако бахато и простачки вређа?

За време италијанске окупације Косова и Метохије уништено је 55 православних цркава и манастира. Под окупацијом НАТО 156.

И опет ћутимо из политичких разлога.

Да ли Скот потврђује тврдњу Била Клинтона да је Србија изазвала два светска рата, те је зато Америка мора бомбардовати? Или амерички председник лаже ко пас?

Онда Скот комотно изјави: "После /агресије коју је УСА починила/ смо признали независно Kосово /против међународног права/. Много њих у Србији се не слаже с тим, али ја сам уверен да Србија не може да прими сву популацију Kосова натраг у Србију и да албанска популација Kосова никад неће бити део Србије. Па, популација Косове која неће да буде део Србије може једнако да иде у Мексико куда ви шаљете чак и оне који хоће да буду део Американци.

Скот једноставно се просерава, али опуштено... Не би могао тако да има једног новинара са срцем јуначким па да га само мало пропита. То што Скот ради у Србији, не би смео нигде другде у свету.

Мудро нам Скот саопштава: Шиптари неће да живе у истој држави са Србима, али Срби морају да живе у истој држави са Шиптарима. Предходно су саопштили: Хрвати неће да живе у истој држави са Србима, али Срби морају да живе у истој држави са Хрватима. Кад им Вучић преда Космет, још ће поручити: Бошњаци неће да живе у истој држави са Србима, али Срби морају да живе у истој држави са Бошњацима.

Или, нека иду.

Колико пута сам рекао: Велика разлика између нациста и Американаца је у томе што су нацисти били господа.

Међутим, када се дође до вађења људских органа и трговине, у чему су америчке руке крваве до рамена, ту престаје уљудност. Американци су штитили шиптарске шверцере људским, српским, органима.

Ко је пустио крвавог Скота у Скупштину, усташа је и крај приче. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА