РУДОЊА ТРАЖИ БИКА

РУДОЊА ТРАЖИ БИКА


"Брегзит" је тренутно заслужено најважнија вест у Великој Британији, Србији и још по некој земљи.

Ипак, заблуда је да је то "највећи политички земљотрес од пада Берлинског зида". То може тако изгледати онима који не разумеју генезу и идеологију Европске Уније. ЕУ је настала по идејама Адолфа Хитлера и спроводи нацистичку идеологију, прилагођену новом Рајху никлом на распаднутој патријархалној породици, али са једнаким намерама да се доминира Европом.

Европска унија ће постојати до год Велика Немачка буде имала доминантан положај, са групом такође "аријевских" западних народа око себе. У другом, "заштитном прстену" морају да буду државе са доминантним фило-фашистичким режимима, или да то назовемо "једносмерном демократијом", као што су Балтичке земље, Пољска, или Словенија, Мађарска и Хрватска... Може увек и Бугарска...

Све остало је ствар нагодбе. Може, а не мора.

Рано је за озбиљније анализе и предвиђања како ће та ствар са одвајањем Велике Британије уопште ићи. Свакојако, Велика Британија очито иде својим суновратом. Велика Немачка је у пуном напону. После "Брегзита" један немачки функционер рече "сад идемо да се развалимо од пића". Врло су се насекирали.

Вест која би одиста била прави земљотрес је кад би нека велика земља напустила НАТО пакт. Но сви знамо да је тако нешто, бар у догледно време, чиста научна фантастика.

Питање је шта ће са нама бити?

Сигурно је да ће после "Брегзита" доћи до преформулације "европске агенде". Али, то није ништа добро за нас. У тој агенди зацртана је "Дунавска федерација" као замена за Аустро-Угарску монархију, Србија никако. Поготово сада не. Пред нама је само пут за даље распарчавање Србије и ликвидацију Српског народа.

Оно са чиме смо се први пут сусрели са "Брегзитом" као окидачем је нескривен презир, отворено гађење чак, српског режима и његових ЕУ-фанатичних присталица према свима који не деле њихове "аријевске" светоназоре, а највеће гађење и мржњу испољили су према народу којим владају. Србија, ваљда је коначно свима јасно, није њихова земља, већ је сматрају за санџак који су добили на управљање од Немачке, да убирају порезе и држе рају у покорности.
Сасвим уобичајени коментар који се може прочитати на ауторасистичким овдашњим гласилима је рецимо овакав:
"За “Брегзит” су гласали већином фудбалски хулигани, сељаци, старци и беспосличари, који су насели на хорор приче о имиграцији и како ће они преотети сва радна места."
Чеда Јовановић је у истом духу поручио "да је олош који слави "брегзит" доказ зашто европска Србија мора бити створена."

Комуниста старога ЈУЛ-овског кова Александар Вулин је пророковао да је добро што Велика Британија излази из ЕУ "јер ће тако бити више места за нас". Неки су ову изјаву прогласили за глупост деценије, мада ће пре бити да се Вулин спрда са народом.

Најдаље је отишао Александар Вучић. Он референдум неће расписивати, "јер зна да би Срби гласали као и Британци"!
Вучић је објаснио и да ће изјашњавање у Србији о евро-интеграцијама бити одржано „кад будемо на годину дана од уласка у ЕУ”. Онима који референдум траже раније поручио је да су недавни избори били референдум и да морају да сачекају „три године и десет месеци”, када ће бити наредни избори”, те да „улицу не признаје” и да „могу да окупе и два милиона људи и да траже референдум, а ја ћу да седим у својој канцеларији и нимало нећу бити фасциниран тиме”.
И коначна порука Премијера: "Нисам вам ја Милошевић да ме рушите на улици!"

Рачуна бахати Вучић да ће НАТО да га сачува. Заборавио је тај "геније" шта је народ. А учио је то у школи, у лектири за шести разред.

Пробудио се и Лујо потрчао према Јаблану и њежно га помоловао. Кад су се добро најели њих двојица кренуше према кнежевој кући. Стигоше они , кад тамо се скупило пуно људи. Луји се стегло срце кад је угледао Рудоњу. Учинио му се страшан , голем и дебљи и већи од Јаблана. Сусрели се Јаблан и Рудоња и почну се бости Лујо сав у страху , а срце му се стеже од боли. Јаблан стари и лукави порно на Рудоњу испод врата. Из врата прсну крв Рудоњи , а Јаблан стоји поносно на мајдану и риче , а сњим и Лујо.

Упамет се Рудоња.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА