ОД LGBT ДО LGBTQIAP+ - У ГРОТЛУ ПАКЛА... [1] (+18! УЗНЕМИРУЈУЋИ САДРЖАЈ!)

"Сео сам да размислим о стварима. Док сам седео,
мали дечак од око 11 или 12 година је долутао.
Тражио је нешто. И нашао је.
Одвео сам га до рупе са шљунком око пола километра даље.
Оставио сам га тамо, али сам га прво содомизовао и онда убио.
Његов мозак је излазио из ушију када сам га оставио,
и никада неће бити мртвији."
Karl Pancram
(серијски убица, силоватељ, лопов и провалник.
Признао је 22 убиства и силовање преко 1.000 младих мушкараца)


ПАЋЕНИЦИ ИЗ МИРИШЉАВЕ СЕПТИЧКЕ ЈАМЕ

Како се множе слова у абревијатури неприродних сексуалних групација, тако су те растуће и размножавајуће групе, по сопственом часном сведочењу, изложеније насиљу и дискриминацији. Зато је потребно све више и више законских и политичких, позитивно дискриминушићих алата, још више новца ради неговања ове слабашне и рањиве новоцивилизацијске културе и, од особитог значаја, све строже контроле мишљења, како би LGBTQIAP+ популација била друштвено прихваћена и вољена и како би могли несметано да користе своја над-права.

Особина сексуалног задовољавања са особом истог пола се заједно са проституцијом, промискуитетношћу, педофилијом, некрофилијом и зоофилијом, налази на „репертоару” асоцијалних психопата, који поред тога имају још и: стално сукобљавање са моралом и законима (који управо и служе очувању друштва, али и да поред тога, заштите појединца од негативног деловања околине), насиље и нападе, сексуална активност им је без нежних емоција, туче, злоупотреба алкохола и дрога, неспособност одлагања задовољства (ово је увек присутно, ако нешто жели, он то жели одмах, по сваку цену, без "лажног морала"), неспособност одржавања трајних веза са људима (само узима, а ништа не даје), груба незаинтересованост за осећања других људи, дефектно морално расуђивање (шта је добро, а шта лоше; иако знају шта су пожељни одговори, имају дефектно доношење моралних судова и процена), уверљива (квази логична, псеудологична, збуњујућа) оправдавања сопственог понашања, поновљена лагања са циљем да се постигне лична корист или задовољство, безбрижност у односу на заштиту себе и других људи, непријатељски однос према колективу коме припадају, често завидан а верује и да му други људи завиде, крађе, понашање је готово непоправљиво (ни са искуством, ни са кажњавањем) итд.. Асоцијалне психопате чине око 75% затворске популације. Заговорници хомосексуализма ће “мудро приметити”, како се ето, хомосексуалци у затворима сасвим природно јављају у недостатку припадница супротног пола (!), потврђујући и на тај начин тезу да је човек бисексуално биће. То што исти образац понашања имају и када су на слободи, очигледно није толико битно.

Стварно и немогуће

Безбројне НВО, стручне службе,  друштвени центри у хипертрофираном LGBTQIAP+ систему даноноћно се баве животом "сексуалне мањине", из свих могућих аспеката. Међутим, скоро да нећете наићи на студије реалног живота, већ су предмет опсервације ставови, мишљење, предрасуде, остварење права, осећај трпљење, величина патње. Те студије, обавезно поткрепљене каквим срцепарајућим примером из живота,  нису ништа друго до средство политичке борбе и мерење ефикасности политичког деловања, а не средство разумевања стварног стања.

Све што се презентује јавности у промоцији LGBTQIAP+ наратива блиста од чистоте љубави, искрености, лепоте. Запаковано као реклама за кока-колу, улошке или креме за реуму. 

Ми ћемо тврдоглаво и непопустљиво одбацити педерски кока-кола популизам и чврсто ћемо се држати појава реалног живота. Реалан живот је потпуна супротност наметнутој оперетској слици "веселих" другова и другарица

Њихова септичка јама није мирисна. Та септичка јама је неподношљиво смрадна и крвава.

Осим статистичких података, навешћемо неколико примера из живота, каквих у опште нема у свеколиким "анализама стања" LGBTQIAP+ популације.

У ГРОТЛУ ЗЛА - КАСАПИ И ЉУДОЖДЕРИ

Повезаност између серијског убојства и хомосексуалности није од недавна. Два хомосексуалца натјечу се за мјесто ‘најгорег убојице на свијету.’ Тијеком нацистичке владавине, егзекутор Аушвица Ludwig Tiene задавио је, изгњечио и изгризао дјечаке и младиће до смрти док их је силовао. Иако је његов укупни зброј неизвјестан, често је убијао чак 100 дневно.

Плавобради у акцији

Gilles de Rais (Плавобради) брутално је уништио животе 800 дјечака. Сваки је момак био намамљен у његов дом, окупан и нахрањен. Док је сироти дјечак мислио ‘ово је мој сретан дан’, ускоро је био силован, а затим убијен тако што је растрган или исјечен и спаљен или поједен.

Студија о 518 жртава масовних убојстава са сексуалном позадином у Сједињеним Државама од 1966. до 1983. утврдила је да су 350 (68%) жртава убили они који су практицирали хомосексуалност.  (44%) од 43 убојица су бисексуалци или хомосексуалци.

Иако је вјеројатно мање масовних убојица хомосексуално него хетеросексуално, с обзиром на то да је 3% америчке популације геј, хомосексуалне убојице се појављују много чешће него што би се могло очекивати.

Проучавајући дубљу везу између убојства и хомосексуалности, Jim Warren, који је радио као савјетник уWashington State Corrections Center, обавио је пријемни интервју за готово све млађе убојице (тј. Млађе од 36 година) у држави Вашингтон од 1971. -82 (тијеком раста покрета за геј права). Он је ‘вјероватно једини који је испитао цјеловитост свих њихових списа предмета.’ Wаррен је свједочио да је био запањен колико се често хомосексуалност појављује у случајевима.

Почевши од 2 или 3 убојства / годишње у 1972. до десетака / годишње до 1980-их, он је примијетио понављајући образац: Иако је мотив наведен у извјешћу често био пљачка или крађа, „отприлике у 50% случајева“ било је такођер повезано с хомосексуалношћу. Хомосексуалац би типично упознао некога у бару или парку и позвао га у свој дом. Прије јутра слиједила би свађа, те или он или његов посјетитељ би био мртав.

Једно истраживање (у коме се делимично негира тачност "тврдње о ТОП-6 америчких серијских убица") такође долази до недвосмисленог закључка да постоји статистичка повезаност серијских убојица и содомије. Методологија овог истраживања је транспарентна. 25% (америчких) серијских убојица су содомити (геј или би). Заступљеност содомита у америчкој популацији је 8 пута мања (цца 3%). 8 пута (700%) је већа вјеројатност да неки од ТОП-100 серијских убојица је (Л)ГБ(Т) него да је хетеро.

Ево још једна статистика у вези тезе “нису ништа више педофили него хетеросексуалци”. То су статистички подаци из тражилице Lexis-Nexis 1980-2005 (USA, Australia, Great Britain, Canada). Уз сваки исказани постотак се треба присјетите да хомосексуалци чине само 3% (у САД, односно 1% за Еуропу) мушке популације:

Хомосексуално је 29% од 714 починитеља силовања и убијања дјеце 1980-2005 (96% мушки).

Тих 29% је одговорно за 40% свих жртава, тј. за 99% дјечака-жртава.

Дјечака је 34% од 914 силоване и убијене дјеце.

Већ слиједеће 2006. године, од 86 таквих починитеља, 32 (37%) је било хомосексуално (98% гејеви). Њих 37% је убило 49% од свих жртава.

О ЛГБТ можете наћи само текстове у ружичастом и виктимизираном тону. Геј покрет не жели да разговарамо о томе што то они раде једни с другима, и је ли то добро за друштво и појединца, него о апстрактним темама: о правима, правима и правима без дужности. 

Спуштамо се на дно живота, у хорор, у реалан живот LGBTQIAP+

Каритативни Британац, “хуманиста”, Симон Харис (55) [па с колико година је тај онда почео?] је путовао у Кенију својим ХУМАНИТАРНИМ послом и силовао “тисуће” дјеце (дјечака, да не буде забуне) што живе бескућно на кенијским улицама.

Хуманиста...

Иначе, био је прије наставник у енглеској приватној школи, што је вјеројатни разлог да је доспио у Регистар сексуалних пријеступника још 1980-тих. Но, свеједно му је било дозвољено путовати у Кенију. Тамо је коначно пронашао свој геј-рај, те “хуманитано” дјеловао по дјечацима пуних 11 година.

Најмлађем од жртви је било 9 година. Давао би дјеци на улици новац, слаткише и цигарете. Покупио би дјецу-бескућнике у своју кућу, нахранио их, опрао, намазао уљем, напунио алкохолом и дрогом, те силовао и мучио сатима. Тијеком суђења један се од жртава убио разочаран правничким смицалицама. Силоватељ Број #1 је ипак на крају осуђен.

Силоватеља #2 (450 силованих), којем је британска краљица 1991. дала племићку титулу Сир због хуманитарног рада. 80% жртава су му биле дјевојчице, 20% дјечаци. Сир Jimmy Savile је радио на ББЦ-у. Овом очито бисексуалном племенитом монструму све то није било довољно, јер га је још занимала и некрофилија. Пријатељ у мртвачници му је дао неограничен приступ лешевима.

1992. године двије лезбијке у  Jeffersonvillu у Индијани, старе 17 и 16 година, отеле су 12-годишњу дјевојчицу коју су оптужиле за покушај ‘крађе дјевојке’.

Дјевојчица је убачена у пртљажник аутомобила, више пута је избодена и претучена. С тешким металним шипкама. Док се још борила, полиле су ју бензином и запалиле.

Касније те године, у Форт Лаудердалеу, Флорида, 14-годишњак је осуђен за убојство првог ступња због помагања при убојству свог 40-годишњег оца. Отац је „избоден 45 пута и претучен жељезном тавом тако да се распала.“ Дјечак је признао да је помогао очевом бившем хомосексуалном љубавнику и цимеру да га убије – како би управо ОН и тај 31-годишњак „могли живјети заједно.”

Чикатило и једна његова жртва

Иако је укупан број жртава које је “средио” одређени убојица често доведен у питање (нпр. хомосексуалац Henry Lucas тврдио је да је убио 350), чини се да сувремени свјетски рекорд у серијском убојству држи руски хомосексуалац Андреј Чикатило, који је осуђен 1992. за силовање, убојство и једење дијелова најмање 21 дјечака, 17 жена и 14 дјевојчица. Патологија прехране сексуалним жртвама обиљежила је и Jeffreyja Dahmera 1992. године. Он није само убио 17 младића и дјечака, већ је кухао и јео њихове дијелове тијела.

ТОП-6 америчких серијских убојица су сви од реда били гаyеви:

· Donald Harvey 37 жртава у Кентакију;

· John Wayne Gacy силовао и убио 33 дјечака у Чикагу, закопао их испод своје куће и у двориштву;

· Patrick Kearney се рачуна за 32, изрезао је своје жртве у мале комадиће након секса и остављао их у врећама за смеће по Лос Анђелес аутопуту;

· Bruce Davis је злостављао и убио 27 младића и дјечака у Илиноису;

· Gay sex-murder-torture “круг” (Corll-Henley-Brooks) послали су 27 Тексашана у гроб; и

· Juan Corona осуђен за убојство 25 имигрантских радника (он је “водио љубав” с њиховим лешевима).

Дуга, поменута, топ-листа содомских касапа даје шири преглед. Неколико примера:

Дамерове жртве

#15 Jeffrey Dahmer (убио 17) Његова убојства су укључивала силовања, комадање, некрофилију и канибализам. Имао је фантазије о убијању мушкараца и секса с њиховим лешевима већ са 14. Држао лешеве данима у својој соби. Дијелове жртава држао у фрижидеру и посудама.

#11 Larry Eyler (убио 23) Знатижељни пас домара зграде у Чикагу гдје је живио Larry Eyler се заинтересирао за вреће смећа уредно остављене на плочнику. Домар их је требао припремити за одвоз. Било је ту 8 сивих врећа и једна му је склизнула из руку, те се расуо садржај: одсјечена људска нога. Нашавши раскомадано тијело, позвао је полицију, која је у осталим врећама нашла остатке младог бијелца, разрезаног на 8 комада.

Жртве "без доказа"

#10 Wayne Williams (убио 24 /нап. за двадесетак убистава није било доказа/) Црнац који је убијао црначку дјецу. На суђењу је порицао. Тужитељ га је упитао да ли је био у паници док је убијао жртве. Вилиамсу се омакао одговор “Не”. Тиме је случај био закључен.

#3 Donald Harvey (убио 87) У болници, гдје је радио, добио је надимак “Анђео смрти” зато што се чинило да је некако увијек био присутан кад је нетко умро. Болнице у којима је радио су имале високу стопу смртности, а и неки његови знанци, као и хомосексуални љубавник су изненадно преминули.

#2 Donald Gaskins (убио cca 200) Педофил и силоватељ. Једном када је његова бруталност ослобођена, он није знао за границе, мучећи, убијајући, канибализирајући и мушке и женске жртве. Убијао је дјецу, укључујући барем једну бебу: закретањем врата, пререзујући грло, убадањем, тровањем, утапањем, тукао их шакамо до смрти, стријељао… Била су то рекреацијска убојства викендом, сваких 6 тједана. Убојства су с временом рафинирана све док није могао држати своје жртве живима и да вриште сатима, понекад данима.

Хенри Ли Лукас

#1 Henry Lucas (ubio cca 600?)Толико је пута признавао убојства и толико пута оповргавао, да је питање је ли он био највећи амерички серијски  убојица или највећи серијски лажљивац. Признавањима је све довео до апсурда и у сумњу. Ако је постојао сотонистички култ за који је убијао, онда би он заиста могао бити #1. Ако су признања била лажна, онда би могао бити негдје на #25, а све остале би требало помакнути за једно мјесто горе у поретку. У сваком случају, ради се о изузетном серијском убојици. Убијао је и у тандему с #4. Карактеристично је за њега да је био некрофил, те волио секс било с мртвим, било са живим животињама.

За лезбијку Aileen Wuornos тврдило се 1992. године ‘да је најгори женски убојица’ с најмање 7 мушких жртава средњих година. “Надјачала” је тако тим лезбијских сестара Catherine Wood и Gwen Graham, које су убиле 6 пацијената који су живјели у Grand Rapids, Мичиген.

Чланак с овдје изнесеним подацима датира из 2009. године. Од онда је или потпуно престало патолошко понашање содомита или више није политички коректно о томе причати. За потврду овога другога, на Западу се од масовне имиграције више не извјештава о починитељевој етничкој припадности. Стога се данас вјеројатно нити не биљежи сексуална оријентација убојица, али се помно биљежи сексуална оријентација жртава.

Ни Европљани не заостају у масовности...

Двадесетогодишњи младић је оптужен у за сексуално злостављање које полиција описује као ,,најмасовније у норвешкој историји". Младић, који је наводно фудбалски судија, више година је био под истрагом, а сада га терете за случај који укључује више од 300 дечака, махом тинејџера.

Ричард Хакл је осуђен на 22 казне доживотне робије у Централном суду Енглеске и Велса "Олд Бејли" 2016. године због силовања 200 деце узраста од шест месеци до 12 година. Фотограф из Ешфорда у Кенту нападао је децу док је волонтирао у сиротиштима у Малезији и Камбоџи, а ухапшен је након што је делио фотографије и снимке силовања деце с педофилима широм света. Када је ухапшен, у његовом стану је нађен приручник са упутствима за педофиле, који је почео да пише.


ЛУЧОНОШЕ МАРКИЗА ДЕ САДА

Иако је био ожењен, маркиз де Сад је стекао репутацију најгоре врсте либертинаУ једном тренутку је имао веома јавну везу са сестром своје жене, Ане-Проспере. Често је тражио услуге проститутки оба пола, и имао је тенденцију да запошљава и потом злоставља веома младе слуге, и мушке и женске.

Значајни дио хомосексуалаца (између 22% до 37%) препушта се болном или насилном сексу (нпр. везању и дисциплинирању [Б/Д], гдје је партнер физички спутан и благо мучен, или пак садомазохизам [С/М], гдје партнере се мучи или повређују тијеком секса).

Умрети од љубави...

Још 1940-тих, психијатар Давид Абрахамсен је примијетио: “Врло је добро познато да хомосексуалне склоности могу бити пропраћене садистичким или мазохистичким тенденцијама … Те изопачености играју велику улогу у многим сексуалним злочинима и у многим случајевима убојстава.

У националном истраживању случајних узорака хомосексуалаца и хетеросексуалаца, 32% мушкараца који су себе назвали хомосексуалним или бисексуалним, наспрема 5% хетеросексуалних мушкараца, пријавило се да су се бавили садомазохизмом;

17% лезбијки насупрот 4% хетеросексуалних жена такођер је признало С/М. Исто тако, хомосексуалци и лезбијке били су око четири пута (300%) више склони везивању него хетеросексуалци.

Ко се бије, тај се воли...

Хомосексуална литература слави ‘забавност’ насилног секса. На примјер, геј колумнист из Денвера (‘leathersex fairy‘) савјетовао је својим читатељима како давити свог партнера за вријеме секса. Величао је и праксу ‘објесити партнера са стабла кукама за месо кроз прсни мишић’.

САМО ЈОШ ГЛОГОВ КОЛАЦ ФАЛИ

Fist=шака, но ако сте мислили да је фистинг некакво шакетање рабијатних мушкараца, гадно сте се преварили. Нормалним људима концепт фистинга једноставно не пада на памет и увјерени су да је угуравање прстију и шаке у шупак нешто анатомски немогуће. Међутим, код ЛГБТ, у име “љубави” коју им ми хомофоби тако злочесто бранимо исказивати и рекламирати дјеци, ништа није немогуће.

Илустрације ради навешћемо само један пример из геј-врта где се шарени тисуће цветака најискреније љубави.

Колико љубав може дубоко да продре?

Случај #3

54-годишњи геј с 4 године повијести ХИВ-а присуствовао је приватном партију. Поворке поноса и цијела хомосексуализација друштва имају циљ да једнога дана ти партији не морају више бити искључиво “приватни”, већ јавни и показни.

Што је све он радио, осим што су се на том приватном партију сви заљубљено бавили туђим “приватним” дијеловима тијела? Мало је удисао poppers, мало шмркао кетамин, мало пушио траву (наравно, рекреативно, како друкчије – није ваљда пословно).

Наводно кад се не може више постићи ерекција за содомију, онда гајеви прелазе на “водене спортове” и на scat (или по чешки “на срат”). Када и мјехур пресуши, што друго преостаје радити него фистинг!

Дакле, његов ад хок љубавни партнер му је угурао у ректум, пази сад, “hand, arm, and a 15 cm rubber dildo” (читај: руку, мишицу и 15цм дуги гумени дилдач). Сва та композиција ипак не може стати у сам хоморектум, него мора заокренути горе десно у сигмоидно цријево. Тим напреднијим гејевима је потребна гузна ГПС навигација.

Мора се признати да тако дубока љубав се не може наћи између обичних хетеро мушкарца и жене!

Дакле, код десне шикане је Фистаник осјетио бол у централном абдомену. Што га је изненадило. Аналгетици му нису смањили болове. Хомосексуалне активности су очито морале бити напрасно прекинуте – иако му другарским прегледом није уочено ректално крварење. Па чак нити након хладног туша. Чини се да је то дубинско испирање гузице тушем рутинска хомо-ствар.

Хомосексуалност је ментални поремећај. Фистинг је активност коју може прихватити само поремећен ум.

ЖИВЕЛА ЗАРАЗА!

Гаетан Дига. Оклеветан да је "нулти пацијент" СИДА. Није.
И није спавао са 250 партнера годишње, него, просечно, само са 227.

Истраживачи у Каталонији (Шпанија), јављају да 32% геј мушкараца имају незаштићен анални секс са партнером са којим нису у озбиљној вези. Висока стопа незаштићених сексуалних односа постоји код мушкараца који: имају ХИВ вирус, користе више лекова, који су имали већи број сексуалних партнера, користили интернет да нађу секс. Партнера и мушкарци који имају осећања хомофобије према самима себи услед потиснуте хомосексуалне орјентације – “унутрашња” хомофобија.

Истраживање спроведено у Белгији сугерише да постоји висок ниво нових инфекција међу геј мушкарцима.

Од 1079 нових случајева инфекције ХИВ вирусом дијагностикованих у Белгији 2008. чак 48% је забележено међу геј мушкарцима.

Што се тиче осталих полних болести које су дијагностиковане код људи инфицираних ХИВ вирусом у Белгији, преко 95% случајева је било код геј мушкараца.

У полит-коректим причама све је романтично...“Они нису перверзњаци нити изопаченици, једино што није у реду с њима јесте то што их је заборавила сопствена земља и људи који би требало да брину о њима и воле их”, рекла ми је она. “Не занима ме колико су болесни, колико их изједа болест: они су хероји.” Наставља се мелодрамом о породици, љубави, радости, нади, животу, храбрости, те репресији и нетолеранцији насупрот њима добрима. Да се зараза шири управо њиховим ударничким прегнућем, о томе нема једне речи. На специјализованом Инстаграм налогу видимо романтичне слике оних које је однела СИДА. Колико су они у животу заразили партнера, или су сами заражени од злонамерног љубавника, не може да се зна, али мора да постоји свест да педери врло често заразу једни дугима преносе намерно.

Код АИДСа, особни и социјални трошкови намјерне инфекције изузетно су високи. Документирано је неколико примјера хомосексуалаца који су намјерно ширили АИДС-а, али најпознатији је онај ‘пацијента 0’, канадски стјуард који је до смрти у доби од 32 године дијелио своје тијело и инфекцију с 250 мушкараца сваке године, од касних 1970-их до раних 80-их особно је био одговоран за најмање 40 од ​​првих 248 америчких случајева АИДС-а, рекао је службеницима јавног здравства у Сан Франциску да ‘то се никога другог не тиче, него је то његова ствар'. После је доказано да је оклеветанИпак, он је био најупечатљивији и зато што је водио дневник. Човек који је саставио студију писао је да је Дига просечно спавао са 227 мушкараца за годину дана (година има 365 дана, понека 366), а односи су често били брзински са анонимним партнерима у бару или тоалету. Али, да је својски ширио СИДУ, неспорно је.

Чини се да постоји и веза између праксе насилног секса и спремности да се намјерно зарази некога другог. Дијелећи наш случајни национални узорак на оне који не занимају хомосексуална активност (нехомосексуалци) и оне који имају барем неки хомосексуални интерес (хомосексуалци) – и комбинирајући мушкарце и жене – открили смо да је 4,0% нехомосексуалних насупрот 21,8% Од оних који имају барем неки хомосексуални интерес рекли су да су судјеловали у садомазохизму (С / М); 7,8% нехомосексуалаца који су прихватили (Б / Д) насупрот 27,5% хомосексуалаца. Надаље, вјероватно је да су они који су се бавили насилним сексом било које врсте двоструко (100%) вјеројатније да су намјерно покушали заразити партнера, од оних који немају такво насилно искуство.

1992. године три лондонске клинике за сексуално преносиве болести извијестиле су да је готово половица њихових хомосексуалних пацијената који су знали да су заражени ХИВ-ом тада добила ректалну гонореју. Ти гејеви нису допустили да њихова смртоносна инфекција поквари њихову сексуалну забаву. До 1993. године преко 100 000 америчких хомосексуалаца умрло је од АИДС-а, а десеци тисућа умрли су од хепатитиса Б. Већину њих су хомосексуалци намјерно или безобзирно заразили.

ТА ДИВНА LGBTQIAP+ ПОРОДИЦА

Љуби га мајка...

Један геј магазин каже да 21,5% гејева који живе са својим партнерима трпе физичко насиље у односу на 7,1% хетеро мушкараца. Дотле 35,4% лезбијки трпи физичко насиље од својих партнерица, за разлику од 20,4% хетеро жена.

American College of Pediatricians” процјењује 2-3 пута више обитељског насиља у хомосексуалним ‘браковима’ него у традиционалним браковима. (извор)

По једном истраживању 90% лезбијки је искусило вербално насиље од својих партнерица унутар задње године дана. 31% је претрпјело и физичко насиље. Једно шведско истраживање налази обитељско насиље код 17%-45% лезбијки, у односу на 8% код хетеро жена.(извор)

Хајдемо здраворазумски, само на темељу одгледаних документараца из животињског свијета и животног искуства: У тестостероснској игрици наскакивања мужјака на мужјака је и за очекивати већи ступањ агресије. Толико о тестостерону.

Сада мало о женској страни. Тко није чуо за проблеме кад су двије жене у истом кућанству? Зато живот у кућанству са свекрвом није нимало препоручљив. Па чак ни заједнички живот мајке и одрасле кћери, те стога одрасле кћери одлазе од мајке. То једноставно не функционира оптимално. А сада замислите двије лезбијке – ту једноставно мора бити вербалног или физичког насиља. И још се ради о очито психички друкчије устројеним особама, да не кажемо с одувијек препознатим психичким поремећајима.

Џенифер Харт

Пијана мајка дрогирала шестеро своје деце и супругу Сару, па их са својим теренцем одвезла у смрт. Несрећа се догодила када се Џенифер Харт (39) с возилом, у којему је било са својих шесторо посвојене деце и супругом Саром, сурвала низ провалију у море. Неколико дана пре ужасне несреће службеници Центра за социјалну скрб отворили су истрагу о њеној породици због наводног занемаривања деце. У петак су резултати обдукције показали да је Џенифер била под утицајем алкохола у тренутку несреће, а у крви Саре Харт и још двоје деце пронађене су значајне количине супстанце коју садржи лек за алергију Бенадрyл. Једна од нуспојава тога лека је поспаност. Подаци пронађени на софтверу њеног возила сугеришу да је несрећа била испланирана, односно да је реч о суицидним намерама...

Изласком ове супкултуре на површину полиција има проблема схватити тко је у таквим неуобичајеним сукобима жртва а тко насилник. Научили су се да је углавном слабији спол жртва, а јачи је насилник. Што да раде када наиђу на оба мушкарца код ‘брачне’ свађе. Наставили би с приступом као код сваке тучњаве у бару; привели би обојицу. Што пак да раде са двије разјарене жене у тој ‘брачној’ свађи? Сва та толерантна прича о алтернативном начину живота је тако неприродна на уличној разини када изађе из оквира супкултуре.

Говоримо само о обитељском насиљу. Код убојстава у хомосексуалним сукобима су криминалисти давно уочили ‘оверкилинг’. Ако је било пуно више рана него што је потребно за смрт, то бјеснило их је одмах упућивало на хомосексуалног убојицу. Било им је јасно да се код таквих убојстава ради о психичким поремећеницима. Тако је било прије политичке коректности.

САМОСАКАЋЕЊЕ

Ритуал...

Није овде реч о рећ'емо безазленом ритуалном обрезивању пимпека или ни мало безазленом сакаћењу девојчица из верске затуцаности (то је и законски забрањено). У LGBTQIAP+ концепцији деструкције свега нормалнога, снажно се пропагира право деце да "по својој вољи" мењају свој пол. Клешта, маказе, нож, тучак, игла, конац, и, цап-цап, уђеш у ординацију као Стева изађеш као Милева. Или нешто између, као на пример "Безгенитални Нулло".

Одрезао си је јаја у домаћој радиности, а потом и пенис - 23-годишњи геј, а одакле другдје него из САД, одрезао си је јаја у домаћој радиности. Толико му се то допало да је 8 мјесеци послије у мотелској соби одрезао си и пимпек.

Не можете ви разумјети уради-сам резање пимпека. Из простог разлога што не можете ући у ум психичког болесника. Само лијеволиберални прогресивни могу схватити, толерирати и славити “различитости” типа “Њено тијело – њен избор? Дала се ослијепити јер је одувијек жељела бити слијепа!“. Ми заосталији и даље сматрамо да се ради о психичким болесницима које би требало ставити у одређене институције, ако их се већ не може излијечити.

Одрезати си пенис… а кажу да су ЛГБТ баш попут нас осталих.

Отац сексуализације Запада, уважени сексолог знанственик dr. Kinsley је био аматер кад си је забијао четкицу за зубе у пенис, односно мокраћни канал, те висио објешен за јаја.

Ерго, наш оштроумни момак је користио ултра оштар керамички нож, све како би постао безгенитални ‘нулло’. Запамтите ријеч “нулло”, требат ће вам. Као кад сте први пута чули “транссексуалан” или “џендер идеологија” (нема томе давно), више не излазе из употребе. Други израз за ‘нулло’ је 'smoothie', преведено ‘Глатки’ – то је нетко тко је подузео екстремну модификацију тијела с кируршким одстрањивањем гениталија, а понекад и брадавица.

Онда је тај наш безгениталац, Тrent Gates, тако се зове, поспремио своје одрезане “гениталне шницле” у фризер, гдје су били све док их прогресивна и у свему болесноме подржавајућа мајка није бацила (ах те маме!).

Безгенитално Нулло

Трент се идентифицира као нон-бинарна особа коју сексуално привлаче мушки. Ради као информатичар. Користио је керамички нож јер је наводно оштрији од челика, а мање дере и трга. Од његовог израза “дере и трга” ме некако прођу трнци.

Наш информатичар је дезинфицирао и подузео све предострожности прије уради-сам кирургије, те је одмах по захвату отишао у болницу на шивање.

Ако има код нас заинтересираних за подрезивање властите лозе, пардон; пениса, као и за сакупљање не-ускршњих јаја, ево детаља о кируршкој изведби:

Код операције “Јаја” је користио само воду с ледом, а код операције “Пенис вишка” је ипак узимао аналгетике.

“Искрено, нисам имао проблема с боли. Употријебио сам мало отупљивача, мало лидокаина на то мјесто, те узео орално 5 мг оксикодена који су ми прописали кад сам си прије био одрезао јаја”– рекао је Гатес. Исти кирург га је у оба наврата шивао.

“Побринули су се да добијем психијатријски третман само да буду сигурни да сам здрав и да је то била добра одлука. Терапеути и психијатри су рекли: “Да, да, у реду је, здрав је … чудесно”.

Да се опорави од захвата, Gates је имао катетер неколико тједана како би се увјерио да постоји рупа кроз коју би могао мокрити. Кад је пак ономад одрезао јаја, требало му је око мјесец дана да зарасте рана. Мјесту гдје му је био висио пенис је требало само 3 тједна.

Објашњавајући зашто се осјећао примораним на операцију, Gates је рекао да се увијек осјећао негдје између мушкарца и жене – “андроген”. Нема жељу бити жена, него “између”. Гениталије није осјећао као дио себе. Из тих ријечи је за претпоставити да се ради о ексклузивном bottomu, рецептивном хомосексуалцу.

Узор и праотац ове ЛГБТ супкултуре је неки Гелдинг, који се сам уштроио у својој 15.години. Gates је нашао његове фотографије на интернету и рекао “то је то” што си је давно желио: живот без висуљка међу ногама.

Иако поступак резања властитог пениса и јајаца углавном обављају мушкарци, постоје жене које си такођер добровољно зашивају вагину и уклањају си клиторис. Код лезбијки су све информације пуно тајновитије, па се не спомиње да ли то даме исто раде саме у кућној радиности или код професионалних швеља. Молим читатеље да након ових информација остану присебни и присјете се да су ЛГБТ исти као ми остали, те их не треба осуђивати ни дискримирати.

Џендер лудило незадрживо ескалира. У америчким школама више и не питају наставнике шта мисле о џендеризму, него има да га беспоговорно спроводе на децу. "Што у селу, то и у кући" каже пословица, па се морбидна идеологија полако увлачи и код нас.

Ако мисли да је се све то дешава у тамо неком далеком свету, ево живог примера из краја. Прича једна мама свој пакао:

Приметила сам да се моја ћерка стиди груди и женских облина, да се повлачи у себе и проводи много времена на интернету, али сам све то приписала уобичајеној адолесцентској фази тражења идентитета. Међутим, када сам је питала зашто повезује груди снажним бајндером, траком за повезивање, саопштила ми је идеје које јој се врзмају по глави. Након што смо се прибрали од шока и страха, супруг и ја смо је одвели на Клинику за адолесцентну психијатрију, где су стручњаци рекли да је у питању адолесцентна криза. То је једино што ми у овом моменту даје снагу да се борим против система који деци дозвољава да се упуштају у опасне хормонске експерименте и одлучују се за радикалне операције свог тела без пристанка родитеља.

...Ти текстови на интернету у суштини баратају са родним стереотипима. У једном од њих се, примера ради, каже да ако девојчица носи панталоне, баца шналице из косе и игра се аутомобилчићима, онда је дечак у телу девојчице. Па, то је суспензија здравог разума. Колико се девојчица игра са аутомобилима и одбија да везује кикице? Да ли све њих треба да водимо код пластичног хирурга? Тинејџ култура је снажно обележена трансродним ликовима, а јутјуб је препун видео-клипова у којима се истиче да ћете након промене пола доживети чаробну трансформацију душе и самоуверено кренути у нови живот. Не приказују се ожиљци од операције и нико не говори да је промена пола синоним за стерилизацију и сакаћење здравог тела. Користе се еуфемизми типа „горње операције” или „адаптације тела на душевно стање”,  а не прича се о унакаженим гениталијама и чињеници да неће моћи ни да уринира без проблема, а камоли да има нормални сексуални живот – каже ова мајка.

ЈАДНИ ХОМИЋИ ШИРЕ ЉУБАВ СИЛОВАЊЕМ

Легендарни боксер Мајк Тајсон каже да стравично силовање којим је био изложен као дечак није утицало на његов живот: "Био сам дечак. Он је био старији човек. Тукао ме и сексуално злостављао. Никад га након тога нисам видео".

Мајку Тајсону милиција се нешто љуто замерила

Кошаркаш Сан Антонија Луни Вокер: Права истина је због чега сам почео ово да радим (пуштање косе) још у петом разреду основне школе. Био је то мој бег од стварности. Током тог лета био сам код више породица. Нека имена не желим да помињем, поштедећу их. Сексуално су ме узнемиравали, злостављали и силовали, чак сам се и навикао на то, јер у том узрасту нисам схватао шта је то - открио је језиво искуство Вокер, који је у то време имао 10 година.

Одрастао као жртва силовања: Луни Вокер

Тако почиње и о томе се најчешће ћути.

“Lexis-Nexis Academic Universe” је правнички “search service”, који је претражио цијели садржај од преко 50 регионалних и националних новина на енглеском језику (САД, Аустралиjа, Велика Британија, Канада и Нови Зеланд) од 1989  до 2002. Прочешљано је 6.444 о злостављању и убијању деце. Добијени су следећи подаци:

- 103 вијести је укључивало силовање и/или убојство дјеце:
- 90 укључује злостављање и убојство дјетета или дјеце
- 11 укључује само отмицу и силовање дјеце
- 2 силовања и мучења без убојства

У ових 90 случајева силовања и убојства, 40% је садржавало хомосексуално злостављање. Хомосексуалаца је у популацији цца 3% (у САД, а дупло мање у Еуропи). Напутак: Сваки од наведених постотака увијек успоредите с 3% да процијените (не)сразмјерност.

Од 95 починитеља у ових 90 вијести, 43% је судјеловало у хомосексуалности (39 мушкараца, 1 дјечак и 1 жена, сви хомосексуални). 47 мушкараца и 7 дјечака извршитеља је учествовало у хетеросексуалним активностима са жртвама.

Од 217 жртава, 68% су биле жртве хомосексуалних починитеља.

И вишекратни починитељи и вишекратне жртве су повезане с хомосексуалношћу. У 3 случаја гдје је било 2 или више убојица, силовање је било свуда (100%) хомосексуално.

У 69% од 13 случајева који су укључивали више жртаа, починитељ је судјеловао у хомосексуалности. Још 11 случајева је било покушај убојства, од којих је 64% починитељ био хомосексуалан.

Када се овим случајевима (убојства и покушаја убојства) додају случајеви злостављања дјеце из Lexis-Nexis претраге, долази се до 2,181 починитеља у 1,914 одвојена случаја: 41% је почињења над истим сполом, хомосексуално. Преосталих 59% је било са супротним сполом (за још 118 починитеља над 190 дјеце није наведен спол).

Од 5,630 малодобних жртава злостављања, 61% је било жртвом починитеља који се бави хомосексуалношћу (3,386 жртава су дјечаци, 60 дјевојчице).

Сви случајеви канибализма или тортуре жртава су били починитељи хомосексуални. Поједини случајеви сакаћења су такођер хомосексуални.

Ово истраживање је лако поновљиво и доказиво из јавно доступних извора. Оно показује да они који судјелују у хомосексуалности су непропорционално повећано заступљени у силовањима и убојству дјеце.

Blanchard, Barbaree, Bogaert, Dicky, Klassen, Kuban i Zucker, радећи с мушким осуђеним починитељима закључују да има само 2-4% мушкараца које привлаче други одрасли мушкарци. С друге стране, око 25-40% мушкараца које привлаче дјеца, преферира дјечаке. Стога је постотак хомосекуалне привлачности 6-20 пута виши међу педофилима.


Нема правде, само пакао! Овај тип је силовао дечака од годину и 8 месеци,
отишао у затвор где су га силовали 20 пута, његово дупе крвари. 



Око трећине злостављача дјеце је укључено у хомосексуалност (врло сукладно новинској бази података, са 41% мушких починитеља који су ‘само’ силовали малољетнике).

У другим истраживањима, такођер је утврђено да мушки починитељи који се баве хомосексуалношћу имају већи број жртава силовања од не-хомосексуалних силоватеља.  Стопа рецидивизма за особе с педофилијом за исти спол двоструко је већа од оних за супротни спол (према DSM III-R).

Процјена је да “приближно једнаки број дјевојчица и дјечака сваке године је жртва неког облика сексуалног искориштавања” наводи у недавном прегледу “National Association of Social Workers”.

Силовање је чешће тамо гдје је хомосексуална субкултура прихваћена: студија из 1970. у Сан Франциску открила је да је 9% мушких хетеросексуалаца и 24% гејева; 2% хетеросексуалних жена и 11% лезбијки пријавило је хомосексуално силовање. У нашем националном урбаном истраживању из 1983. (које није укључивало Сан Франциско), 1,3% хетеросексуалних мушкараца насупрот 12,5% хомосексуалаца и 0,6% хетеросексуалних жена насупрот 8,6% лезбијки пријавило је да су хомосексуално силоване.

“25-годишњи мушкарац имао је своје прво сексуално искуство када је имао 13 година. Договорила га је његова лезбијска мајка са старијим геј мушкарцем. Након те епизоде, његове менталне слике и међуљудско сексуално искуство били су искључиво хомосексуални. “

“Господин К (22 године), сматрао је да је његова промјена у сексуалној склоности повезана с тим што су га двојица силовала … Након напада доживио је конфузију сексуалног идентитета и почео се добровољно бавити хомосексуалном активношћу. На евалуацији је себе означио као отворено хомосексуалног. ”

Пионирска студија о 6.714 осмртница у геј новинама диљем Сједињених Држава открила је да је 3% од 6.574 гејева и 20% од 140 лезбијки насилно умрло:

· 1.4% гејева и 7% лезбијки је било убијено (преко 100 пута релативно више него не-гејева);

· 0.6% гејева и 5.7% лезбијки је починило самоубојство (релативно десецима пута више ного не-гејева); и

· 0.6% гејева и 4.3% лезбијки погинуло у прометним несрећама (преко 17 пута релативно чешће него не-гаyеви)

„Злочини из мржње“ на које се жале гејеви су ријетки и ријетко укључују више од погрдног називања или подругљивих коментара. ФБИ је извијестио о 431 “злочина из мржње” против хомосексуалаца за Сједињене Државе тијеком цијеле 1991. Само један је ‘потврђен’ за Вашингтон, Д.Ц., но још увијек геј активисти Д.Ц. су говорили о 397 инцидената! Притиском на њих признали су да се најмање 366 тих „злочина“ састојало од „вербалног узнемиравања“. 

Заиста статистике и сведочанства за сваку хвалу снажно у прилог да се овој категорији менталних болесника

Да заштићени статус,

успут докине слобода говора,

тиме инсталира “политичка коректност”,

започне толерисати све и сва,

па и инфилтрацију неасимиловане непријатељске културе која ће преузети Западну и руску и нашу културу.

_________

У наставку ћемо се позабавити постигнућима LGBTQIAP+ на овим просторима...

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА