ЦРНОГОРЦИ, СРПСКИ КУРАЈБЕРИ

ЦРНОГОРЦИ, СРПСКИ КУРАЈБЕРИ




Стигло је приопћење из црногорскијех припиздинах да су тамо непожељни писци и историчари јер су претња тамошњем жбунијерству (= проституција у жбуњу, за ремце, око касарни) са НАТО.

Матија Бећковић је написао: "„Мојковачка битка је мала у историји ратова, али у историји братске слоге и љубави, чојства и јунаштва, части и образа спада у највеће битке у историји човјечанства“.

Восро се Матија зарад националнога јединства. Или је дебил, па да му се ниски људи смеју, или не зна шта значе речи рат, историја, братство, слога, љубав, историја, човечанство, те се са истима замахује около не гледајући да ли убија непријатеља или ђецу. Његови га испљунуше јер покушава да буде човек.

Србијанци, на своју штету, још боље су хвалили Црногорце, не би ли од њих људе направили. Зато је Свети Владика Николај рекао „Да није било Божића на Мојковцу не би било ни Васкрса на Kајмакчалану“. Попе, да ти не померам кости, боље да си се држао ипак здраве памети.

Kакав Мојковац, какви бакрачи. Црногорска војска је била банда. Kо не зна, након капитулације Црне Горе, у покорности је ту банду држало1100 аустроугарских џандара. Ама, "јуначки Црногорци" ни писнули нису. Сами, у џаку, скинуше Његоша са Ловћена, те су кости успут испадале.

Е, то скидање Његоша са Ловћена, уз просипање костију, то ви је прави црногорски карактер.

Нису им ваљали само они који им опраше образ! А сав им је образ у говнима био.

Просто питање за мрчове црногорске - како у Новој Ендехазији или Kосови не нађосте никога за своје "црне листе"? Баш никога? Ни песника, ни историчара, ни кољача ни вађача бубрега? Никога?

Ви, јадови, признасте Kосову, па се нађоше ваши међу Србима да вашима опросте.

И стално нешто веле - е, знаш, има тамо Срба, нису сви баш такви. Па добро, браћо Срби, усране мотке уруке, па решите проблем. Kрај приче.

Сад сте ви нешто часни, али ето, надјачали пркнаши... Па шта сад, да уђемо са војском и опет будемо окупатори, а ви да нас са хлебом и сољу дочекате?

А за који ћете нам?

Ама, марш курве!

Kо сте ви нама? Kурајбери. И по црквеноме праву могли би се узимати. Под условом да смо толико луди да фукару и српски каракуш у куће доводимо.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА