Пређи на главни садржај

СТРАХ ЈЕ ВАШ ЖИВОТ

Фото: .pinterest.com

Преузето са ФБ странице "НОВА СИЛА"

Одгајани сте за клање од детињства.
Мајка вам је рекла: "Идите пажљиво, на улазу су неки момци."
Учитељи у школи су поновили : "Ако видите групу од неколико људи, пређите на другу страну."
Учени сте да не можете гледати у очи, то може некога наљутити. Можете бити ударени, претучени, осакаћени, .
Већ тада су вас учили да се плашите.
Одрастао си у кукавицу и то сматраш нормалним јер те исте кукавице окружују.
Забрањено вам је ношење ножа, рекли су вам да ће вас сећи вашим оружјем. Ако, не дај Боже, некога закачите, ухватиће вас и ставити у затвор, имаћете проблема.
Заједно са хистеричним завијањем својих старијих апсорбовали сте главни морал свог бедног живота: склонити се од проблема, сакрити се, побећи, погледати око себе, што је најважније, не улазите у полицију, што је најважније, не летите из школе.
Када наиђете на проблем, ноге вам клецају. Када чујете за проблеме других, уједно се смејете и дрхтите.
Научени сте да поштујете и слушате старешине. А старији су за то време пили јефтино вино, псовали и сањали о новом ауту и ​​балкону у земљи.
Ове циљеве сте апсорбовали у себе, само су вам мозгови још мањи од њихових, а ваше амбиције су многоструко веће.
На основу тога, сматрате ли се високо духовном особом?
Од детињства су вас учили да ваши људи нису ништа и да морате живети искључиво за себе. За стан, аутомобил и балкон на селу. Па сте заборавили на своје комшије, на своју крв. Презирете сопствени народ, мада сте и сами део њега .
Тада сте одрасли и постали програмер или менаџер. Седите у канцеларији и узимате своју плату . Родитељи су поносни на вас.
Али шта ћете учинити када морате заштитити породицу?
Шта ћете радити када имигранти претуку вашег сина?
Хоћете ли му рећи да избегава лоше место? Да ли ћете се обратити полицији, која ће вам се само смејати?
Шта ћете учинити када пензионерима одузму последње бенефиције? Када цене становања и комуналних услуга двапут скоче?
Када знате да је током прошле године ушло више од милион имиграната, док је милион мање Срба?
Не бринете, зарађујете довољно да платите стан, а чињеница да је за милионе ваших сународника ово озбиљан ударац, није вам занимљива, сутра вас то не занима.
Тако ћете живети цео живот. Ако будете имали среће, зарадићете новац за стан и одгајати своју децу онако како сте некад одгајали.
У међувремену, од образовних и здравствених система неће остати ништа, па тако ни дисање у ваздуху. Хорде имиграната настањују земљу, а ваше дете биће прогнаник у разреду који се састоји од Мухамеда, Ибрахима и тако даље.
Кад вас све то стигне, биће прекасно, за све ћете окривити „моћ“, али нећете учинити ништа да зауставите овај неред.
Једноставно ћете постати изгледнији за око, али ћете издржати. Јер се плашите да идете у затвор, па чак и ако добијете црно око, плашите се: "Купци на послу неће разумети."
Одгајани сте за клање од детињства.
Одрастао си у самозадовољно беспомоћно поврће.
Ваш крај је унапред закључен, умрећете у блиској будућности.
Размишљате о томе? Да ли сте видели некога на тој слици?


Коментари

Популарни постови са овог блога

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ


Има неки стари совјетски ратни филм „Туђ међу својима, свој међу туђима“. Тако је некако и са мном.
Лако је било на „Аутономији“ Динка Грухоњића. Тамо је фронт био јасно одређен, знао сам ко ми је непријатељ и како да нападам а како да се браним. Изгледа апсурдно али тамо сам се осећао слободно и писао лако. Негде пред крај, када је било јасно да ће морати да ме банују освануо је (9.12.1914.) и овакав коментар...

Nadjebava vas Nimbus očiglednim činjenicama, koje vi prenebregavate, i realno nemate mozga da mu se suprotstavite…Nimbus je pobedio ovde i istovremeno porazio vaš pokušaj da po rođenju pomislite da imate i mozak Upecali ste se. Igra gotova....
Сасвим је супротна ситуација када сам међу својима, међу патриотима или, чини се у већој мери, лажним патриотима, у души комунцима. Ту јасног фронта нема, а псина је неограничена. Е ту, где бих по природи ствари требао да се осећам добро (јер „Домовина је тамо где ти је добро“), заправо имам утисак да сам у Лубјан…
АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3)ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА

Тема је само привидно неозбиљна. Ако се зађе у механизме Титовог квази-револуционарног покрета, уочиће се снажан утицај "ослобођеног женског фактора" на нашу страдију.
Чланови Партије и скојевци промовисали су сексуалну револуцију много пре Америке. Средином тридесетих година прошлог века на партијским састанцима било узбудљивије него на најбољим журкама. Комунисти, као људи посебног кова и авангардисти, почели су да заговарају и примењују слободну љубав. Победила је идеја, да би пробрани људи који премећу свет, требало да одржавају редовну сексуалну хигијену.
Млади комунисти, поготову на Универзитету, залагали су се за друштво у којем неће бити експлоатације радника али и за живот без лажног морала, а то се, нормално, нарочито односило на слободну љубав.
Зато, немојте да се чудите што у модерним ријалити програмима тако често чујете да се они "боре против лажног морала" и цени се као увреда када се …
ИЗМЕЂУ ПРВОГ МАЈА И ЂУРЂЕВДАНАБИЉЕГ ЛУДОСТИ"...И турбине доћераше..."
Хидроцентрала Озринићи 

Преумљени српски лунатици којима су карактер појели аустрофашисти, упорно нас уче да је доба титоистичког аустрафашизма било добро. Уз извесне мане, али добро за Србе. Има их на свим нивоима. Примерице, Прва лига је Слободан Антонић, Београдска лига Милан Миленковић, а Међуопштинска сомборска "бетон" лига Драгослав Павков. Ови, само као егземплари, сличних је безброј. Тешко је једним кратким наводом приказати лажи којима затрпавају Србију, зато што своје титизме фино или невешто, како који и како кад, пакују у кутије бриге о Србљима. Речју, подваљују, петљају, лажу, без видљивог разлога зашто им то треба.
Наводим Драгослава Павкова зато што је најкраћи и припросто отворен.

Основно што сви слични тврде може се свести на "комунисти су победили, сви други су изгубили", "социјалистичко самоуправљање и социјална једнакост", те "радило се, стварало се, им…