ДАН БЕЗ СУТРА

ДАН БЕЗ СУТРА


Сутра ће сванути ноћ.

Србија је земља која умире док њоме јутром свиће ноћ, а вечером се више смркава. У кужној помрачини не видиш људска лица, већ њушке наказа.

Гледам, прекопута, код Школе, навала. Као да се струја дели џабе. Мало је свадби да се накрца около толико аутомобила и џипова. У Школи су бирачка места. "Избори 2020." Бирачка места за циркус наказа. Наказе бирају наказе. Скупљају се ћоркани испред зграде и моћно смеју. Тим надмоћним нацереканим изразом њихова тупа предња страна на чукљевитим главуџама постаје изразито имбецилна.

Могуће је чак да они у својим кашастим мозговима и нису свесни да су нешто што у свету до сада није виђено - хорда имбецилних фашиста. За ту тушту фашистичких наказа, сутра ће и ноћу бити дан, јер Србија у њима постоји само као ружна реч и добар комад сланине. Знају да ће победити и да ће "излазност" бити тачко колико треба, јер све одрадили како како је од њих тражено. И то је, по њима, добро и славно. Толико славно да већ сада, на пола гласања сијају као лампиони.

У следећих четири године мрака, имбецилни фашисти ће радити што су им имбецилни очеви генима пренели. Биће моћни у бедној "геџованији". Развлачиће и ланац од кучета и кокошку из кокошињца. И кожуру ће од оног режња сланине пождерати.

За четири године, од Србије неће остати ни толико да јој се споменик дигне. Стару Србију фашистички имбецили чукљевитих главурди ће, церекајући се, бацити на ђубриште историје.

Затим ће покорно радити оно што су одувек радили и што им је као фашистичким слуганима одувек следовало: чистиће бечке и загребачке улице и, по потреби, гинуће за њ. 

Иза таквих, Србија ће остати невидљиви саркофаг у вечитом мраку.

Коментари

  1. Анониман21. јун 2020. 14:59

    Е, замало. Сви текстови су Ти били такви да их потписујем, и до краја сам их подржао. Било је за очекивати да ћеш имати на крају ипак нормално и један тренутак слабости. Не видим чему толико мрачења, јер, иако ће и ово можда проћи, да не кажем њима, свима њима, јер уосталом нисмо бар ни од ових бојкоташи... А и Краљ је позвао на изборе, тактика, ми ето не гласамо, а и за сад су признали да је ипак значајно мањи број, тек после штанцују. Чак су се била појавила предвиђања да ће бити мање од 40 посто. Наравно да ће у свеопштој какофонији после у глас хорови хорди да лажу, али Србија је и српски народ, о српским земљама да не говоримо, у дубини непријатељске територије. Шта је друго очекивати? До сунца слободе се некад чекало и вековима, нека буде борба непрестана!!! Поздрав, брате! М.С.

    ОдговориИзбриши
  2. Поздрав и теби!
    Уреду је и твој оптимизам.
    Међутим, ја сам писао о ономе што видим.
    Шта да ти кажем? Тебе држи вера и добро је то. А, ето, да се не лажемо, мени је данас позлило. Моје срце, мозак, просто цео организам, одбија да живи у овој срамоти. И, дај Боже, да не дочекам да гледам оно што ће неумитно уследити.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА