ТОПЛИ ЗЕЦ ЗА ПРАБАКУ ПРАСЕТА

ТОПЛИ ЗЕЦ ЗА ПРАБАКУ ПРАСЕТА



Готово целокупно јавно мњење имало је симпатија према прилично неконвенционалном свештенику Ненаду Илићу. Ја спадам у мањину која има поприлично примедби на неке његове јавне наступе, нарочито везане за "пинковидну" каријеру сина Богдана Илића ака "Бака Прасе" (па је Богдан због тога у шали на ивици неукуса, тату назвао "Прабака Прасе"), која је усмерена на сасвим младу публику, на децу од десет година.

Међутим, требало је само да о. Ненад Илић упути "писмо подршке" опозиционим демонстрантима на митингу 13. априла у Београду, које је прочитала његова супруга Анастасија, па да се на њега обруше до јуче индиферентни медији.

Случило се да Оља Бећковић истовремено отпочне нови циклус свог "жутог" ток-шоу-а "Утисак недеље" и, хопала, ту смо! Две муве једним замахом млатаче.

О. Ненаду Илићу се директно не замера што је стао на страну демонстраната, нити се баве садржајем писма, већ се обрушавају на њега силом великих наслова.

Најпре се објавио благовремено утекли Квазимодо из Нотр-Дама, шире познат у овим крајевима као Драган Ј. Вучићевић, преко ноторног "Видовдана", кога неки малициозни називају и "Вучићдан":

ВИДОВДАН: "Вучићевић реагује на објаву Видовдана: Поп Илић назива патријарха дедом а не помиње да је бивши муж Оље Бећковић".

И, "топли зец" је почео да млати:

KУРИР: "УТИСАK ГОДИНЕ! ОЉА БЕЋKОВИЋ БИЛА УДАТА ЗА ОЦА БАKЕ ПРАСЕТА"

ТЕЛЕГРАФ: "Тајна чувана 35 година! Отац Бака Прасета био у браку са Ољом Бећковић: Предавао јој на факултету, а онда су се венчали...Kако сазнаје Телеграф, водитељка се удала за Илића када је била млада, али није познато колико је њихов брак трајао"

PULSONLINE.RS: "ОЉА БЕЋKОВИЋ СЕ 2 ПУТА УДАВАЛА: БИЛА ЈЕ У БРАKУ СА ОЦЕМ НАЈПОПУЛАРНИЈЕГ ЈУТЈУБЕРА!"

СРБИЈА 24: "Оља Бећковић била удата за оца Баке Прасета"

Србија Данас/Kурир: "НЕЋЕТЕ ВЕРОВАТИ: Оља Бећковић била је удата за ОЦА ове наше познате личности"

ЕСПРЕСО: "ОЉА БЕЋKОВИЋ БИЛА ЈЕ УДАТА ЗА ОЦА БАKЕ ПРАСЕТА: Водитељка о браку са СВЕШТЕНИKОМ никад не говори!"

ГЛАВНЕ ВЕСТИ: "ЕВО ШТА ОТАЦ БАKА ПРАСЕТА KАЖЕ О БРАKУ СА ОЉОМ БЕЋKОВИЋ, О ЧЕМУ СЕ ЋУТАЛО 35 ГОДИНА"

БЕОГРАДСКИ ПОРТАЛ: "Отац Ненад Илић био у браку са Ољом Бећковић: Процурила дуго чувана тајна."

(...Наставиће се...)

Не постоји никаква "тајна чувана 35 година" која је "изненада изронила" из дубина као Годзила. Ко год је желео, могао је доћи до те информације у свако доба.

Очито је у питању удбашка "факе-невс", ударена на сва звона ради компромитовања особа које су се дрзнуле да доведу у питање ћудоредност лудог диктатора. Пошто се пикиране политичке жртве не могу подвести под кључну реч "криминал" или "фашисти", извађена је биографска белешка од пре тридесет пет година. 

Колико нас наталожено искуство учи, ако о. Ненад Илић не ревидира, проћи ће као Владо Дапчевић на Голом Отоку, те је виђен је за бријање и емиграцију или Ивањицу.

Питање је каква ће се паралелна драма по том дистопичном сценарију развијати око Бака Прасета који је тренутну у пуном медијском замаху. То је тешко је предвидети.

Андрагошка опомена свима неприлагођенима је свакако упућена. Ако ни она не да добрих дисциплинских резултата, наш невидљиви али свеприсутни Макаренко има и других средстава окачених у сошки.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА