КАД КРКАНИ ЗАВЛАДАЈУ

КАД КРКАНИ ЗАВЛАДАЈУ


Српским земљама су завладали кркани.

Уместо агенција за истраживање јавног мњења, које утврђују рејтинг политичара најсавременијим статистичким моделима, довољан је сточни кантар. Није више важна ваљаност политичара, патриотизам, одговорност, умност, чврстина уверења, духовна вертикала... не, те кључне одлике су постале непожељне.

Сада је важно да је политичар глават и габаритан, блањан па тесан, посиров али у тегет оделу. Такав задовољава машту просечног бирача. Нарочито да је глават. Сматра се да ко има већу главурду, тај може боље водити државу.

Пра-мера је Ненад от Чанак, дискретни владар Паноније, и брат му близанац који све исто мисли, само тврди да је Србин, Војислав племенити Шешељ. Један из горње други из доње Прчевине. Два усташоида. Рођаци мили, очито, само им се носеви разликују. Ко њих надмаши у габаритима и гејачкој подпапучености, владаће Србијом сто година.

Фото Јутјуб. Скриншот Н1, преко Б92.

Као што нерасту мерите "живу вагу", тако политичару можете измерити политичку моћ. Само га утерајте на поменути кантар. Ево, погледајте ову двојицу. Да стану заједно, тежи су од Рудоње.

Бак МНЕ из овог трилинга, који се одазива на Мило, сигурно је вишљи за које кило, од претходне двојице.

Уз Милоњу сердар Милоња

И пре него што је и почела, на кантару се завршава српска политичка утакмица.

Сматра ли ико да између ове тројице архи-кркана има било какве неслоге, без обзира шта раде народу?


За сву тројицу важи Његошева: "Стотину ће променити вјера, да би своме пркну угодили"! Ма, промениће и веру и нацију и државу, не да неће политичко убеђење и политичког господара. За сву тројицу је карактеристично да су динарски дезертери и хронични издајници, политички превртљивци, ни један у животу није радио, бахате бичине пред народом и цурице пред западним сатрапима и бирократским крпама. Заједничко им је и то што не знају шта и где имају. Распући ће се од имања свега. Сердар Мило је регистровани трафиканте, за босанског Мила се не зна шта је све његово у Новом Саду и на Фрушкој Гори, о пицоустом Шизоју не вреди ни говорити. Осим Јовањице и "Протестантске етике" под мишком, има колекцију поскупих оделца и сатова и прошлост које се стиди, када ништа од тога није имао јер је био, по сопственом признању, глупи националиста. Хваљен још ко измисли космополитске банке на Кајманима и широм света.


Вучић - "банана" за нашу децу.

У другом ешалону политичких паразита су лукаве лукративне бедевије. Заиста, имају велике шансе да буду успешне политичарке госпође које су друсне, које имају бујне груди и те вредности. Дакако политичарка нужно мора бити опајдара. Сетите се зле жене Јованке Будисављевић-Броз од које је Тито у корпи на сајли побегао са једног брода на други кад ономад беху на "Путу мира" ка Африци, и то вам је критеријум. У новије доба Гордана Чомић, Личанка из Буковца повр' Новог Сада, од које је побегао чак и један Сирижанин, који је стоички поделио Титову судбину.

Зорана Михајловић, бутум од Тузле

Зорана Михаиловић би вам од сира пут направила, толико је способна!

О, зар некоме није јасно шта ово крдо, (да, да, то нису људи, то је крдо), спрема Србији.

Није можебити јасан предизборни спот СНС који завршава овако, само подвучено црвеним:

Предизборни спот кркана који је још преостале Србе узнемирио, приказује Србију без Косова и Метохије.

Ако мислите да је нека грешка или варка, па ево кркана званог Ђука-Бизон, или Ђука-Арапин, да вам појасни, пошто је њему све јасно и бистро:

https://www.facebook.com/akep.gannikus/videos/10223281798741103/UzpfSTEwMDAzMTIwMTkwNDE3NToyNzI4NTAyNDM3NjUwMzc/

(Кога мрзи да гледа вола, исти објашњава да је Косово изгубљено, и да, ако то не схватимо, изгубићемо Европску Унију и Вучића с њом! О Боже!)

Издаћемо Косово, само дај нам субвенције. Може и бубрежњака. Не знате пророчанску песму Ј.Ј. Змаја о Напредњацима? Видео човек много у напред, тачно описао. То је то:

У Србији нешто свити
Ту нам неће станка бити.
Па нек им се све обара
Kад немају за нас пара,
То је све:
Само дај субвенције!

Е, сад, ако се не неко не слаже са крканском велеиздајом, ево како би Ђука-Бизон/Арапин вратио ствари у ред:



Ђука-Арапин не прича да би пребијао неподобне у Сарајеву, Приштини, или, недајбоже, родној забитији, већ би млатио народ по Србији.

Иначе, ко не зна, екс Шешељевац, дакле данашњи еурофанатик СНС, Ђука-Бизон је имао бурну прошлост.

"За председника  Скупштине Државне лутрије изабран је 2013. године. На захтев СНС-а да се сви страначки кадрови одрекну дуплих функција /Нап: Што је касније заборављено/, у августу 2014. поднео је оставку на место председника Скупштине Државне лутрије Србије, а Влада Србије усвојила је оставку у јануару 2015. Kада је у августу 2015. у медијима објављен снимак на коме се види како са седморицом људи усред ноћи улази у зграду Државне лутрије Србије, тврдио је да је ишао да кречи јер је то лакше ноћу, кад је зграда празна. „Заиста сам кречио. Ноћу је мирније и бољи су услови за кречење. Желео сам да моја канцеларија изгледа лепо“. (Kурир, 14. 8. 2015. године).

Чак да му је прошлост и чистија, а садашњост часнија, шта мислите, да ли би у Хрватској или у родној му БиХ смео тако да лаје? Ни случајно. Најурен би био мусавом мотком у имигранте по кратком поступку.

Шта Ђука- Бизон тражи у Србији? Не дај Боже шта би му Воја Танкосић урадио од бизонске главе, да време може да се врати.

Крканчићи из СПС, Дачићи са микрофоном у једној руци и коферчетом у другој (мисли ли Ивица да смо сви заборавио како је стекао прва два демократска милиона?) и Ружић срески, направили рекламни спот где су показали зомбије како иду за њима. Ја нешто искреније на политичкој сцени нисам до сада видео. Зато је уклоњено. Али, зомбији ће неумитно послушати зов.

Дачић са својим живим мртвацима

Ово што се догађа у Србији је Лудило Кркана. Да виде ко влада Србијом, горски вуци би од страха излуђели.

Или то, или по нашки...

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА