НАЈГОРИ СУ УНУТРАШЊИ ОКУПАТОРИ

НАЈГОРИ СУ УНУТРАШЊИ ОКУПАТОРИ


Вучић је јуче (27. 5. 2019.) одржао двоипосатни говор у Скупштини Србије који нико није слушао, ни премијерно ни у репризама. Нису то слушали ни "политички мудраци" који су поредани као лутке на ормарима морали рећи по неко пригодно слово "у етар".

Вућић ће је, иначе, Председник Србије који се на књигама Устава и Мирослављевог јеванђеља ономад заклео. На шта се заклео? Коме се заклео? Шта ако прекрши заклетву? Ни на шта. Никоме. Ништа. Издаће Србију, зато што му ништа не значи. То му је обична демагошка поштапалица.

У којој држави се доводи у питање да је Председник дужан да штити Устав? Само се у Србији не поставља питање зашто се Председник понаша не као да је изнад Устава, већ као да Устав и не постоји.

Свима је заправо јасно зашто Вучић не штити Устав. Нико његов није гинуо за Србију, већ су сви гинули борећи се против ње. Он је само наставио дело својих предака и понаша се као туђински окупатор Србије. Као што су окупатори Србије 1915. редом говорили српским језиком. Мирослављево јеванђеље је ратни плен, па га тако и користи. Све је заправо у природном поретку, само су добронамерни идеалисти збуњени, па неће да виде оно што им је пред очима.

Кога Вучић неће издати? Своје Босанце. Неће ни они њега. Они су бахати окупатори Србије и понизне аустроугарске слуге. Такви су и шта да се ради? Све може, и ништа не важи, док је власт у рукама Босанаца.

Свакако да постоје многи часни и поштени, али преплавише Србију они разореног националног идентитета, некрсти а велики Срби и православци привремено и по потреби. Зато не вреди писати друкчије него овако.

Вучићеви Босанци краду, и силеџије су, и не хају за законе док су у Србији. Пређу ли границу, поштују све законе и сва неписана правила понашања. Тако их генерацијама васпитавало. Нема у њих слободарског духа, нема државотворне идеје. Они се никада у историји нису ни за своју личну слободу борили свим срцем и пуном снагом, некмоли да су били спремни гинути за сво српство. Још у време Босанског устанка Петар Мркоњић (Карађорђевић) распродао скоро сву своју имовину да би наоружао устанике, када је дошао у Босну, устаници се разбежали.
За већину устаника Петар Мркоњић није се либио да каже да су „велики јунаци на речима, али на делу да Бог сачува!“
Од тог доба ништа се није променило. Радије су гинули за туђина, било Фрању или Јосипа, него за свој народ и за свог краља.

Босно моја, јабуко у цвету: Стефановић, Вучић, Вулин... 

Ови, и толики други земљаци и земљакиње око њих су узданица Србије? Ма немојмо да смо неозбиљни. Да, Вучић је учио на Милошевићевим грешкама. Милошевић је био комуњара па се окруживао таквима. Вучић зна да су комуњаре непоуздани. Он се окружио својима. У другом "прстену" су комуњаре, у трећем локал-фашисти - војођанери, "санџачки бошњаци", бео-фашисти (то су они који се гаде или се ругају кад им кажете да је њихово Ђедиње у Шумадији), лажни националисти попут Шешеља. Међу свима њима уграђени криминалци и убице као посебан осигуравајући механизам да се поредак одржи у пожељној хомеостази.

Фото преузет са НСПМ
Ове актуелне окупаторе Србије ћете препознати по силеџијству. Скупштина Србије није крчма да је легитимно коришћење бејзол палица. Теоретичари завера имају увек нека своја специјална проникнућа, али је неки билмез свакако потегао унапред спремну батину пред самим вратима Скупштине. Да се зна шта ко може ма где био, без последица. Можете ли замислити исте ове и овако пред Сабором Хрватске или у Сарајеву?

Није такве било могуће изгнати никада без огња и мача. Никада! Не Бива!

 
Суштински, са српског становишта, нема никакве разлике у Шиптарској окупацији Косова и Метохије и босанске окупације осталог дела Србије. Постоји само једна разлика - горе је кад те окупира неко ко се декларише као твој, а мрзи те.

Будите сигурни, кад Вучићу истекну мандати, Србија ће бити рушевина. Ови исти који му сада верно служе биће, не сањајте да ће бити другачије, између осталог, главни протагонисти отцепљења Војводине. Еуропа здај! Рећи ће да им треба уређена држава а не "ово". Што их балије и Хрвати више кољу, они их више воле, а Србију више мрзе. Желеће са њима у заједницу, не са осакаћеном Србијом.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА