ОД НЕБЕСКОГ НАРОДА ДО ЗЕМАЉСКИХ СКОТОВА

 

Александар Вучић се заклео на Мирослављевом јеванђељу у Скупштини Србије на издају свега српског.
Затим ту 'књигу' поклонио Папи

Тек што је сведржитељ Србије признао лична документа и регистарске таблице државе Косове...

Тек што је премијер Србије Ана Брнабић, након што је приликом преласка границе између Србије и Косова морала прекрити националне ознаке Србије на регистрацији службеног возила...

Тек што се Вучићева пришипетља Првослав Перић ака Порфирије одрекао Маћедоније и дао је на старање Бугарима, и тек што је учинио нову екуменску пируету и одликовао мађарског председника Виктора Орбана због заштите хришћанских вредности...

Порфирије одликовао Орбана због "заштите хришћанских вредност"
само неколико дана након што је у мађарском парламенту откривена
биста Миклоша Хортија

Тек што се сведржитељ српски поднапио вина са Куртом и Муртом, опуштен после још једне рутинске издаје...

И тек што је обезглављени народ успео све то мртав-ладан да превари...

Стигла је нова ситна књига, у којој Макрон и Шолц траже претећим тоном још и одмах од Вучића. И шаљу му "саветнике", читај гаулајтере.

„Обраћамо Вам се као лидеру Ваше земље, како бисмо апеловали на Вас да покажете максималну одлучност и спремност да доносите тешке одлуке, које воде ка напретку у дијалогу између Косова и Србије, под окриљем ЕУ. Недавне тензије су показале да су конструктивни кораци напред хитно потребни, како на практичном, тако и на политичком нивоу."

Не, неће бити боље. Никад неће бити боље.

Коментари на ову вест показују потпуну затупелост целокупне "српске" јавности. Поготову оног дела јавности која се одазива на наводни "патриотизам".

Комуњарски дрипци бацају прашину у очи изјавама аусрофашитичког идиота од 200 кила и расцветале сифилистичарске носине "Руси долазе!". Тако ће да забашуре ствар, иако одлично знају да псето лаже.

Вучић је потписао шиптарске личне карте и регистарске таблице, а да нико зуцнуо није. Али ни "Мууу"!!!

Пре тога се уз саслужење земљака Порфирија одрекли српске Маћедоније. Педери раде шта хоће...Да спојимо - педери се одрекли Маћедоније, а за узврат Шиптари добили право на личне карте.

Шта је ново са страним саветницима које Вучићу шиљу одонуд? Нису му први. Од кад гази Србију са својом дружином из краја и завичајне припиздине имао је уз себе као кормиларе најгоре западне јастребове из доба отвореног и ритуалног србокоља.

Тако нешто могу да чине само они који генерацијама уче да воле и буду покорни џелату. Да нема масу таквих уза се, не би могао ништа од онога што чини. Не би га ни било.

Извор

Оно што је живо од Срба, живо је закопано.

Заиста, какву шансу у животу има традиционалан српски човек у Србији? Да би опстао мора да се маскира. Мимикријом да се вешто служи. Држи језик за зубима. Да хода неприметно. Учествује без истицања. Буде унутрашњи емигрант. И опет ће га препознати изроди. И опет ће бити на мети слободног лова. Ако се "аутује" као националиста, монархиста, антикомуниста, антититовац, антимилошевићевац и антивучићевац, заклет, истински заклет, у све оне вредности због којих ће га усташизована владајућа каста црвених курви и педера означити као "клерофашисту", па је уз то још политички активан, таквоме спаса нема. Нема среће ни за потомке. Тако то траје деценијама, трећу или четврту генерацију. Свака псина и свако насиље, пљачка и гушење, лајање и уједање, је према таквом српском човеку дозвољено. И према њему и према деци његовој. Тако не може довека да се опстаје. Страна окупација се издржи, унутрашња никако. "Брат" ти дубље, многу дубље, копа око.

Да констатујемо још једном, јер се сваки дан додаје нови доказ уништавања и срамоћења Србије:
Србија је издржала премного патњи и свакојаке окупације, али Босанце није издржала!!!

Повређујемо овим часне и поштене људе и искрено жалим због тога, али коначи рачун је смрт народна.

Србија више не постоји. Ни као дефинисана државна територија, ни као функционална целина. СПЦ се претворила у НВО, привезак режимски. Срби више не постоје као јединствен народ са јасним идентитетом. Или, поштеније, то је руља без идентитета, неспособна да се помакне с места сем зарад зова свог дроба. Том руљом, не суверено већ као послушници најпре Тита (= Хрвата и Словенаца) и Запада а затим само Запада, владају Динарци који су сведени сада на Босанце, Крајишнике.

Седамдесет и више година они деру, ждеру, пљачкају, продају све што је српско, а највише србијанско. Не подносе ништа што је у Србији старије од њих. Гади им се све што мирише на Шумадију и Поморавље. Ма, само и да личи, не подносе. А деру се да су највећи Срби!

Од небеског народа изградише по свом образу државу земаљских скотова.

Шта су нама у Србији урадили Срби из Босне и Херцеговине, Хрватске и Црне Горе? Ништа... Скоро ништа. Само су VI личка, VII банијска и VIII црногорска дивизија окупирали Србију од 1944. и та окупација траје до данас. Ко је свих ових деценија био главни у Србији, од директора, декана, професора универзитета, председника Владе, председника Републике, амбасадора, новинара и културњака....? Ми, Моравци и Шумадинци, свакако нисмо. О томе говоре, додуше тихо и онако узгред, и неки Срби пореклом ван Србије. Говоре зато што боде очи.

Да су неспособни да воде државу - неспособни су. Видимо то. Виде и они. И виде докле су нас све заједно, и нас и себе, дотерали. И упорно терају даље, све држећи се за скуте џелата наших.

Док се деру "нећемо се дјелити" и бусају упрси свесрпске, међу собом шапућу "треба што више искористити док смо још навласти" (цитирамо пресретнути дијалог). Нису мутави да не знају да мора доћи крај њиховој суманутој динарократији. Биће после кротки поданици нечије друге државе, као што су кротки у Хрватској или федерацији БиХ, Србија и српски свет биће ружна и несретна прошлост за заборавити. Као што је Вучић преко ноћи постао веберовац на задовољство свију српских радикала које се сећамо по геслу "Србија је вечна док су јој деца верна!".

Све су упропастили у свом малоумном грабежу.

У Србији данас нема војника.

У Србији нема ко да се побуни.

У Србији данас нема ко да ради.

У Србији све рахитично и дрогирано.

У Србији је срамота ћирилицом писати.

У Србији ништа више не почиње и све се гаси.

У Србији више ни децу не праве. Шта је то друго него одлука да се не постоји?

Из Србије се бежи главом без обзира. У последњих десет година, од када је Вучићева пречанска камарила као западни подизвођач зацарила Србијом, петина становништва је побегла из Србије, да више главу на ову страну не окрене.

Краљевина Србија је, спрам величине, имала највећу имиграцију у свету после САД. Не долази се у земљу без будућности, већ у земљу напретка. Кад је Србију окупирала Титина партизанија, бандитска, тупа, грамзива, примитивна, покварена, настала је бежанија. Ко на Динари није имао ништа, у Србији је добио све. Без рада, без памети, без чојства. То се плаћа, и то ево плаћамо. А дрипачкој партизанској булументи је и даље добро и та дрипачка булумента нас и даље учи памети, српству и будућности.

Пишем ли ове редове као ауторасиста? Ни случајно.

Не могу ја бити никакав ауторасиста. Да би неко био ауторасиста најпре треба да постоји та раса. Те расе нема. Уништена је изнутра. Уништиле су је бедне бечке слуге, српскога имена.

Пред нашим очима срамоте Србију.

Образ нам говнима намазаше.

Готово је. Крај приче. Захваљујући Босанцима јесмо робље без помисли на слободу, чак ни као далеке идеје. Вековима смо под Турцима уз гусле чували ту идеју, под овим скерљавим крканима не може ни јаук да се чује.

НЕМА ВИШЕ СРБИЈЕ.

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА