ЗАШТО НАДИРЕ ШУПЉИ БАТАЉОН?

ЗАШТО НАДИРЕ ШУПЉИ БАТАЉОН?

Мићуновић: ДС треба да се поноси Чомићком а не да је избацује

Да ће предлог Гордане Чомић добити неопходну већину најавио је и председник Србије Александар Вучић речима да ће „допринети додатној стабилизацији политичких прилика у Србији јер су жене хладнокрвније и увек више брину о будућности него о прошлости”.

Наравно, оно што изгледа као борбеност, заправо је продаја утробе.


Предлог Гордане Чомић је да 40% парламента чине жене. Она је личним примером показала колко српски парламентаризам управо унапређују жене, те их треба јоште више. Ко се сећа како је управо она, личка паласара без трунке васпитања, водила парламент, по томе можемо знати како је изгледао Мордор за време Тита.

Да ли се жели поново Титов парламентаризам? Да ли је то циљ? Није питање да ли ће личка Аспида Гордана Чомић променити странку. Једина њена странка је Аустроугарска. Јесте проблем што тражи да са њом дође још сто истих попишуља. Те женске, које су се унапред дале ради странке, сад ће да брину о држави. Не о курцу и ауту, него о држави.

Замислите Парламент са сто специјално напирлитаних попишуља.

Да се Јован Дамљановић прозвани Kоштуница, који је био је учесник Светоандрејске скупштине из 1858. године, као народни посланик из Kоштунића, пред Скупштинским здањем у ово време појави у народном оделу у коме је увек ишао, био би исмејан од деце партизанске које су окупирале то здање.

Да се пак пита Дамљановић, Чомићка би била млаћена штапом од Скупштине све до шпорета, па тамо да спреми ручак. Козе да музе, не Србијанску политику да води.

Јасно питање: Чиме сто попишуља, сличне ликуши Гордани Чомић ће да помогну Шумадији? Па не знају оне ни где је Шумадија, мада живе у Београду.

У Србији се води фингирани сукоб на ТВ између Шешељ и Чанка. Као да има разлике. Два удбаша, аустроугара. Не гарантујем да би их, с обзиром на габарите, могао сам Дамљановић привести познанију права, али неколицина Солунских наследника, би засигурно. Научили би и Чанка и Шешеља где су, како се зове земља у којој живе и како треба да се владају у тој земљи.

Али, не. Надјачали су партизани. Не мушком снагом, већ курвештијом.

Не заваравајте се, "'ШУПЉИ БАТАЉОН" је лексема коју су измислили партизани за своје другарице.

Због таквих дебила, који се по ТВ студијима боре као Рудоња и Мркоња, јача женска популитичка струја, у којој иначе никаквог поштења нема.

И, коначно, мотка одваљена од плота, научи дођоше где су дошли.

Или то, или 40% курава у Парламенту.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА