ПРЕЖИВЕТИ КАО ЧОВЕК У СРБИЈИ

 


Гости аутори: Мекензи и Бенито.

Преузето са сајта ПОГЛЕДИ



Бенито Пише:  
Сведоци смо крупних политичких промена у данашњем свету. Рат у Украјини само је показатељ, једна у низу криза, које већ неко време показују да се дешавају тектонски потреси на међународном плану.
Србија "кућа на сред пута", ни да хоће, не може да остане заобиђена у том општем колоплету који ће се сигурно убрзати и умножити.
Шта ради српска интелектуална елита?
Сном мртвијем спава... Они брину о својим апанажама, пензијама, о школовању своје деце и унука у иностранству, или о њиховом умештању у државну или универзитетску службу...
Ратови су пред вратима. Нико, осим овог лудака који ово пише, не упозорава Србе шта их чека. Народ у историји нашој никада није био неспремнији на оно што нас чека. 
Интелектуална елита, са или без наводника, ужива благодети титоизма и нити зна, нити жели да зна шта се иза брда ваља.
На здравље и на Спасење.
Свака част!

Само ово "интелектуална" преименуј у комунистичка или комунистичко београдска елита...

Опет ће нас у дебелом сну затећи 1990 година и онда ће бити "па како" од куда "усташе, шиптари и балије"

Само тад је било "народа" диљем Србије неких цца 8 милиона Срба широм Србадије..

Данас од Срба је остала шачица сиромаха у Србији ово остало велика већина се преселила или доселила у Београд...

Е, сад на власти имамо класичну титоистичку комунистичку диктатуру. Исто к`о Брозова нема велике разлике.

Интелектуална, културна и политичка елита је од 1945 године концентрисана у кругу двоје и око ресторана Мадера и она даље из тих канцеларијских прозора не види Србију. Њих Србија не интересује. Тако је било увек и онда кад ударе усташе, шиптари балије па онда се они у Скупштини чуде  "Па како?", "А што су ударили на нас?"...

А Србија се распада, пропада, нестаје, уништава се, трују јој воду, земљу, ваздух. Кинезима су продате стотине хиљаде хектара српске земље од Лин Лонга, Зи Ђина и других. Американци, Канађани, Аустралијанци су добили дозволе за бушење земље и трагањем за рудама па готово на целој територији Републике Србије. Свуда буше, траже, разваљују земљу. Ено их на Власини буше.

Минихидроелектране су уништиле цео екосистем подно Копаоника. Цео реон од Јошаничке Бање ка Копаонику је потопљен.Преко 35 хидроелектране Све реке Јошаница, Самоковка и још неке мање су стављене у километарске цеви. Рибљи пастрми фонд уништен. Борови и оморике се суше, птице изумрле. Општа катаклизма горе. Од живог света ни трага ни гласа. Плус те хидроелектране праве огромну буку и птице не могу да се гњезде . Страшно

Ја имам неко лично мишљење да  је у неком манифесту комуниста записано да се српски народ мора "затрети" и то траје  од 1945-те до данас.

То се ради слојевито од етничког до економског до културно-медијског, спортског затирања свега што је српско. Од језика, културе, нагласака, акцентовања речи. изговора, понашања до репродуковања разног смећа по телевизијама, новинама где се људима сервира да "конзумирају" две ствари а то су: Дела и речи вође (како нас је направио економским тигром, како имамо најјачу војску, како је он цењен и поштован у свету, како смо друштво врло уређено - ту се мисли на болнице, школе, како су спортска друштва успешна итд)

Масовна култура су данас сплавови, турбофолк музика, навијачки менталитет "радовања" тј. скакање ко "мајмун орангутан мајмун" или "бабун" мандрила (како је то наводио када је описивао црнце пок. Просветар бог да му душу прости).

Видим младе Србе 20 љета истетовирани, набилдовани и пуни хемије како тамо скачу уз неку шит турбо фолк музику ко орангутани дрогирани до коске за неки комунистичко титоистички  клуб са елитног брда елите познато као "Дедиње".

И друга ствар, то је шоу програм: Ријалити емисије, пинк емисије, хепи тв, неке јако јефтине продукцијске серије, турбофолк, гранд, амиџи шоу итд....

То је Србија данас.

Данас тој омладини да понудиш гусле, литургију, праве четничке филмове, праву културу са традицијом, вером то не би прихватили...

Они бре појма немају о цркви, религији и томе. Они на то гледају као читалац информера. Онако "напаљено" и кратког даха од "данас до сутра". Јуче сам носио мајицу СРБIN a данас мајицу са Z и сав мозак им је у алфа режиму, не рационализују немају ширу слику. Мисле ако натакну кокарду да је четник. Знаш која је регрутације била потребна да се постане четник?

Пај` сад,

Младом Србину је јако битно да ЗВЕЗДА освоји ТИТУЛУ!!!!

Њему није битно како да има 5, 7 ђеце, како да обрађује ђедовину на селу, како да учи неки занат код мајстора па кад не зна да му звекне шамарчину да види шта је и како се мора поштовати и учити озбиљан занат, да научи да јаше коња, рукује са пушком и оружјем, нешто да ради својом руком и мозгом, а не да иде у фабрику да за 300 евра савија каблове. Да направи и креира од његовог живота нешто...

Он мученик и несрећник од 20 љета се радује што је "ЗВЕЗДА ОСВОЈИЛА ТИТУЛУ" и што је комунистичка  интелектуална елита која води тај клуб згрнула милионе и милијарде евра од те "ТИТУЛЕ" а вође навијача од рекета  трансфера играча, обезбеђењем ноћних преееесссстоооонииичниххх клубова" и трговином наркотицима згрнулим стотине хиљада евра. И тај дечко од 20 година, да би се доказао  "вођама на трибини", он се упушта у обезбеђење", трговину наркотицима и на крају завршава или на улици као клошар одбачен од свих или у затвору да дели ћелију са "Вељом Невољом или Урошем Мишићем"...

Чист пример пропадања здравог момка честитог презимена Србина је Урош Мишић. Како те "вође" убеде да спалиш пандура и на крају завршиш у затвору као "курир" Дарка Шарића.

Интелектуална елита она од јуче што седи у скупштини јој једини и једини приоритетни, најприоритетнији циљ како да се лично обогате и опљачкају кроз буџет и ово мало пара што је од Србијице остало.

У политику су 2012 године ушли као радикалски "голаћи" данас сваки од оних у скупштини јуче има 6 до 10 станова, куће, виле, базене, плаћен смештај у вили на Дедињу, возача, обезбеђење, троје аута у колони, блинкере, плате по разним управним, надзорним одборима, којекаквим комисијама. То "сева" најскупља гардероба, маркирани брендови, скупоцене женске ташне, фризуре, "севају" скупоцена одела итд итд.

Такви људи са правом, здравом, образованом, интелектуалном  Србијом апсолутно немају ништа па ни са овом Србијом немају ништа заједничко.

Јер како би требало да буде:

Патријаршија и Патријарх-Призрен

Председништво и Председник-Градић Рашка

Народна скупштина: Градић Рашка.

Ђенералштаб: Градић Рашка евентуално Краљево или Крушевац

То би било то.

А Србија спава и наручује и купује маркирану робу са интернета и по тржним центрима.

Каже ми курир из курирске службе постекспрес не може сам да однесе пакете колико наручују жене из општине и јавних предузећа по Вршцу и то све маркирано. х& м, Зара, итд...

Битно је да је глава округла ко у Ивице и да је стомак пун џанки хране и да је као пивски стомак.

Претерано Конзумерество илити стомакоугађење, среброљубље ће нам доћи, а већ нам је и дошло главе.

Сваки Србин данас болује од интерних и кардиоваскуларних обољења.

Пије шаку лекова за смирење и опуштање ујутро и увече.
Тако да делом и због тога Србин "спава" мирним сном а вођа га је убедио да се у Србији "лепо живи", да ради за партију, сендвич и црвену и ако има среће и ако је одан данашњем Титу и партији, може добит' посао у "јавно предузеће"...

Нема нами спаса колико видим, на свим пољима смо у лошој позицији.

Част изузецима који су бета режима и који рационализују и виде ширу слику и виде које су могућности за спас своје душе и тела јер једноставно српство спасавати данас к`о да вадите дављеника из дубоког бунара а спаса му нема.

Треба гледати себе и спасити себе јер је све ово отишло јако предалеко и далеко да би се данас да спашавало српство.

Треба спашавати себе на квалитетан, креативан начин на старински, традиционалистички, конзервативан начин. Јачати себе, грувати знање и вештине, јачати породицу, јачати своју ђедовину, јачати своју заједницу истомишљеника не продавати је ни под икаквом претњом шиптарима, страним компанијама ко што бране и што се боре они честити "загуљени" "тврди ко камен" Срби из Недељица што не дају имања Рио Тинту, што не дају  српску вишевековну Азбуковачу, Јадар, Рађевину, где рађају најлепше јабуке и ђе је природа прелепа да неки Рио Тинто из Аустралије да на тој земљи стави јаловину и загади пијаће водотокове и бунаре и загади Дрину.

Спасимо себе!

Спасимо наше породице!

Сарађујмо са шаком сиромаха који се кроз удружења која се боре да спасу Србију!

Не продај ђедовину Србине српском непријатељу и белосветским компанијама!

Живи у Србији не у Београду!

Немој Србине да те тове ко прасе пред божић и хране Глово, Волт, Макси, Лидл! Иди код српског произвођача домаћина сељака у село купи праву храну. Прави сир, прави кајмак, право месо, право право воће.

Мани се џанки хране. Владају карциноми органа за варење због лоше, нездраве, јефтине, џанки хране.

Иди у планину на ваздух!

Пиј воде из извора (ко што мој друг Шуми што точи балоне на Равној Гори). Точи балоне на изворима воде.

Вода из водовода је крцата и пуна разне хемије, што доводи до карцинома и проблема са бубрезима, мокраћним каналима.

Вода из водовода једино може да се користи за заливање баште и прање веша.

Научи нешто о зачинском и лековитом биљу.

Пиј чајеве. Мани се коле, фанте, и тих отрова то разара и уништава желудац, разара гркљан, пржи панкреас.

Скувај прави домаћи чај свако јутро га попи, заслади га медом и лимуном. Буди се у пет. Помоли се свако јутро. Свако вече. Литургија обавезна. Читај духовне књиге. Читај књиге од Самарџића или Ане Филиповић. Гледај православна видеа на јутјуб каналима "Духовна библиотека" и "Храм" учи гуслати од Вукојице Сандић, учи радити нешто корисно од чега ћеш моћи од свог заната живети а не блејати и чекати да те "неко запосли" или да те "партија запосли"... Најгоре је по мени да човек ради у систему и буде роб партије и државе.

Ради посао који ће радити за тебе а не ти за њега.

Живи у српском селу. Ако мислиш да спасеш душу најбоље 150-200 км од Београда.

Зашто???

Зато што је Београд центар сатанизма, комунизма и свих "болесних" људи од медија, спорта, културе:

У Београду нећеш ништа паметно научити јер немаш од кога.

Београд је бетон, без природе, ваздуха, кисеоника.

Свако јутро Београд је најзагађенији град у Европи.

Сада ће на јесен бити еуропрајд у Београду где ће бити 100 до 500 хиљада педера различитих фавела!

Београд је центар свих сорошевских, сатанистичких, профашистичких, либералних организација. Разни лгбт, цинс, бирнс, крик, жене у црном, фонд за хуманитарно право и стотине па и хиљаде разних организација за људска права, амерички лобисти итсл..

Да ли Србин у таквом месту где су комунисти направили "комунистички рај" за све ненормалне и антисрпске може да живи?

Да се против њих бори, не може јер их УДБА држи и чува к`о кап воде на длану. Ако би Наташи и Сташи зафалила "длака са главе" Србин би добио деценијску робију....

У Београду не можеш смирити, спасити душу поред онолике буке, разних протеста, свирања у саобраћају, дивљања, болесног света не дао бог да га исечеш у саобраћају вади пиштољ, бејзбол палицу, бокс одмах хоће да се бије....

У Београду се брзо навучеш на хемију да ли медицинску или ову другу све је једно.

У Београду ћеш добити батине ако неког преко погледаш или закачиш га раменом у пролазу или превозу.

У превозу погледај оне људе у трамвају, тролејбусима и на разним линијама. Погледај њихове фаце, и запитај се да ли су то заиста срећни, испуњени светим духом људи или су то мешчине које живе данас до сутра уз обилаттооо конзумерско друштво.

Све у свему.

Убјеажавај у шуме, учи и спремај се за најцрњи сценарио.

Како нам радили тако нам бог помогао.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА