О ЧЕМУ СУ РАЗМИШЉАЛЕ ЖЕНЕ У ЦРНОМ?

О ЧЕМУ СУ РАЗМИШЉАЛЕ ЖЕНЕ У ЦРНОМ?

"ЖЕНЕ У ЦРНОМ ПРОТИВ ФАШИЗМА"
Фото: Србија данас"


Често "блокирам" док покушавам да колико је могуће уљудно скенирам нашу стварност. Фрустрација је превелика у сукобу са класичним нацизмом, који нам се сервира у пакетима обмотаним шареним крепапиром, који се више и не производи, већ остало на залихама од Хитлера и Тита.

На блогу себи могу да дам више одушка и изразим се у, како се то каже, "слободнијој форми".

Елем, на "Пешчанику" управо се емитује серија чланака на општој теми "КАКО ТРЕБА ДЕЦУ У СРБИЈИ ПОДУЧАВАТИ О "ГЕНОЦИДУ" У СРЕБРЕНИЦИ". Окосница овог, вероватно издашно (гран/а/тираног) плаћеног "пројекта" са Запада је некакво "Мапирање геноцида" (фаљени аутори и тата им .... матер Гебелс). Ја такво бестидно фалсификовано ђубре у животу нисам видео, али то ће - будите уверени - управо то фалсификовано ђубре, бити нашој деци и унуцима неизоставна "наставна јединица" без чијег се перфектног "познавања" неће моћи проћи разред. Нећу вам дати линк на то нацистичко ђубре, зато што нормалан човек то не може да гледа а да му не позли од лажи и не добије порив за праведним клањем.

Добри људи не морају обавезно бити лепи. Њихово унутрашње добро превлада. Зли и наопаки људи су ружни, најчешће јесу физичке креатуре. Како мислите да неко буде злочинац, а да му лице сија добротом дуже од неке батерије за мобилни телефон?

Не бива.

Нећу се овом приликом бавити бескрупулозним нацизмом под шифром "Мапирање геноцида у Сребреници". (Ту се наводи како је Сребреница "већински муслимански град", а како је дошло до тога да постане "већински муслимански", и да то "већински" значи 100% муслимана и 0% Срба, и то у присуству "Хашких истражитеља", ни мукајет). Само ћу се позабавити сексуалном позадином основног постулата новогеноцидолога, да - обратити пажњу - "НИЈЕ БИТАН САМ ЗЛОЧИН, ВЕЋ НАМЕРА, РАЗМИШЉАЊЕ ЗЛОЧИНАЦА ПРИЛИКОМ ИЗВРШЕЊА ИСТОГА".

У том смислу, Јања Беч-Нојман је развила теорију по којој су Срби силовали муслиманке из геноцидне намере. Даље, у њеним елаборатима следе сведочења, која не стављам под наводнике јер идиота свакако има на свим странама - (Мада би г-ђу Мејдлин Олбрајт, због изјаве да су "Срби силовали 100.000 Шиптарки /истина, после се одобровољила, па количину силованих смањила на 10.000/ требало прописно ишибати по смрдљивој пи*дурини. И не слажем са са понудом Веље Илића од ономад, да га пошаљу да из патриотских разлога "нагна бабу", јер један је Петар Добрњац, и није се олако шалити са тим стварима.) - да је код Срба у БиХ била битна намера приликом силовања, која је - намера - била геноцидна. (Вели Јања Беч-Нојман). Зна она о ком стратшком циљу су мислили ти јебачи док су силовали. То су вам, дакле, "српска геноцидна силовања у намери". Никад, ни у покушају, Јања Беч-Нојман се није трудила да проникне у намеру, систем размишљања потурица, балија - шта је њих терало да силују своје бивше сународнице - јер сви су пореклом православни Срби, само су у неком историјском тренутку поклекли. Не, не тражите од "освешћивача" Србије и њиних београџанских фанонова, да се суоче са голом истином:

“Kрајем фебруара 1993. године Јусуф Лендо и Сувад Милић довели су дванаест година стару девојчицу српске националности. Са девојчице је скинута сва одећа, а Јусуф Лендо је детету руке везао за кревет. Он је први извршио силовање, а затим су то исто учинили Сувад Милић, Хоџа Амир, Љаљај Енвер и Kајанија Ферид. Дете је све време плакало, када је Kајанија почео да је силује, девојчица је умрла. Ја сам, такође, имао намеру да учествујем у силовању али дете је умрло. Тело девојчице Јусуф Лендо је ставио у кесу за ђубре и одвезао у јаму Kазани” испричао је Шљиво...."

Не очекујете ли зар, да се фенси Београџани сукобљавају са личном дегенерисаном савешћу?
На шта су мислиле балије под заштитом доленаведених дегенерика док су силовали до смрти српску дванаестогодишњу девојчицу? О Демнократији, Слободи, Озонском Омотачу, Миру у Свету? И о чему је размишљала присутна публика, јебло им пас матер?

По овима доле, муслимани су вршили патриотска силовања српске деце.

Животиње!!!

Ако је пратити српску сексуалну мисао, по Вуку Kараџићу народна пословица каже "Док се јебе, не мисли се!"

Е, сад, замислите Јању беч-Нојман, како размишља о изгладнелој деци у логорима док јој неко набија вибратор у пизду? Размислите о Соњи Бисерко као машта о клању Српчади, док је неки шмокљан млитаво набива у дупе с гуза, те од тог тоталног сексуалног набоја трпи оргазме у салвама? Па какви су то хорори? То је секс зомбија. Јебавање наказа. Болест. Трулеж.

Ово доле није за ку*ац. Њима треба набити жарач. Али по торлачки - 'ладни крај у пи*ду, а врући напоље, да не мож' да извлакује.


ЕДУKАЦИЈСKИ ПАKЕТ


ŠKOLA ZNANJA
SREBRENICA MAPIRANJE GENOCIDA
I POST-GENOCIDNO DRUŠTVO
JAVNI ČAS
Održan: 28. maja 2015. Sarajevo, BiH
Lokacija: Galerija 11/07/95


Sticanje znanja o genocidu predstavlja efikasan način preispitivanja osnovnih moralnih pitanja i strukturirano istraživanje ljudskog ponašanja. Razmišljanje o ovim događajima pomaže u razvoju svijesti o vrijednostima pluralizma i podstiče prihvatanje različitosti u pluralističkom društvu.

Javni čas je bio fokusiran na 12 aspekata genocida u Srebrenici u format video predavanja:


SREBRENICA - MAPIRANJE GENOCIDA
Dr. Janja Beč-Neumann
SOCIOLOGINJA, ISTRAŽIVAČICA GENOCIDA, SPISATELJICA I PREDAVAČICA

ISTORIJSKI KONTEKST: PAD JUGOSLAVIJE
Sonja Biserko
PREDSJEDNICA HELSINŠKOG ODBORA ZA LJUDSKA PRAVA U SRBIJI

REKONSTRUKCIJA: UTVRĐIVANJE ČINJENICA O EGZEKUCIJAMA
Jean-René Ruez
VIŠI ZVANIČNIK FRANCUSKE NACIONALNE POLICIJE, BIVŠI VOĐA ISTRAŽIVAČKOG TIMA ZA SREBRENICU HAŠKOG TRUBUNALA

PRELUDIJ U GENOCID
Dr. Robert Donia
HISTORIČAR

MEĐUNARODNA ZAJEDNICA I SREBRENICA
Florence Hartmann
AUTORKA I NEZAVISNI ISTRAŽIVAČ

ULOGA UN-A
Mr. Hasan Nuhanović
EKSPERT ISTRAŽIVAČ, PREŽIVJELI IZ SREBRENICE

NAMJERA I PORICANJE
Dr. Edina Bećirević
UNIVERZITET U SARAJEVU

KAZNA I PRAVDA: ICTY (MEĐUNARODNI KRIVIČNI SUD ZA BIVŠU JUGOSLAVIJU)
Richard Goldstone
PRVI GLAVNI TUŽILAC U HAŠKOM TRUBUNALU

POST-GENOCIDNO DRUŠTVO
Dr. Janja Beč-Neumann
SOCIOLOGINJA, ISTRAŽIVAČICA GENOCIDA, SPISATELJICA I PREDAVAČICA

PORICANJE I BLOKIRANA DRUŠTVA
Dr. Daniel Feierstein
DIREKTOR CENTRA ZA STUDIJE GENOCIDA U ARGENTINI

BANALNOST RAVNODUŠNOSTI
Dr. Yair Auron
EKSPERT ZA STUDIJE GENOCIDA, PREDAVAČ

KAKO UČITI O SREBRENICI
Dr. Dubravka Stojanović
HISTORIČARKA

REVIZIJA HISTORIJE I PORICANJE
Dr. Branka Prpa

HISTORIČARKA
ČINJENICE I BRОЈEVI

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА