САРАЈЕВСКИ ЈАНИЧАРИ У МАГЛИ И НА МЕСЕЧИНИ

САРАЈЕВСКИ ЈАНИЧАРИ У МАГЛИ И НА МЕСЕЧИНИ

/Тридесетчетврти дан самоизолације/


Не подносим органски биолошке нацисте. Трагови им смрде нечовјештвом. Такви у себи људске милости трунке немају. Ни части. То су лицемери једнаки Јеврејима.

Цела Европа, насупрот историје, се претвара као да је антифашистичка, а само су прашњаво перје из предходне представе променили.

Холандија, предала се Хитлеру за четири дана, дала му више од педесет хиљада добровољаца. После рата ником ништа, "умиру" од финоће и антифашизма, чак дошли да уче Србе да треба да се суоче са својом фашистичком прошлошћу. Не они, него ми. Србија је једина европска земља која није дала ни једног добровољца у проклети ЅЅ. Срби, једини у Европи! Данска, ето величином подједнака окупираној Србији, дала 10.000 добровољаца за ЅЅ вафен, па и они нас данас уче шта је антифашизам. Море, марш гадови...

Те скотове викиншке морамо да истрпимо, јер су се вргале такве прилике над Европом, али ове наше, балканске скотове, баш нисмо дужни да трпимо. Голи олош, потурице, мађарони и немчари.

Нађите негде да се београдски грађанери баве злочинима Босанаца у Србији у Првом светском рату? Нађите да се исти баве Сарајевом у Другом светском рату, када је тамо био стожер 13 ЅЅ вафен дивизије "Ханџар", усташки стожер и српско мучилиште? Такве теме су другосрбијанским грађанерима гадне. Па наравно да су им гадне, пошто су дегенерици. Од помена страдања Срба и хрватско-балијскоког фашизма њима се згади ручак. Не могу на миру куче у шетњу да изведу. Ни шмркање им тај дан не прија.

Довољан је био фалсификовани макароне-партизански филм "Валтер брани Сарајево" (у коме је, као што сви знамо, стварна радња из Београда пребачена у Сарајево, а позитивни ликови су од четника преименовани у комуњаре), да се опере образ овог града-злочинца. Нађите важну причу, филм, ТВ-серију о страдању Срба у Сарајеву од балија и усташа? Нема. А Момо Капор у сећањима пише како је гледао редове обешених Срба о бандере како се клате. Но, јача промоција таквих прича би окрњила социјалистички углед "космополитског" Сарајева чему су највећма допринели тамошњи набуџени Срби, дјеца виђених и невиђених партизана. Тако смо још добили Чолу, Бјело дугме, Забрањено пушење, сав тај босанско-чобански фалсификовани виц, музички хркљуш као врхунац балканске музике, док је Точак шутнут у подрум. Јесте Точак био бољи, али је из Шумадије, тако да нема шта да тражи на главном стејџу. Како певачи, тако и академици. И да те најурене ногом у дупе српске Сарајевске дуваџије данас питате да ли су се дозвали памети, разумеју ли да су они били медијум преко кога се шуњао сарајевски аусто-фашизам, са презиром би вас негирали; они су ба раја.

Супротно, београдски и новосадски грађанери и заразу грипом спремни су да доведу у везу са "српским фашистичким терором". Невероватно, али, када је у питању "српски фашизам", њима није ништа тешко ма колико било психотично и тупаво. Наравно, на "Данасу", потомак шуцкора, са учитаном шуцкорском памећу, Недим Сејдиновић, босанска побегуља, који се стационирао у Новом Саду а не у Градишки старој, где му је по дифолту станиште, држи моралистичку предику. На "Данасу" наци-морализатор има обезбеђену рубрику "Магле и месечине". Овај пут, под насловом "Бити добар и са џелатима и са жртвама", и поднасловом "Да ли се то мени само чини, или смо ових дана сви помало грогирани и прилично несензибилни", Недим се, о чуда, не бави несабраним муслиманским и усташким злочинима, већ супротно, грипом.

Најпре упозорава буцмасти Недим да ће се Србијанци нагојити због полицијског часа, мада је сам дебео као крме без полицијског часа. "Грађани – довољно је бацити поглед на тезге у супермаркетима – складиште нездраву храну. Стручњаци тврде да ћемо се у просеку угојити око десетак килограма, што значи да ће становништво Србије имати 60 хиљада тона више него пре проглашења ванредног стања."

Изгледа, по Недиму, да се само Срби тове услед ограниченог кретања због епидемије, други народи не, те смо и зато предмет поруге.

Затим, мора да се подцрта српска милитарија. Пошто кретени на власти систематски уништавају српску бојеву готовост, онда се праве тупаве босанске шале. У Недимовој изведби то би било ово: "Борбена готовост била би подигнута на највиши ниво, а никада се не зна, с обзиром да су на власти неорадикали и СПС-овци, када ће нам она затребати. Или ће се можда ВР још за време кризе позабавити овим проблемом, из „црног буџета“ обезбедити средства и свакој породици набавити кућни бицикл." Ха, ха, ха. АХ!

Недимова тема није, на прилику, невероватно безосећајно понашање западних земаља, а поготово Немачке, у овој кризи када је ЕУ требала да покаже колико је солидарна, а открила се као себична структура малограђана ниске побуде, па да постави питање (Недим) шта ћемо ми међу тим ћифтама и сецикесама? Или, да искаже своје мишљење о агентима МОСАД који се јавно размећу вештином да краду туђе респираторе?

Не, не... Недим општу збрку користи да грипом докаже српски злочин.

Тако се коначно приближавамо фабули, у којој је главна хероина џанки-Биља. Цитирамо:

"Пре неког времена објављено је да је и наша чувена драмска списатељица Биљана Србљановић /НАП: "Чувена драмска списатељица" - Недиме, културе ради, смањи мало рибу./, која је због свог друштвеног ангажмана позната и онима који никада нису ни закорачили у театар, оболела...



Биљана је једна од оних особа чији наступи почесто изазивају тзв. скандале.

А ништа лакше у Србији него изазвати скандал, довољно је рецимо ономе ко је правомоћно осуђен за ратне злочине да кажеш да је ратни злочинац – и ето скандала. Kао што је јавило да је Биљана оболела, тако је јавило и да је оздравила. И нека поживи дуго, дуго, и напише још камару драмских комада!"

/НАП: Треба ли онима који нису осуђени за ратне злочине, а починили су их, нарочито из НАТО, такође пожелети здравље и даљи успешан рад? Рачунамо да су ратни злочинци и даље ратни злочинци иако их је суд заобишао јер су убијали Србе, а то се, молићемо , не рачуна? Јуче тако Павелић, Хорти и Тито нису били ратни злочинци иако су били ратни злочинци, а данас је слично са Клинтоном, Веслијем Кларком, Тачијем,Месићем, рахметли Изетбеговићем и Туђманом, и бесконачном колоном настављача им кољачке традиције/.

Чим је дошла себи, Биљана је направила скандал.

У једној изјави је упоредила пандемијску самоизолацију са језивом муком коју су грађани Сарајева поднели за време опсаде овог града током прве половине деведесетих." 
... медији у Сарајеву су ову изјаву поздравили, јер ретки са ових простора разумеју муку кроз које су овај град и суседна држава прошли током деведесетих захваљујући Србији.

Е, видите, код последње реченице џанки-Биље, морамо да станемо. Дакле, ту убеђивање не помаже, већ мушком руком, кад изговори овакву расистичку псину, треба је одвалити по поганој лабрњи тако да се усере и три дана не зна на коју страну сунце залази. Али сваки пут, не помаже једнократно, док се не призове уљудности. Поготово што је назочна босанчура утекла главом без обзира од тих "добрих" балија из "сарајевских медија" и шире у "злу" Србију, е да своју блесачу сачува од ко'ца. Другим речима, њено измештено тело изБосне је доказ да њен језик погано лаже.

Kнут Хамсун је норвешки писац, који је за књигу “Плодови земље” 1920. добио Нобелову награду, а после Другог светског рата био оптужен за велеиздају.

Хамсун је био истакнути “адвокат” Немачке и немачке културе, подржавао је Видкуна Kвислинга и његову странку, а у некрологу који је написао после смрти Хитлера, назвао га је “ратником човечанства”. У послератним годинама, у Норвешкој је уследио масовни бојкот Хамсуновог књижевног дела, а оптужница против њега повучена је на основу дијагнозе “оштећена ментална способност”, иако се касније доста расправљало о томе. Ипак, против овог нобеловца покренута је грађанска парница, и 1948. платио је високу новчану казну за “наводно” чланство у партији, које се данас побија.

Након завршетка рата жене у Норвешкој које су биле у вези или браку с нацистима биле су злостављане или су им ускраћивани слобода или грађанска права, под оптужбом да су издале домовину. Вјерује се да их је било и до 50.000, а деце из таквих веза или бракова и до 12.000. И она су била означена, давана су посвојитељима, у домове, умоболнице. У Норвешкој је било више институција у којима су се рађала деца нацистичких часника него игде другде у окупираној Европи. Последица расне идеологије СС-а и Химлерове идеје о чистој аријевској раси. Норвешка влада 2018. упутила је службену исприку женама које су тијеком рата љубав пронашле у загрљају нациста, а послије кроз живот крочиле као отпаднице. /Може ли неко поверовати да се направи 12.000 деце силовањем, или ће бити да су Норвежанке хтеле да праве "вишу расу" по Хитлеровом моделу?/

- Не смијемо заборавити и децу око 50-ак тисућа чланова норвешке нацистичке странке. И они су пропатили због онога што су њихови родитељи чинили тијеком окупације. То је нешто с чиме се сада морамо помирити, рекао је Емберланд.

У Другом свјетском рату погинуло је 10 262-је Норвежана. /То је тачно 1% страдалих у Југославији/Тијеком окупације Нијемци су умањили норвешко национално богатство за 15 посто, као ни у једној другој окупираној земљи. 46 тисућа Норвежана осуђено је због издаје, 25 их је погубљено, укључујући и Квуислинга.

У антифашистичкој Србији, лажни антифашиста Тито и комунисти побили су 200.000 људи, великом већином антифашиста, уз прећутну дозволу Запада.

У чему је везе између Хамсуна и Србљановићке?

Норвежани су лицемери. Они су се ко бива оградили од свог нобеловца, али неке велике непријатности нису имали десетине хиљада поборника Квислинга. Ми смо, у својој доброј глупости, подигли споменик Норвежанинима због мало додатог хлеба. У реалном животу, према нашим логорашима Норвежани су се односили екстремно садистички. Горе од Немаца.

Рат у Сарајеву је почео убијањем Срба.

У првом таласу преко тридесет хиљада Срба се спасавало преко аеродрома Бутмир. У првом маху, бегунце су штитили ученици средње војне школе Рајловац, док није пристигла 63 Падобранска бригада. Тада су са прве линије одбране повучена деца, сем оних из завршног разреда.



У Сарајеву је побијено преко 2,500 Срба, у главном клањем. Значајан број је затим бачен на градско ђубриште.

У Сарајеву је било 23 приватна затвора за Србе, који су сексуално коришћени. И жене и мушкарци.

Из Сарајева, крцатог оружјем,  је тукло по околним насељима из свих калибара, али ми нећемо да знамо за те жртве.

Коначно, протерано је још 180.000 Срба. Да ли вам је мало? Гробља су поравната.

Француски генерал Башле, комамндант УНПРОФОР, са свим својим официрима стао је на страну Срба. Заправо, стао је на страну војничке части. Једини резултат је био да је завршио војничку каријеру.

Но то нас не ослобађа одговорности. Дакле, Недим патетише до "минџе": "Kако уопште упоређивати лудило кроз које су прошли грађани Сарајева – лудило које је однела безмало 15 хиљада људских жртава, од којих велики број деце – са нама данашњима, што седимо у топлим становима, мало бинџујемо, мало минџујемо..."

Однело је Сарајево много више живота од 15.000, дебели евнуше Недиме. Најпре је из Сарајева кренуо погром на Србе 1914-1918., па је опроштено. Затим је Сарајево било стожер СС дивизије Ханџар, усташких сатнија и полазиште у геноцид над Србима. Па је 1992-95. поново извршен погром над Србима. Па је, у то име, Сарајево дигнуто у највећи град југословенства. У укупном мртвозорном скору Сарајева за ХХ век, пишу се имена стотина хиљада Срба, србчади особито.

Који грип може Сарајево да ослободи тако дуго спровођеног злочина? Сарајево је касаба. С обзиром на величину, мало је светских метропола које су одговорне, сразмерно величини, за масовне злочине, попут Сарајева.



Не, образ Сарајева само атомска бомба може да опере. Остало је шмирање.

Српска традиција је другачија од Норвешке. У Норвешкој нобеловац Хамсун је заштићен дијагнозом "Оштећена ментална способност", мада је јасно да му ментална способност није била оштећена. Ми знамо да џанки-Биљи ментална способност јесте оштећена, али је то у опште не амнестира због промоције фашиста и балија. Код нас, у Србији, према фашистима је нулта толеранција. Чак и ако смо под окупацијом.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА