ВРАТИЛО СЕ ЦРВЕНО БАНОВАЊЕ

ВРАТИЛО СЕ ЦРВЕНО БАНОВАЊЕ

(Пети дан самоизолације)


Тако бива кад ти је на власти Црвен Бан.

Он може да лаже колико жели, други не сме да каже ни шта мисли, ето нека је мишљење и погрешно, јер оде у апсану. Што је за волове, није за богове.

Нашег Црвеног Бана и његову кују гледали смо и слушали пре само пар недеља како лажу и збуњују ионако луд и збуњен народ, па смо га само пар недеља касније гледали како скаче себи у стомак и дерња се "Живела Србија!".

А нико му ништа не верује јер спуштавасмо се низ његово уже. Он, управо он, био је министар информисања када су режимски медији највише дезинформисали и залуђивали народ, а ко је рекао нешто супротно, драо му је кожу с леђа. Не кажемо да је убијао људе, за то су други били задужени. Он је могуће само најављивао. Сећају ли се старији краја двадесетог века у Србији или се још боје помрачења сунца од ономад?

То, за шта хапсе људе по Србији је терор. Нем дуга реч.

 19.03.2020 Ухапшен Београђанин због ширења лажне информације о поскупљењу бензина. Сумња се да је он путем једне вајбер групе ширио лажне информације да пумпе неће продавати гориво физичким лицима, као и да ће од сутра бити дозвољен излазак само до продавнице.

Министарство унутрашњих послова је саопштило да су њени припадници у Новом Саду ухапсили Б.С. (35) због постојања основа сумње да је учинио кривично дело изазивање панике и нереда.

Kако се наводи у саопштењу МУП, сумња се да је Б.С. у свом предузећу, након свађе са колегом, неистинито изјавио да је био у друштву са особама зараженим коронавирусом што је, како се наводи, изазвало страх и панику међу запосленима.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу ухапсили су Д. Ј. (1966) из околине Малог Црнића, због постојања основа сумње да је учинио кривично дело изазивање панике и нереда, саопштено је из МУП-а.

Сумња се да је на свом Фејсбук профилу поставио неистиниту информацију да на територији општине Мало Црниће не раде поште и банке, да је радно време продавница скраћено, као и да се мештанима деле бонови за хлеб, што је изазвало страх и панику, прецизира се у саопштењу.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен у Основно јавно тужилаштво у Пожаревцу.

ИТД.

За то хапсите људе, шмокљани?

Нас су с вама змије већ уједале.

Ма не само гориво. Лекови, огрев, приходи, све је код вас ризично.

Кад оно беше ја сам дао пола плате да дођем до аеродрома Сурчин. Другу половину да се вратим. И тамо сам, међу путницима који су последњим авионом из Франкфурта скоро чудом налетео на Наду Обрић која је од мојих рођака прихватила да пренесе пакет с лековима за моје дете.

И сада ја не треба да правим неку залиху лекова по истом основу? Рек'о Аца из Чипуљића да ће бити лекова. Ко друкчије каже, клевеће и лаже! Море запертлај зепу!

Кад си, Бане наш Црвени рекао да има брашна, народ потрчао да се обезбеди са брашном. Да ли је тако? Јесте.

Сви знају да у Србији има брашна, али нико не верује у поштене намере твојих ђилкоша које си инсталирао да манипулишу са тим брашном.

Нико теби ништа не верује зато што си поштен вођа, већ гласају за тебе зато што знају да ниси поштен државник, и да све код тебе ради на покорност и дискретно дату кокошку.

Зашто, под свим околностима какве су, не би могло да дође до потпуног затварања граница, са свим последицама, као што је већ било кад си био министар, па људи реагују правовремено?

А ти хапсиш људе који се сећају твог министровања и свих мука и несташица, које тебе нису такле, мада си био нико.

Па, замолићемо, нека на Митровићевом "Пинку" компетентни дилер обавести забринуту популацију да ли су прекинути токови дроге? Има ли у довољним резервама хероина, кокаина, и свега? Да се не изазове узнемирење код становништва.

Ето, Вучићу, питамо да ли си са братом обезбедио довољне количине наркотика, или ће бити проблема као са хигијенским маскама?

И, да, Нови Пазар. Црвени Бане не смеш да писнеш. Са тобом, то је друга држава.

 НОВИ ПАЗАР, ЈУЧЕ. SANA PRESS

Њима не смеш ништа да кажеш. Има ли их више од педесет? Овамо не може да тренира на ливади петнаест дечака, овамо види шта раде? Зато што ти тако наредило, јадо.

Проћи ће све ово, и ти ћеш театрално победити на изборима куваним у доба Короне. Али, увек ћеш бити џукела.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА