КОРОНА ФЕМИНИЗМА И НЕО-КОМУНИЗМА

КОРОНА ФЕМИНИЗМА И НЕО-КОМУНИЗМА


Некако истога дана када сам припремао текст о Гордани Чомић от Сириг и њеној Дон Кихотској кампањи уз флертовање са СНС да Скупштину Србије заузме 40% жена, елементарно исте памети каква њоме влада, медији су у серији јављали и друге вести. Те вести су из "црне хронике", трагичне и мучне, и тицале се су у највећој мери младих људи.


Десетине пријава новосадском тужилаштву против малолетника због наркотика
Више јавно тужилаштво у Новом Саду током прошле године примило је 76 пријава против малолетних лица због кривичних дела повезаних са наркотицима.


У Техничкој школи у Зрењанину група ученика гађала је икону Светог Саве окачену на зид учионице изнад школске табле.

Снимак овог несвакидашњег инцидента објавио је на Твитеру председник „Левијатана“ Павле Бихали.

Бихали каже да је ово други пут да су у року од неколико дана ухваћени да по школама скрнаве иконе и светиње.



ТРАГИЧАН ЕПИЛОГ МАСОВНЕ ТУЧЕ: Тинејџер подлегао повредама задобијеним у сукобу две групе младића у Великој Плани!
03.02.2020. 22:03х
С.Ф. 18 из Велике Плане преминуо је од последица повреда задобијених у тучи две групе младића у центру Велике Плане.

Неравноправна туча са трагичним исходом догодила се нешто после 4х ујутру испред локала који је познат по инцидентима, и има дозволу за рад до 02х .

Четврта вест и следеће вести:

говоре о трагичним саобраћајним несрећама са губитком младих живота истога јутра, које експлицитно нећемо наводити. Скоро редовно такве несреће се догађају после ноћних дружења у кафанама које раде много дуже него што им је дозвољено.

***

Ако не узмемо у обзир нарко-дилере кадете, који су вероватно већ у сиромашној кући лоше усмерени, поменуте жртве или починиоци су најчешће добро или средње васпитана деца. Како се онда трагедије тако учестало догађају?

Ако се први слојеви бомбастичних вести из црних хроника уклоне, који сву коб мање-више сваљују на невина плећа оних које покушавају да преживе у оваквом друштву нису правили, доћи ћемо до система.

Наша деца су прве жртве компрадорског система којим смо окупирани.

Ми не можемо у нашој држави да докажемо да је током оне агресије која се зове интервенцијом коришћени осиромашени уранијум канцероген, насупрот чињеницама и насупрот потврдним пресудама по том питању у Италији, Данској и другим земљама.

Треба ли сумњати да су најчешће жртве ових отрова деца?

Ипак, сви смо склонији веровању да ће пре караконџула Гордана Чомић довести у Скупштину сто клонираних Аспида, него што ће Др. Даница Грујичић успети да докаже већ свуда у свету доказану ствар - да је осиромашени уранијум масовни отров. 

Треба ли се до последњег детета лагати да је посао са наркотицима повезан по вертикали са олигархијом?

Коначно, гарантујемо да сваки милицајац има сат или мобилни са сатом, па зна кад који угоститељски објекат треба да се затвори. Међутим, нема их док их не позову у интервенцију. Половина страдале деце јесу кривица њихове уграђености у компрадорски државни систем. 

Очекујете да вам дете буде добар ђак, у околностима да се дипломе деле као "индулгенције"? Колико пара, толики опрост незнања. Пут је отворен до звања Доктора наука.

***

Међутим, није само то. Страдали младић у коју је ишао економску школу у Великој Плани, позната је по насиљу. Професори пију седативе пре наставе. Уз то тражили су да се укине одељење "техничар обезбеђења" јер су тамо физички угрожени. А немају начина да се одбране. Такав закон.

Зар је онда превелико чудо што је првооптужени за смрт поменутог тинејџера похађао исту школу само годину дана раније?

Како само идемо у сусрет времену! Производимо школоване кримосе са скоро мета-физичком титулом "техничар обезбеђења".

На питање "потресеној" директорки ове средње школе која изгледа служи само да деца "нешто заврше", шта ће бити предузето, одговорила је да ће бити одржана протестна шетња и да ће бити одржан један час штрајка?!

Један сат штрајка са кафом и протестна шетња са пљоском у џепу ће изменити ситуацију?

После тога могу се очекивати само нове трагедије.

А, па госпођо, не ради то тако, сем ако нисте члан. Оставка је ваш обавезни чин, Управни одбор се ликвидира, уводи се принудна управа, Појачава се школско обезбеђење, школа чисти од асоцијалних ученика. Има рудника и дугих поштених занимања, па ето посла за такве.

У Станици милиције исто.... Две патроле позатварају све кафане у законско време, четири патроле похватају све нарко-дилере. Под условом да и сами нису у мрежи. Онда је мало компликованије.

Као што је и мом селу недокучива тајна ко дилује. Имам утисак да би неки бркати жандар из времена Краљевине са својим водом за два сата све то похватао и потрпао у затвор.

Али, не вреди писати пошто знамо да постоје политичке блокаде и насади.

***

Зараза стиже не само из држаног врха мучене Србије, већ из Европе. Они ће да нас науче како да васпитавамо децу, па да постану задовољавајући хомо-фабери.

Треба да верујемо енглеском цверглану који је ономад дошао да нас убеђује како је јако добро бити у ЕУ док истовремено његова држава бежи путем БРЕГЗИТ? Ко је ту луд сем нас? Хватају нас на огледало као Кунта-Кинту.

Већ нас дресирају илити васпитавају. Њихови капои пишу нашу историју накрцану фалсификатима, па сада знамо да је јаничарство било одлично за лични просперитет и лично стручно уздизање.

Други пут је отац био згрожен када му се синчић од десет година хвалио како су у школи учили да се љубе са другим дечацима. Па, то пише у уџбенику....

Тако се на 346. страници овог образовног пакета експлицитно описује како се изводи француски пољубац, а 40 страница касније може се прочитати да је породични дом за децу – најопасније место у модерном друштву. Овај закључак аутори приручника поткрепљују тврдњом да се насиље над децом најчешће дешава у породици.

Ако у истом уџбенику пише да је насиље над децом веће у педерским заједницама...из ЕУ стигао захтев да се неке одреднинце уџбеника промене, мада су тачне, али вређају осећања педера.

Да ли сте приметили - читав феминистички и нео-комунистички стратум је финансиран са Запада, масним парама.

Тако је дечје васпитање опкољено.

Деца немају појма о историји свог народа.

Нађите где се феминистикиње и нео-комунисти противе вандализму какав смо забележили у школи у Зрењанину? Ма не, они то подржавају. Зашто. Па тако су васпитавани. Њини су лупали Иконе а од црквеног материјала правили свињце. Питајте Чомићку и Ненада Чанка, тешко да ће слагати. Они се тиме поносе.

Напротив, наша дична "антифа" тврди да је "Србија пример друштва у коме је клерофашизам победио".

Сада, када нео објави какве се бедастоће раде по школама, а сасвим су сличне онима из времена "диктатуре пролетаријата", биће сигурно названи фашистом.

Коме то одговара? Комуњарама и феминисткињама или људима који хоће да им деца буду добро васпитана?

У борби против вршњачког насиља примењују су системи  и методи као и тамо северније. Једнако неуспешно, али успех и није циљ.

Последица: "Спонтан развој деце без насиља" које производи веће насиље а мањак знања, зато што смо сиромашнији,

Ради се о посебној врсти менталног силеџијства.

Боре се против вршњачког насиља менталним затупљивањем. Плаћеним затупљивањем. Ако би само прошли Ју-тјуб урадцима против вршњачког насиља, па то су читаве франшизе. Снимљено више него о "Галактики". Са негативним учинком. Типичан је "случај Алекса"...



И опет "бригу" преузимају пишуље. Па, нема госпође друго име за вас.

На черек сте развлачили Зорана Миливојевића зато што се залагао да децу треба мало физички кажњавати за претеране несташлуке, И, написао је Зоран Миливојевић:
"Он додаје и да како се деца боље поистовећују са учитељем истог пола, штета је што нема довољно учитеља јер би то значајно повећало њихов позитиван утицај на ученике мушког рода."
Није написао нешто што се не зна, већ нешто према чему је наше фемино-хистерично друштво врло нетрпељиво.

Ситуација је следећа:

10 Анализа података о наставницима у основном и средњем образовању – демографски подаци, запошљавање, напуштање професије Татјана Скочајић

Чланице Организације за економску сарадњу и развој (ОЕЦД) последњих 20 година говоре о својеврсној кризи наставничке професије. Она се у Европи претежно огледа у старењу наставничке популације, релативно ниским месечним примањима, посебно када је реч о основном и средњем образовању, и у неуједначеној полној структури у корист жена, нарочито у домену основног образовања (Еуропеан Цоммиссион/ЕАЦЕА/Еурyдице, 2013б, УНЕСЦО Институте фор Статистицс, 2006). Стопа раста броја наставника, с нагласком на област источне и централне Европе, опада од 2000. године, паралелно са опадањем стопе раста ученичке популације. (УНЕСЦО Институте фор Статистицс, 2006: 14). Опадање привлачности наставничке професије, смањење броја студената – будућих наставника и осипање наставника представљају изазове са којима се европске земље суочавају (Еуропеан Цоммиссион/ЕАЦЕА/Еурyдице, 2013а).

Упркос таквим подацима, Србија је једна од свега три европске земље, поред Хрватске и Kипра, које нису развиле политику праћења и планирања запошљавања наставника. Она планирање запошљавања наставника не базира на пројекцијама, односно нема праксу анализе података о флуктуацији и кретању наставног кадра, нити праксу предвиђања потреба 8 за запошљавањем (Еуропеан Цоммиссион/ЕАЦЕА/Еурyдице, 2015).

Полна структура наставничке популације У Србији већину наставника основне школе чине жене, док је мушкараца мање од једне трећине. Проценат мушкараца већи је за скоро 10% у средњем него у основном образовању, док је забележена нешто већа полна равнотежа у средњем стручном образовању него у гимназијама. Више разреде школског система прати нижи степен феминизације професије. То значи да је већа полна неравнотежа присутна међу наставницима у нижим разредима, где мушкарци чине мање од осмине популације, док удео мушкараца значајно расте у вишим разредима основне школе.

Премда се не може говорити о корелацији између величине школске управе и полне равнотеже у наставничкој популацији, занимљиво је да је, у већини анализираних случајева, најмања полна равнотежа уочена у две највеће школске управе (Београд и Нови Сад), а да је међу највећима у две најмање школске управе (Ранилуг и Kосовска Митровица) (Табела 1).
(БЕОГРАД, н НОВИ САД 9% : 91, РАНИЛУГ 42:58, K. Митровица 25:75)

Образложење које је дала ауторка цитираног научног рада просто је невероватно: "Плате у просвети су исте, те су привилигевани они који раде у срединама у којима су услови живота нижи. Тако долазимо до закључка да су учитељи привилеговани зато што су отерани у забити, док се учитељице муче у Београду.

Наравно, фактора је више, али ово такође говоре подаци:

ОСАМ ОД ДЕСЕТ ШKОЛА СА НАЈВИШЕ НАСИЉА У СРБИЈИ НАЛАЗИ СЕ У БЕОГРАДУ

Дакле, тамо где доминирају учитељице.

Хоће ли учитељице учити ђаке своје да треба да буду војници?
Хоће ли исто учинити женскиње плаћено из НВО?
Хоће ли децу на дужност позвати нео-комунсти?

Школама је досадило да се баве својим послом. Дрога се слободно дилује по улицама. Кафићи раде до ујутру. Деци ништа не сме да се забрани.

Речју, наша омладина живи са главом у торби.

И не може бити боље док се феминизам и "антифа" не искорене.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА