Пређи на главни садржај

БЕЗМУДИ ЂАВОЉИ АДВОКАТ АБУ-ЋИРЈАК

Autor: TvPink Printscreen
Ономад, за викенд, на ТВ ПИНК, најнационалнјој телевизији од свих телевизија са фрекфенцијама, одржан је политички Talk show "Хит твит" Верице Брадић, из племена Тијанић. Наслов ем што се римује, ем је у духу "Пинка", ем нико не може да се сети да је у питању плагирана контра на институцију "Утисак недеље" метузалемкиње међу политичким talk showima Оље Бећковић, бакљоноше части и поштења Веље Дубоког.

Дакле, у емисији имамо шест најзначајнијих догађаја недеље о којима се назочни гости изјашњавају и на крају неочекивано победи предлог у коме Шизоје хвали нашу економску доминацију у посусталој Европи. Онда се спонтано јаве гледаоци који хвале Шизоја, а водитељка их безобразно прекида, па нас тим непристојним новинарским гафом тера да помислимо да је Митровић није узео у аренду, него воли да даје простора слободоумним новинарима. Нико се није јавио у програм да се истоме изрази, тако да не знамо како би се у таквој ситуацији поставила.


Ево тог Шизојевог интервјуа "на тераси", за коју се чини да је зелена крпа иза, са сестринске ТВ ПИНК, која се тове РТС. У одушевљењу народних маса, овај прилог РТС је на YouTube гледало 390 пристојних грађана Србије. У интерпретацији ПИНКА, можете исто погледати на следећем линку: https://twitter.com/hit_tvit/status/1170765968626397184

Дакле, супериорни победник "Хит твита" је прилог који је погледало 390 људи. Ако се одбије неколико мојих упада из професионалних разлога, и много више приступа истоме професионалаца са ПИНКА у припреми приказа, долазимо да се ни Вучићева фамилија није превише занимала шта овај пут Шизоје има за тупити.

Сви знамо да се се медијски механизам помоћу кога се неко, да извинете на изразу пресеравање, избаци у жижу интересовања зове спиновање. И нема се шта нарочито додати овоме.

Ту долазимо ко су били гости емисије, који ће дати интелектуалну потпору спину, да не понављамо израз назначен италиком. Дакле, гости Верице Брадић, невино Тијанић, су били државна службеница из РРА Оливера Зекић, која је изјавила да се РРА држи закона па не ради ништа; други гост је био државни службеник Далибор Јевтић, са "Српске листе" на КиМ, који ће у коалицију са Харадинајем, ако се не појави неки бољи кољач и платиша; трећи гост је био Зоран Ћирјаковић, који има блог "Неписмени ђавољи адвокат" и који се представља као сува со опозиције.

Знате како, ако неко себе види као блиског ђаволу, тај мора да суче ватру. Ја сам, док сам нарочито оран за борбу био имао никнејм "Нимбус", па је било муња и громова.

Шта се испоставило?

Да је Зоран Ћирјаковић случајни опозиционар. И да је неслучајно гованце. Пицин поштар еуропске опозиције к Вучићевој маси. Да се прикаже да нису они тако зли. То неки други.

Представу "Хит твит" сам на прескоке гледао по неколико минута. Тако мрљаво створење као што је Зоран Ћирјаковић, одавно не видех.

Са овим кратким прилогом касним два дана јер сам чекао да се можда објави на свом блогу. Но, гирица мучи. Можда чека да се мало заборави, па да нам онда објасни да не треба да верујемо својим очима него његовим речима.

А можда су сви које гледамо случајни опозиционари и режимске гирице.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ


Има неки стари совјетски ратни филм „Туђ међу својима, свој међу туђима“. Тако је некако и са мном.
Лако је било на „Аутономији“ Динка Грухоњића. Тамо је фронт био јасно одређен, знао сам ко ми је непријатељ и како да нападам а како да се браним. Изгледа апсурдно али тамо сам се осећао слободно и писао лако. Негде пред крај, када је било јасно да ће морати да ме банују освануо је (9.12.1914.) и овакав коментар...

Nadjebava vas Nimbus očiglednim činjenicama, koje vi prenebregavate, i realno nemate mozga da mu se suprotstavite…Nimbus je pobedio ovde i istovremeno porazio vaš pokušaj da po rođenju pomislite da imate i mozak Upecali ste se. Igra gotova....
Сасвим је супротна ситуација када сам међу својима, међу патриотима или, чини се у већој мери, лажним патриотима, у души комунцима. Ту јасног фронта нема, а псина је неограничена. Е ту, где бих по природи ствари требао да се осећам добро (јер „Домовина је тамо где ти је добро“), заправо имам утисак да сам у Лубјан…
АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3)ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА

Тема је само привидно неозбиљна. Ако се зађе у механизме Титовог квази-револуционарног покрета, уочиће се снажан утицај "ослобођеног женског фактора" на нашу страдију.
Чланови Партије и скојевци промовисали су сексуалну револуцију много пре Америке. Средином тридесетих година прошлог века на партијским састанцима било узбудљивије него на најбољим журкама. Комунисти, као људи посебног кова и авангардисти, почели су да заговарају и примењују слободну љубав. Победила је идеја, да би пробрани људи који премећу свет, требало да одржавају редовну сексуалну хигијену.
Млади комунисти, поготову на Универзитету, залагали су се за друштво у којем неће бити експлоатације радника али и за живот без лажног морала, а то се, нормално, нарочито односило на слободну љубав.
Зато, немојте да се чудите што у модерним ријалити програмима тако често чујете да се они "боре против лажног морала" и цени се као увреда када се …
ИЗМЕЂУ ПРВОГ МАЈА И ЂУРЂЕВДАНАБИЉЕГ ЛУДОСТИ"...И турбине доћераше..."
Хидроцентрала Озринићи 

Преумљени српски лунатици којима су карактер појели аустрофашисти, упорно нас уче да је доба титоистичког аустрафашизма било добро. Уз извесне мане, али добро за Србе. Има их на свим нивоима. Примерице, Прва лига је Слободан Антонић, Београдска лига Милан Миленковић, а Међуопштинска сомборска "бетон" лига Драгослав Павков. Ови, само као егземплари, сличних је безброј. Тешко је једним кратким наводом приказати лажи којима затрпавају Србију, зато што своје титизме фино или невешто, како који и како кад, пакују у кутије бриге о Србљима. Речју, подваљују, петљају, лажу, без видљивог разлога зашто им то треба.
Наводим Драгослава Павкова зато што је најкраћи и припросто отворен.

Основно што сви слични тврде може се свести на "комунисти су победили, сви други су изгубили", "социјалистичко самоуправљање и социјална једнакост", те "радило се, стварало се, им…