УСТАВУ ЈЕ ВЕЋ ПРЕСУЂЕНО ИЛИ - О НАМЕРНИМ СРБИМА

Ви ћете гласати ЗА и ћутаћете кад вас неко пита, зато што што вас баш брига за питање. Заболе вас. Заклана Србија је за вас једино добра Србија.

Ботовске илустрације о Коштуници

Насупрот преовладавајућем уверењу да је референдум о изменама Устава, заказаном за 16. јануар 2022., главни тест пред пролећне изборе, управо је супротно. Референдум није никакав тест већ кључни или судбински избор који ће коначно одредити судбину српског народа. Отпочеће уставно "парања џемпера" државног састава Србије. Након тога избори су вашарско позориште сенки.

Кроз мутне, магловите, притворне, очито мрзовољне и киселе наступе режимских посленика када народу треба да презентују добробити које ће донети најављене уставне поправке, прозире се злонамера очевидно наметнута од страног господара.

Нико не воли да буде отворени велеиздајник.

Чланови Одбора за уставна питања су за 2 минута и 27 секунди прогутали жабу крастачу и урадили што им је у моћи да остану безимени.

Одбор за уставна питања и законодавство је на јучерашњој седници утврдио други Нацрт акта о промени Устава. Њиме је први Нацрт – бар тако кажу чланови Одбора – усклађен са Мишљењем Венецијанске комисије од 18. октобра ове године. Ово мишљење је и пре израде више пута проглашено позитивним. На седници није представљен акт, чак ни у кључним тачкама. Није било заинтересованих за дискусију. Сав посао је завршен за 2 минута и 27 секунди, а одлука чланова Одбора је била једногласна (11:0).

Остаје и дилема ко је вршио измене у тексту. Радна група Одбора која је сачинила први текст Нацрта је распуштена, док чланови Одбора, као што је већ наведено, нису самостално мењали текст. Они су само гласали.

Стога можемо да констатујемо да ће аутори другог Нацрта акта о промени Устава, који ће бити предмет поновног одлучивања Венецијанске комисије, а затим и гласања у Скупштини и на референдуму, остати безимени.

Тзв. независни медији са извесном зачуђеношћу констатују да је кампања власти о промени Устава млака. Уистину, нема типичног претераног жара, страсти и беса, којом режимлије бране свог фирера и своју зловласт.

Наравно, антикампања која би требала ићи из тих самозваних независних медија је још млача.

Покушаји неколико група интелектуалаца да пробуде посустали народ на отпор погибељној намери, да мора да се изађе на референдум и гласа против, једноставно су недовољни.

Исход је известан. Дисциплинована напредњачка гласачка машина ће заокружити "ДА" не трепнувши, без обзира што су сви мање-више свесни последица одлуке. Исто ће учинити и фанатични део проеуропске опозиције, сви сепаратисти, аутошовинисти, антифа стара и млада, националне мањине. И ћорава кутија.
Многи, притајено сеирећи.

 

Карактеристично је понашање напредњачких ботова и симпатизера на "поприштима" друштвених мрежа. Жестоки су у нападу на Ђиласа и Ђинђића. На помен Коштунице побесне, Ненада Чанка не нападају а Устав их се просто не дотиче.

Преносимо делове једне такве полемике са "Новог Стандарда", стецишта Вучићевих ботова, на коме се дозвољава да понешто кажу и "народни непријатељи". Сматрамо да се ту показује право стање народног духа.

ВЕРА:

Нико од бранитеља лика и дела АВ овде не напада Чанка, једног озлоглашеног аутономаша. Сутра кад би био у прилици прогласио би независну Војводину, Војвођане нацију и војвођански језик.

БОТ 1:  

Зашто да нападају АВ кад је Чанка у високу политику увео лично Војислав Коштуница
још на изборима 2000.

БОТ 2 парт1: 

А Kоштуњави јесте сирома, у главу. И не мора нико да га пљује довољно је било то што су га твоји и његови Амери прогласили за политичара године у свету, годину и кусур после бомбардовања његове земље и тиме опљунули и жигосали за вјеки вјеков. Могао је да одбије и тиме спаси бар део части, али знаш како се каже - *удала се поноси оним, чега се паметан стиди.

БОТ 2 парт2: 

Већ двадесет и кусур година слушам и трпим то :
ВОЈИСЛАВ KОШТУНИЦА ЈЕ БИО ТРОЈАНСKИ KОЊ.
Више не могу. Време је да неко устане и дигне свој глас, у име истине и правде!
ЉУДИ, ПРЕСТАНИТЕ!
НИЈЕ ФЕР ....

БОТ 2 парт3:

     ..... ПРЕМА KОЊИМА :-(


ЂОРЂЕ парт1:

Некако морате да се правдате.
Депеше Викиликса вас изувају из папуча, али ви и не хајете за то. Ви знате и сами да лажете.
Ова наизглед споредна полемика у свакодневном вашем батргању је добро оголела сву вашу беду. Духовну и комуњарску. О националној беди је погрешно причати јер ви мрзите српски род једнако као и режисер марковина (=Марковић).
Довољно је погледати менталне дроњке које постављате овде.
Но, има туна још којешта.
Да би демантовали Веру да се не дотичете Чанка, ви хрпом нахрупили на ВАШЕГ кркана Ненада, и све тако хрпом хрупећи на Чанка острвисте се на Коштуницу!!!
Не можете ви друкчије. Тај усташко-комуњарски нерв је ваш једин хабитус. Нема у вама ничег другог. Ни мозга. Ви сте као нека црвено-црна пантљичара у српском трбуху.
И, шта сада имамо?
Ево наступа референдум о рушењу КОШТУНИЧИНОГ УСТАВА.
Шта ћете ви да радите?
- Да гласате НЕ, и тако се ставите на страну Коштунице. Делом докажете да је он добро, а Вучић зло?
- Да гласате ЗА и закољете Србију?
- Да гласате ЗА а кажете да сте гласали НЕ?
Не.
Ви ћете гласати ЗА и ћутаћете кад вас неко пита, зато што што вас баш брига за питање. Заболе вас. Заклана Србија је за вас једино добра Србија.

 ЂОРЂЕ парт 2:

    НЕВЕРОВАТНА ЛАКОЋА БЕЖАЊА КОМУНСКИХ ФУЊАРА СА ТЕМЕ НА ТЕМУ

    Има двадесет година како је Иван Вукадиновић таргетирао "случајне Србе" (није то учинио многохваљени јоги-Србин Ћирјаковић). С правом је ову биолошку деформацију ИВ назвао и "реформски телетабиси". Написао кратко упутство како препознати овај аутошовинистички бета-сој.

    Сада имамо и "намерне Србе". Можемо их сврстати у аутошовинистички омега-сој. Све је исто као и код бета-соја, само српски организам нападају камуфлирани у неприкосновене православне Србе.

    Овом приликом за нас је важно неколико одлика намерно-српских телетабиса:

    12.За реформског телетабиса било какви подаци и аргументи који се не уклапају у његову слику света немају никакав значај, небитни су, нису релевантни…

    13.Реформски телетабис се упорно држи комунистичког манира да изнете ставове коментарише тако што коментарише лик и дело оног ко их је изнео (чак и кад тај само преноси такве ставове). Занимљиво је да један из ове скупине тако нешто замерао опоненту у дискусији.

    16.Реформском телетабису никада није доста. Он из једне дискусије може побећи када види да нема више аргумената и да се преко његових увреда не прелази лако, али ће зато отворити низ нових тема о “Коштунистану”, “вашљивом племену”, “злочиначком удружењу”, а повремено добро дође и неки састав на тему како је лепо волети Великог Брата.

    У овој партији симптоматичних дискусија имамо управо задату ситуацију: Након што су прозвани што заобилазе Чанка и у том заобилажењу троше огромну своју енергију, комуњарска булумента је искористила Чанка као одскочно буре за стрвљење на Коштуницу.

    Међутим, тако су усрљали у сопствено кљусе , па је постављено незгодно питање да ли ће гласати против измена Коштуничиног устава, или ће гласати за промену Устава, и тиме уклонити последњу брану за уништење Србије? Дао сам и антиципацију њихове намерносрпско-телетабиско-комуњарске реакције: да ће гласати за промену и правити се даље блесави као да са тим актом велеиздаје немају ништа.

    И десило управо као дефинише Упутство за препознавање телетабиса. Прорадио је рефлекс реформског телетабиса и читава булумента је извршила муњевиту сеобу на неку нову тему. Ова кризна тема је бачена у заборав. Требало је два минута да забораве питање. Амебе су дуже узбуђене на надражај.

    Што се тиче шаролике групе која се на НС најчешће дефинише као "издајници" и "разбијачи српства", итс., може се са сигурношћу тврдити да поред нас рушење Устава нема шансе да прође. Да су сви као ми, режим референдум не би ни расписивао, свестан да нема шансе да им успе без обзира на све фалсификате и вештине ћораве кутије.

    Са намерним Србима је је супротно. Они су најбоље режимско топовско месо.

    Па да поново упитамо комуњаре (уз извињење на провизорном списку), шта ће они да ураде 16. јануара?

    Де гукните кумрије.

Затим сам именом и презименом прозвао 40 (четрдесет) најфрекфентнијих прорежимских коментатора. Ни један се није огласио, не поводом моје прозивке, већ су се са тог коментаторског места, колективно, сложно и организовано, не хајући и осврћући се, преместили ка другом чланку да бистре геополитику.

Исто ће се понети и 16. јануара 2022. Гласаће "ЗА" промену Устава и окренути тумачењу односа са Кином и Русијом, и наступајуће пропасти Америке.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА