Your comment is awaiting moderation

Your comment is awaiting moderation


Вучићев бот са "Видовдана" (наводници су не због навођења, већ због фалсификата) Горан Гаврић орга по Српском културном клубом уз саслуженије глодура "Видовдана" Жељка Ињца. То је та бахатост, тачно иста она партизанска из 1944-те.

Е, да би свом просташтву дао обол интелектуалности, позива се на Слободана Јовановића.
Какав Слободан Јовановић, за Горана Гаврића је Пепо Бандић недостижни интелектуалац.
За мене је важно што ови ПЛАЋЕНИ, АЛИ ИСТОВРЕМЕНО ИСКРЕНИ, ПО ЗЕМЉАЧКОЈ ЛИНИЈИ, БОТОВИ РУШЕ СРБИЈУ.

Прескачући бахато босанчероско силиеџијство према онима који су их хлебом нахранили, каузално повезано са понизношћу спрам Беча и Берлина, навешћемо оно што је Your comment is awaiting moderation, тако да на основу онога што је објављено изгледа да неки припити аустроугарски фељбаба прича сам са собом пре напада на Мачков Камен.

Моји одговори...

Види вако, наслједниче културе дијалога Слободана Јовановића,

Ниси поручио мени него ДЕБЕ Челекетићу да мож да објављујемо одговоре? Може бити, само то сем тебе нико није разумео. Промућкај главом пре њојзине употребе.

Ти ћито дела Слободана Јовановића? Шта ћито, ти газио по њему.

Еве ти домаће задаће: Повежи Слободана Јовановића са Војиславом Шешељом? Мош ти тако вокабуларан да објасниш да ли би Слободан Јовановић икада ушао у коалицију са Миром Марковић и шизофреничарем Слободаном Милошевићем, како је учинио Шешо? (Занимљиво: Слободан Јовановић је први Србин са тим именом а Слободан Милошевић најгори Црногорац са тим именом). Овај СКК подржаје Шешељугу??? Како то може, ако сте тако нормални каквима се градите?

БДВ – потписник ових редова је био у Београду, испред тадашње зграде Скупштине Србије, на само петнаест метара од Шешеља када је овај босанчерос урлао на студенте, витлајући пиштољем изнад главе, окружен заштитним кордоном од око педесет агената у цивилу, такође са оружјем у рукама (цитирам усташу босанчероског): „ЈЕБАЋУ ВАМ МАЈКУ БЕОГРАДСКУ…ЈЕБАЋУ ВАМ МАЈКУ СРБИЈАНСКУ…ЈЕБАЋУ ВАМ МАЈКУ ЦИГАНСКУ…!!!“ (завршен цитат). Ела, тко брани таковога Шешу исти је усташа ко и Jure Francetić. Такви су жива супротност идеологији СКК, Али, знамо да је победа тролова кад запоседну нападнути сајт.

Па, ја нећу ћутати о босанчероском подлаштву, да не бих узнемиравао босанске дезертере у курчењу Србијом.

Мош ти ГГ урлати ко Шешо, али Србија је пуна босанских дезертера, тако да ти не вреди.

Мош ти ГГ урлати ко Шешо, али чињеница је да су се у Вуковару усташе браниле. Но, када су усташе крен’ле ка Бањој Луци, међ Босанцима – којих је било ПЕТНАЕСТ ПУТА ВИШЕ НЕГО ХРВАТА У ВУКОВАРУ – настала је таква паника и вратоломна бјежанија под девизом „бјеште ноге постаћу вас“ да се и Америка сажалила на вас.

Ево, Горане Гаврићу, наведи нешто, било шта чега су се твоје јаре доватили а да нису упропастили? Ај, чик? Сад сте зајашили Србију, уз подршку Њемачке и НАТО (а како би друкше могли?) са извесним исходом. Ти ниси бранио Вучића от Чипуљићи? Лажеш. И сви виде да лажеш, али ко ти то каже у лице ти бришеш.

И да ти још једну речем, зепо (= патофно): Много је горе него што ја пишем. Али, кад овако фино инсистираш, ћу ти објасним: Други светски рат је прво „дошао“ у Војводину. За то време Босна је била мирна. Хортијевци су починили велике злочине над Србима, а становништво колонистичких места, дакле Босанце и Херцеговце, протерала преко Саве и Босута. И, постоје људи који су то прошли и сведочили (цитирам): Прешли ми уБосну. Како су нас тамо дочекали? Ај мее! Дођеш код Србина и молиш за мало хране а он изађе са сикиром: „БЈЕШТЕ МИ С КАПИЈЕ СРИЈЕМСКИ ЦИГАНИ!“. (Босанац зна за Срем, не даље). Јоој срамоте наше – да не би усташа ми би скапали крај тих капија. Него нас купили (скупљали), дали мало ретке чорбе, и експедовали у Србију.

И све је то Србија, и сама под окупацијом, нахранила и сачувала. Онда су опет Крајишници провалили у Србију, и даље се зна.

С том истином се ти суочи, немој се моном бавити.
Избеглице из Хрватске спас су нашле у Недићевој Србији
 
Ја са тобом могу, зато што нисам ја дезертирао уБосну, него ти у Србију.

Ја сам противник теорије еволуције. Али кад се сусретнем са таквима попут тебе, поколебам се. Ви босанчероси, кад утекнете у Србију, скочите на виши ниво еволуционе скале, па се из међеда трансформишете у мајмуне. Али између вас и Слободана Јовановића и даље стоји непремостива препрека – Сами.

Море, јаро, набијем те на вр мог шиљкана!
...
Your comment is awaiting moderation. (2)



Елем, како лажете, ботине Вучићеве, ама за плехану медаљу. Бришете све што вам угрожава газду.

Па куд не преписах коментар где сам му карлицу померио, а Гаврић побрисао. ЈБГ моја грешка.

Коментар читалаца могу да обновим:

“ Пљувао је (Напомена: Горан Гаврић) и по људима који су коментарисали његов текст…Уосталом не треба докторат да би се разумео текст Ђорђа Ивковића. Довољна је добра воља и жеља да се прогледа кроз измаглицу митског погледа на свет. То је већ домен психопатологије, што се види у ‘одговору’. Оставили сте текст који је ем гола кафанска пљувачина, ем чиста психолошка пројекција. Бата суштински погађа проблем, зато је реакција таква да ни афирмативни коментари на његов текст нису смели да остану на страници. Не дај Боже да нас има још!“

Побрисано је све што је против Вучића, и где сам показао како је то ишло. Но поновићемо бар линк према једном од ЧЕТРНАЕСТ ПОРТАЛА НА КОЈИМА ЈЕ ОБЈАВЉЕН ЧЛАНАК „ОТВОРЕНО ЛУДИЛО НА ЧЕЛУ СРБИЈЕ“.
http://www.srbijadanas.net/otvoreno-ludilo-na-celu-srbije/#

Ваља погледати и коментаре читалаца који су листом подржали напис.

Да видите шта се смело пре само две и по године, а данас не сме, без обзира што је све много горе, што је велеиздаја у пуном замаху а Србија постала званично најсиромашнија земља у Европи.

Оно што је пре само 800 дана Српски културни клуб први објавио, Горан Гаврић и глодур Остоја Симетић су данас цензурисали на Српском културном клубу.

Нема више! Што сте се бунили, доста вам је дозволито. Саде је влас' освојита!

Од ССК остала крпа.

Е, бар ову скраћену верзију ћу сачувати.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА