ПУТИНОВА ПОСЕТА БЕОГРАДУ - НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА У РЕЖИЈИ КУРЦОВОГ ВУЧИЋА

ПУТИНОВА ПОСЕТА БЕОГРАДУ - НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА У РЕЖИЈИ КУРЦОВОГ ВУЧИЋА



Одлазак 
 
Јуче, 17. 1.2019., у последњу пријатељску посету Србији дошао је Владимир Путин. Побегао је најбрже што је могао из ове долине суза, хуља и политичке бауштеле. Његова посета је напрасно скраћена и трајала је око осам сати. Колико једно радно време сваког поштеног раденика. Ни минут преко тога. Кад тако поступи најдражи гост, али, заиста, најдражи гост без наводника, стари наш народ би рекао "Паметноме доста".

Наши политички аналитичари су пословично успорени у својој обломовштини, те "опрезно" чекају ефекте пропасти да би нас накнадно учили.

Пошто немам потребу да чувам синекурисану хоклицу у мемљивим подрумима наше "дубоке државе" плитке памети, ја ћу, не хајући за журбу пред руду и судбину петла, одмах објавити: ОВО ЈЕ КАТАСТОФА!!!

Шта је чипуљички билмез и генетски ситни аустроугарски шверцер калкулисао, видљиво је било данима у напред. Подлаштвом ниске душе наумио је да председника једине велике, али не и највеће силе, која нас у својим моћима ипак штити, употреби у локалном политичком обрачуну. Што је у питању обрачун две струје које су једнако покорне руским непријатељима, додатно оптерећује и онако напету ситуацију.

Да ли неко заиста мисли да Путин није обавештен да ће његова посета бити инструментализована у борби против Ђиласових демонстраната, преко којих Запад притиска Вучића да призна "Косову"? Тако простачки злоупотребљавати Русе? Срамно! Једноставно, карактеристичан недостатак доброг домаћег васпитања.

На ударном водећем СНС транспаренту је писало "1 од 300 милиона!". Ал' су се досетитли, машала! Сматрају да су тако "ударили контру" ђиласовцима који се диче Вучићевим глупердама, те гурају напред са паролом "1 од 5 милиона". А још, СНС-овци, пошто су вицкасти, парола им има "дупло дно", па се алудира на црногорско: "Нас и Руса триста милиона", где су Црногорци горњи. Само, наставак изреке је "Нас без Руса за три камиЈона". Шта су мислили, да ће Путин да се понаша ка потпуни дебил, и укључи се на једној страни у сукобу две струје које се надмећу у мржњи на Русе а покорне су Бечу и Берлину? Дипломатија је дисциплина врло строгих правила, где сваки гест и свака реч имају одређено значење и тежину. Тражили су "домаћини" од Путина да се обрати присутнима. Одговорио је да у протоколу нема места за његово учешће на политичким митинзима. Ипак се присутнима обратио са две речи. Толико присутне цени.

Колико је понижавање Русије у питању, показаћемо на примеру Аустрије: Што СНС-овци исто нису дошли на дочек реално Вучићевом најдражем госту и развили транспарент "Нас и Кураца 16 милиона, нас без Курца 7 милиона"? 

Дакле, смемо рећи да су на овој свињарији, где су СНС-овци као марва довучени одасвуд, колатерално профитирали Ђиласовци. 

Ако се дода присуство наше октроисане са Запада премијерке у тешком пругастом чоханом оделу, какве Путину не смеју у Русији прићи на пет километара, скандалозног нашег спољног министра Ивице, простачине који упорно пева народњаке, на саблазан руских дипломата; неспретног Патријарха, пса Паше који гризе канту јер је остао без газде... можемо само нагађати шта се у кратким тет-а тет разговорима казивало "у брк". Тако је нагло утихнуло хваљење са двадесетједним економским уговором међу којима плени пажњу онај тајанствени о сарадњи у космичкој технологији, те се пост-продукција политичке индоктринације свела на "величанствен дочек" (без хлеба и соли, што иначе следује сваког америчког маринца ступањем на тло Србије) и сконтаћемо колико је у примитивном и антипатриотском гесту "одрађен" Путин у осам сати, и зашто је демонстративно напустио Србију.

Што је Путин накачио плехани орден Вучићу, то је пракса.

Како би се ви осећали да одете у неко племе Бушмана и тамо вас понуде оком даждевњака, како би показали да су вам искренији пријатељи од супарничког племена, а знате да су једнако спремни да вас поједу?

Дејство ове пропасти у режији Вучића и његове камариле неће се осетити моментално. Не сме Русија тако нешто себи да дозволи, али дејствоваће неумитно. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА