СТРЕЉАНИ ВАТРОМ ЗАБОРАВА

 СТРЕЉАНИ ВАТРОМ ЗАБОРАВА

ЗЛОЧИНИ НАД СРБИМА ВИШЕ НЕ ПОСТОЈЕ!


Синоћ (21. октобар) слушам на Јутјубу емисију једног "вансистемског" титоисте. Мучно. Тема тешка, а човек није више сасвим ментално стабилан. Бар тако делује. Његова прича је збрка истинитих констатација, лажи, контрадикција и вулгарних излива мржње према Србима. На пример, истовремено жали народ страдао од Немаца у Другом светском рату и говори како би убијао Србе који нису прихватили комунизам горе него Тито. "Поред мене, Тито би био мајка Тереза" - пише на другом месту о истој теми.

Реч је о обележавању годишњице стрељања у Крагујевцу 1941. Са пуним правом је револтиран наш водитељ јер је овај догађај потпуно прећутан у целокупној штампи, док на многобројним ТВ-каналима једва да је споменут, негде у рубрикама "под разно". Толика унисоност у уредничком забораву је једноставно немогућа без гвоздене дисциплине и строге директиве наметнуте из политичких кабинета оних који управљају државом, на нижем нивоу наших компрадора, изнад њих из Западних амбасада. И обележавање је отаљано пред групицом присутних по службеној дужности "због короне", тек да не може да се каже да је трагични датум надмоћном руком од горе избрисан из колективног сећања нашег народа. Већ ту водитељ застрањује и бесно убеђује слушаоце: "За све су криви десничари који су већ одавно на власти у Србији. За време Тита тако нешто није могло да се деси!" Даље наставља у духу ове своје сомнабулне визије, па се више не зна да ли жали крагујевачке великомученике чија писма емотивно чита или злоупотребљава те жртве да би величао комунисте а пљувао, како се извољева изразити "православшчујушче Сорабе", који су уз то и неписмене "шатриоте".

Наравно, срамота је то што ради. Бар је на тај трагични датум морао да веже бесну псину у себи.

Потпуно је супротно од онога што он тврди. Питамо подсећања ради:
  • Ко је поравнао логор за Србе у Добоју из Првог светског рата, и на том простору подигао виноград из кога се добија вино са особитим географским подријтлом "Кликун"? Тај логор је био први концентрациони логор на тлу Европе.
  • Ко је сравнио са земљом објекте логора Јасеновац, да им ни трага нема? Аушвиц је сачуван, у Јасеновцу је ливада.
  • Ко је бетонирао јаме по Херцеговини и Далмацији у које су усташе бацале Србе?
  • Ко је забранио извођење драме "Голубњача" Јована Радуловића која, после деценија насиљем наметнутог ћутања, отвара ову преболну тему?
  • Ко је забрањивао да се уопште помињу усташки злочини сем, дозирано, Јасеновца?
Све су то радили десничари?

Покољ у Пребиловцима 1941. је један од најмонстрознијих злочина у историји човјечанства. Усташке јединице под командом злочинца Ивана Јовановића званог Црни, почетком августа мјесеца 1941. године за неколико дана убиле више од 800 србских цивила, највише дјеце млађе од 14 година.
Само у једном дану 6. августа 1941. усташки зликовци су похватали 500 жена и дјеце из Пребиловаца и побацали их живе у јаму Голубник, крај Шурманаца, крај Чапљине, на југу Босне и Херцеговине.
У основној школи која је постојала у Пребиловцима, усташе су поклале велики број дјеце и њихова цријева су окачили по школи, а главе су им стављали на школске клупе.
О свим тим ужасима Александар Лузано, италијански војни обавјештајац је извјештавао команду у Италији.
Након Другог свјетског рата, комунистичке власти Југославије су скривале ове злочине, да би 1961. године јаме гдје су бацани Срби забетониране.
Тек новембра 1990. године је почело откопавање тих 13 јама у којима су се налазиле кости око 4.000 србских лешева, које су 4. августа 1991. сахрањени у поред храма Сабора србских светитеља у Прелбиловцима. Јуна 1992. године припадници хрватских паравојних формација минирале крипту са костима жртава.

Усташке злочине су скривали Тито и његови комунисти, никакви "сорабски десничари". Нико, па ни несретни водитељ, није нити би смео да све то заборави. Могуће је само да му је разум помућен.

Истина је: не би могао Тито такве гнусоте да ради да није постојала маса Срба, највише из подручја која су страдала од усташа, који су их слепо, бринући искључиво о својој удобности, спроводили у дело.

У Титово доба, лако је било говорити о немачким злочинима јер се о томе свуда слободно говорило. Када су усташе/Хрвати у питању, они су наводно заташкавани ради "чувања братства-јединства". Из истог разлога су ваљда српски злочини стоструко преувеличавани. Данас је у свету друга ситуација. Дошло је доба накнадне љубави, потенцира се помирљивост и "људска страна приче", са изузетком Холокауста над Јеврејима.

Поготово се има Србима избрисати памћење. Они морају да знају да су криви за измишљени сребренички "геноцид", да су криви и дужни свима, да су наказне светске парије. Злочини над Србима у будуће не постоје!

И кога западни Окупатори да ангажују да спроведе нову агенду? Сорабске десничаре? Шалите се? Кога другог да узму у најам за ово мародерско предузеће, до људе чији су очеви и дедови, дични "комунисти", већ спроводили слични програм под Титом. Они ни своје страдале рођаке нису жалили, камоли да ће жалити Шумадинце у Србији коју доживљавају као освојену територију коју могу слободно да пљачкају, а њен народ газе.

Јуче смо на делу видели децу комуниста као за туђ интерес, из своје исконске и незасите алавости, заборавом још једном стрељају крагујевачке ђаке.

Ако је од Вучића, превише је. Ако је од титоиста, неподношљиво је.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА