"АУТОНОМИЈА", ПОСЛЕДЊЕ УТОЧИШТЕ ЗА ХУЉЕ

"АУТОНОМИЈА", ПОСЛЕДЊЕ УТОЧИШТЕ ЗА ХУЉЕ


Можда понекад треба ближе објаснити саркастичне алузије које правим постављањем чудних илустрација уз текстове.

У овом случају, Лале кажу да је "бундева њихово највеће брдо". Бундева је овдашњи симбол српског трајања. "Халовен" је Ноћ вештица, морбидни западњачки "празник" за мале нацисте. Да би било изгледно, бундеви се ископа сва нутрина, запали се нешто, те остане само изрезана кора, и наказа по вољи креатора.

Данас су највећи бранитељи Војводства српскога они који су јој душу, срце и мозак почупали, па се сад из ње ругају и керебече.

У САП Војводини живи скоро 70% Срба, али нема ни једног гласила, ни једног сајта, ни једне институције, која штити српски идентитет. Нема ничега, или је све шупље и попаљено.

Насупрот српског идентитета буја антисрпски расизам.

И, ево, када се учинило да је проусташка дружба Динка (недоказаног Сабахудина) Грухоњића на измаку, они наново процветаше и набујаше као Ramonda Panoniae. Недимова Рамонда:


Кави су то црни умови, колико хају за истину и колико им је Goebbels милији и дражи, што је у њих више клевета и лажи, можете се уверити нпр.:

Динко Грухоњић: " Крокодилске сузе малог Гебелса и алтернативни шовинистички јецаји"

За њих је добра вест када војвођанерски хитлерјугенд испишу графите по Новом Саду, а није вест када шиптарски нацисти развију заставу на новосадском мосту:

"На дан када су пре тачно 20 година авиони НАТО почели бомбардовање Савезне републике Југославије, шесторица Албанаца раширила су заставу Албаније на Варадинском мосту, који је у безумном нападу Алијансе срушен 1. априла 1999. године и са собом у смрт однео Олега Насова (29), прву жртву у Србији!...

- Баш сам кренуо на обележавање годишњице НАТО агресије када сам из кола видео да шесторица мушкараца на мосту ваде велику албанску заставу, смеју се и сликају се с њом. Kада ме шлог није стрефио! Варадински мост није био у траси маратона, нису они подигли заставу као учесници трке! Намерно су отишли тамо и сликали се, јасно се видело да је у питању провокација! - прича очевидац."

Наравно, нема говора о "професионалном новинарству" у које се Динко куне, ни о Бешиновим "историјским истинама". "Аутономија" је само једно смрадно расистичко србомрзно ђубриште.

Али, да се наивно питамо, ако то може: Док се по Србији гасе сајтови јер не могу да достигну професионални ниво у беспарици, или се продају режиму, "Аутономија" и везана новинарска удружења слободна од антифашизма, цветају под геслом "Serbien muss sterbien", све жалећи се на гушење "слободних" медија?!

Хуље су осетиле да је њихов моменат, те ево и ФБ страница "Аутономија" има преко 21.000 присталица са ископаном бундевом уместо главе. 

Истовремено, удружују се Чанак и Оџара да остваре "Војводину републику". Знамо какви су и чији су, знамо какве су им породичне анамнезе и знамо да се ништа не догађа случајно. Дакле, ништа ово није ван контроле српске владајуће удружене "трилатерале": Режим- ДБ- страни фактор.

Све што се спрема увек има мале знакове. Па, ево их. Рачуна се да се прича са Косовом и Метохијом полако затвара. На реду је ново приказање са бундевама и овдашњим црним вешцима.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА