LATINIČARSKE HULJE

LATINIČARSKE HULJE


Ćiriličnoj bagri objasniš zašto im se malo-malo dešavaju bombardovanja, uništenje. Ili su mozak i ćirilica u raskoraku ili oni ne kontaju latinicu. Srbija je u glibu mitomanije svinjokradice i konjokradice Karađorđevića. Oni su trudnoj ženi odsekli sise, izmislili Kosovski boj, stvorili SPC, izmislili Svetoga Savu i ostale gluposti, napravili ršum u Crnoj Gori i Kosovu. Jasenovac je odgovor na njihovu vladavinu, nema većih zlotvora.“

Цитат је са ФБ странице Горана Шарића: "Kосово је граница српског достојанства", а тиче се беспризорног аутошовинизма "проф." Николе Самарџића, латиничарске хуље овдашње. Он је себе побио у свакој аутовшовинистичкој филипики својим личним раним радовима.

Цитат смо навели зато што је типичан ауто-расистички стереотип. 

Заиста, има багре која пише ћирилицом. Типови који из неке ситне рачунице јавно машу својим ћириличним потписом. Међутим, стереотипи о "ћириличној багри", "ћириличним идиотима" и, обавезно, "неписменим ћириличарима" упорно лансирају латиничарски идиоти, титоидне подгузлије.

Када и где сте чули да неко пише и помиње латиничарске бене, латиничарску фукару, неписмене латиничаре? Такви акви су међутим као глодари превладали у Србији.

Треба ли доказивати да је латиница донета у Србију на бајонетима окупатора - Аустроугара, Немаца и партизана?

Ко пише латиницом, свесна је или несвесна хуља. Нема, значи нема, латиничарских нормалних патриота.

Чим вам неко почне трабуњати о злим ћириличарима, млатните га ћускијом по глави. Помогли сте човечанству. Нема везе да ли се србо-шовинистички гуланфер или ченгија зову Никола Самарџић, Милан Миленковић, или пак Соња Павловић.

За овај пут, цитираћемо остарелу титоидну флундру Соњу Павловић. Овако је српска мрља Соња писала за хрватске медије 2013.:

Namere organizatora jesu bile ozbiljne: na skup su došli svi viđeniji predstavnici Srba sa severa Kosova; Srpska pravoslavna crkva delegirala je najtvrdokornije ekstremiste iz svojih redova; tik uz binu, viđeni su lider DSS-a Vojislav Koštnica lično i njegovi bliski saradnici, neizbežni Kosta Čavoški i dvorske lude desnog ekstremizma, Matija Bećković i Bora Đorđević; Šešeljevi radikali poslali su na skup sve što im je od žive sile preostalo; pokret/stranka Dveri svojski je radila na tome da obezbedi statiste…

Али гле (!!!!) као да је променила визуру на ћораве латиничне очи после седам година, у пензионерским данима:

Соња Павловић из "Грађанске платформе", која назначено не сме бити ни "народна" ни "српска", али да се ипак уберу поени од народа:

"Дошла сам из Србије у Србију и послали су ме у самоизолацију на 28 дана - да ли је власт признала "Kосово"?"

Зар управо то нисте тражили, фукаро латиничарска?

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА