МАЗГОВИ, УМУКНИТЕ!

МАЗГОВИ, УМУКНИТЕ!


Поново смо, у само неколико дана, нападнути са мноштвом догађаја изузетне важности и тешких, никако повољних последица по нас.

Другостепени орган "Хашког трибунала" казнио је Војислава Шешеља тачно онолико колико су на време скептици у Шешељеву ингениозност тврдили да ће бити кажњен - ни кривог ни дужног, само зарад "деликта мишљења" - тачно онолико година колико је провео у међународном притвору, тако да може бити задовољан. Ако је незадовољан, нема коме да се жали. Здраво, довиђења.

Како ће тумачити овакав епилог главати бизгови који су нас несносно последњих година замарали будалаштином да је "Шешељ победио Хаг" нема бриге. Без обзира што је Шешељ, потрошени Де-Бе-овац, тешко намагарчен те му је боље било да је попио фраклић у судници уместо да џора српску част за пар година свог бедног удворичког живота, наћи ће се нека бљутава флоскула да је "правда на нашој страни". Којој "нашој страни"? Ко "победио Хаг"? Онај што је "победио Хаг" је са својом камарилом у Скупштини Србије. Добра пара. У тој истој Скупштини је и Јошка Броз, гелиптер из Јатаган-мале, али се ове две моралне громаде не сударају. Истовремено, обојица се стрве на све суштински српско. Бићемо слободни да констатујемо да је тај детант због истог порекла.

Отуда, имамо најмање две последице. Прво је порука нечега што се одазива на "међународна заједница", да је дух Хитлера победио, те се имамо гео-политички примерено тој истини владати. Друго је спознаја да без унутрашњег обрачуна са брозовштином у Србији нема живота.


Друга погибељ нам је тајним дипломатским каналима јављена, а тиче се нашег првог и најболнијег (не и јединог) камена о врату - Косова и Метохије. Стигла је порука Пони-експресом да ако ми хоћемо да замрзнемо косметски проблем УСА ће га одмрзнути. Поздравио нас Трамп, "Војвода Њујоршки". Немојте да се заваравате око постављања америчког колонела, пуковника у успону, Херцеговца Ника Дучића, за команданта америчке лаке коњице са нешто атомских бомби у бисагама на Косови. Једнако као што је бригадни генерал Буч Карамарковић, све слушајући гусле о Косову, чекао команду 1999. да побије милион Срба  цитирамо "не трепнувши".

Ако ово није доказ пропасти Вучићеве политике, побогу шта још може бити доказ?


Коначно, Трамп, "Војвода Њујоршки", поздравио Путина да ће му послати у Сирију "много нових и добрих ракета". Пазите, када се тако арогантно прети, не хајући за УН, онда је у питању глупо уличарско затезање жица до пуцања. Заправо, ако Русији неки амерички празилуковић пошаље такав изазов, неко мало слабијих живаца одговорио би једнако као генерал Живковић, командант Одбране Београда 1915- те године генералу Гољи на захтев да капитулира: "МАРШ У ПИЗДУ МАТЕРИНУ!"

Русија има своје интересе и своју политику, па је до њих како ће се поставити наспрам сељачког изазова на обрачун секирама.

Да би разумели колико смо глупи, па смо своју судбину дали у руке релевантним билмезима, морамо се вратити две и по године уназад, када су око јасли у Белој кући руке ломили Доналд Трамп и Хилари Клинтон.

Сећа ли се неко да је "подржавао" Клинтонку, цитирамо Вучића "зато што је паметан"
Подржао србомрзитељку Хилари "зато што је паметан"?!

Потписник ових редова на време није погрешио. На жалост, међу лудацима, дијагноза није од велике помоћи.

Лукави чипуљички карађоз је истовремено воздизао Трампа преко слабо плаћених телала.

На  челу мазговске колоне је дакако новинар без униформе Жељко Цвијановић:

"...Док мудраци одлазећег света, још у својим либералним матрицама, јалово разглабају о томе хоће ли Доналд Трамп моћи да промени Америку и свет, нови сензибилитет осећа да је његова победа већ остварила главни циљ. Самим тим што се, за разлику од Велсове, догодила, срећом, никад нећемо сазнати колико је, захваљујући њој, европских, америчких, руских и балканских глава остало на раменима. И, заиста, можда су мудраци старог света у праву, можда Трамп неће умети да промени планету; сасвим је довољно то што је успео да је спаси."
Па после, опет скочио у одбрану Трампа:

31.01.2017.

ЖЕЉКО ЦВИЈАНОВИЋ ТВРДИ: ЛАЖУ! Олош-елита фалсификовала изјаву 'бесног пса', ТРАМП НЕ ОСНИВА ВОЈСКУ КОСОВА!

"Изјава новог министра одбране САД Џејмса Матиса у којој позива на формирање косовске војске чист је фалсификат. У питању је "специјална медијска операција" којом се покушава спречити напредак Србије на међународном плану!"

Уз дужно поштовање према новинару без униформе, Трамп је основао војску Косове. Остали закључци се сами намећу.

Такво новинарско говедо, попут бака Жељка Цвијановића, Србија у својој историји није имала.

"Бранко Радун: Албанци се панично боје могућности да победи Трамп.

Датум публикације: 14 10 2016,

Албански лоби је уложио огроман новац у кампању Хилари Клинтон, а уз то, Клинтонови су повезани с арапским светом, који лобира за Албанце као муслиманску браћу.

Трамповом победом изгубили би највероватније сву ту подршку која им је до сада омогућавала прилично удобан положај у светској политици. Албанцима су сасвим сигурно прст у око и жестоке Трампове изјаве о муслиманима, као и оне да би забранио изградњу џамија.

С друге стране, Трамп је више на линији политике Израела, а победом Клинтонове добијемо повратак у деведесете, то јест политику која нам није наклоњена – закључује  аналитичар Бранко Радун.

Извор РТС"

Или: (нап* : троструки доктор наука?!)
ДРАГАН ПЕТРОВИЋ
: Трамп за­ус­тав­ља при­ти­сак на Србе
8. децембра 2016. 

"Оче­ку­јем да Трамп сма­њи при­ти­сак на Ру­си­ју и ту успос­та­ви из­вје­сно ре­се­то­ва­ње одно­са. Са­ма ова по­лу­га ре­се­то­ва­ња одно­са са Ру­си­јом има­ће сво­ју пре­но­сну уло­гу на мно­га дру­га ме­ђу­на­ро­дна пи­та­ња, па и укљу­чу­ју­ћи по­зи­ци­ју Срба на Бал­ка­ну."

Војислав Шешељ се подао Трампу.

Да је у питању потпуно сулудо трућање, лепо је сложио Слободан Антонић. Да ли је и он подлегао "трампизму", тешко је рећи. Његов коментар је био:

"...Јамачно би боље било да је, у вези с председничким изборима у САД, наш премијер био мање „паметан“, односно да је био макар толико „паметан“ као већина Срба који су искрено навијали за Трампа. А бојим се да је некако тако и по многим другим питањима – од „привлачења страних инвеститора“ са по 10.000 евра за свако радно место (парама из сиротог српског буџета), па до „решавања“ питања Космета повлачењем државе Србије са Северног Косова (Брисел 1 и 2)."

Тек узгред треба напоменути да је наша тзв "грађанистичка"  фаланга, која је америчке изборе пропратила са хистерично-хиларистичким тиковима, заправо Трампа исто ценилa. Само су током кампање и бројања електора трамписти имали слатку језу у стомаку, док су хиларисти добили "нервозну трчкалицу".

Када се коначно рабош премери, резултат је тужна "србистанска" варијанта турског позоришта сенки у коме су Карађоз и Хаџиват су једини протагонисти. Луткама управља само један водећи уметник. Карађоз симболизује неписменог човека из народа, док Хаџиват припада образованој класи која користи књижевни и поетски језик. Карађозова духовита наивност увек победи Хаџиватову ученост, мада сви његови пословни планови пропадну.

За спас Србије, зар не би било исправно свима вама, зобнице на главе натаћи?!

Коментари

  1. Све сте рекли како треба. Додаћу да њихов бог Анус или дволичје, стога тражити код жидова истину правду и тврду реч је суноврат и "овчији" поглед на поступке "вука".

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА