КОСОВСКА ИЗБОРНА ВАРАЛИЦА

КОСОВСКА ИЗБОРНА ВАРАЛИЦА


(КАКО СЕ ОД СРБА ПРАВЕ ГОВНА) 

„Ко је Србин и српскога рода,
и од српске крви и колена,
а не дошо на бој на Косово,
не имао од срца порода,
ни мушкога ни девојачкога!
Од руке му ништа не родило,
ни у пољу пшеница белица,
ни у брду винова лозица!
Рђом капо док му је колена!“

(Према Српском истражном центру
за политичку безбедност.
Група истражитеља на челу 
са руководиоцем истраживања,
Лазаром Хребљановићем)


"Велика већина грађана Србије сматра да не би било оправдано ући у оружани сукоб како би Косово и Метохија остали у саставу Србије, показује истраживање Београдског центра за безбедносну политику."

Ове "резултате истраживања" интензивно преносе сва средства истраживања. Испитано је 1300 ћата, од којих 10% има само основну школу. Према истраживању, само глупи и нешколовани би ишли у рат "за Косово". Просто, да човек не поверује колико се политика Александра Вучића слаже са испитивањем реномиране стратешке организације.

И то се прихвата као да је лично Боготац изрекао.

Лажу, вољена Земљо!

Не значи јефтино циганско гатање да се смемо одрицати себе.

Па, да појаснимо - нико неће у рат који би извесно изгубили од сто пута јачег противника. Од тога 99,5% се односи на снагу НАТО, остало на арнаутске банде. То што нико неће у узалудну погибију, не амнестира Александра Вучића и његов режимски апарат од велеиздаје.

Без икаквих донација и "грантова за пројекат", потписник ових редова чврсто стоји на становишту да би у једнако уваженом истраживању доказао потпуно супротно. Сви социјални, географски, образовни и други критеријуми би били испоштовани, а резултат би био супротан.
Објашњење: Ако је 1300 испитаника довољно, то и ја могу да испоштујем, као и све друге захтеве. Само, питање мојим друговима би било: ДА ЛИ ТРЕБА БРАНИТИ СРБИЈУ АКО НАСРНУ ШИПТАРИ?

Коментари

Популарни постови са овог блога

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: УЗБУЊИВАЧИ СПРЕЧИЛИ НАПРЕДЊАКЕ ДА УГАСЕ ПОЖАР?!