АКО СУ ОВИ СРБИ, ЈА НИСАМ

 АКО СУ ОВИ СРБИ, ЈА НИСАМ


Хуља има свуда, али ове наше камените хуље су  најсмрдљивија раса.

Не мора се много објашњавати. Данас је двадесетогодишњица агресије НАТО на Србију. Људи се шире на исток, ка Сибиру, па им треба простор. Србија се нашла на путу и то је то.

Не чуди ни што тзв. "грађанисти" меде о тој агресији, како је то нешто јако добро за опоравак народа. Они, кад о тој теми пишу, увек подмећу страдања Шиптара, стварна или чешће измишљена, и српско наводно зло. Није било тровања уранијумом и вађења бубрега. Нема слика НАТО злочина, дакле нису чињени. Ако се Срби у неком страдалном контексту помињу, онда су редовно на менију подгрејане "топле људске приче" о малим људима који су трпели због политике Слободана Милошевића. Јутрос, у ТВ програму "јавног сервиса", водитељка рече да су многима у најдражој успомени из дана бомбардовања остале "журке у склоништима". Не рушења мостова него журкице. Шта ли јој се тако мило догодило иза бункера у склопу журки, можемо лако наслутити, али је то њено младеначко искуство данас наметнуто као јавни дискурс.

Тај "мејнстрим наратив" увек иде уз коначну поенту да нам нема друге до уласка у НАТО и "ослобађања уд злочиначког руског утицаја".

Наравно њима приличи да тако наступају, пошто су Титови копилани васпитани у усташком духу, а ту су и грантови.

Не чуде ни политичари који лажу да су Срби зато што им се исплатило. СРС, СПС... Милошевић, Дачић, Шешељ, Вучић... сада се сасвим јасно види какве су то ништарије...


Можебити да су око овога било коме, без обзира на интелектуални ниво и степен образовања потребна додатна објашњења?

Хтели ми то или не, ове две историјске личности су у истом формалном рангу:

Десетар ослобођен сужења војске Александар Вулин
Војвода Радомир Путник










Не постоји нико, ни ужа родбина, ни сенилни пензионери, ни ботови, ни земљаци, да не може да разуме шта су Срби некада били, а на шта су нас спустили данашњи владајући велеиздајнички дрипци.

Не постоји нико ко толико није свестан шта сме а шта не сме да се ради.

Маса која подржава Вучића и његову камарилу то чини зато што више нису Срби. Када се, како педери кажу, "аутују" тј. "изађу из ормана", и јавно се изјасне да нису Срби већ Хрвати (што рече један хрватски фудбалски репрезентативац "Ја сам Хрват католик од оца православца"), сигурно неће дозволити да у "лијепој њиховој" председник буде Александар Вучић, премијер Ана Брнабић, министар војни Александар Вулин.

Водиће рачуна о својој држави. Србија није њихова држава.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА