ВУЧИЋЕВИ БАУШТЕЛЦИ

ВУЧИЋЕВИ БАУШТЕЛЦИ
 


На сајту СКК ономад се појавила писанија г. Горана Гаврића „Боље Вучић него другосрбијанци и интернет патриоте“ . У импозантних 20.200 карактера, све обогаћено великим трудом редакције, те је у текст убачено 15 (петнаест) фотографија, не би ли се позадинско остварење г. Гаврића лакше појело, аутор буквално није ништа ни рекао ни доказао, већ је све могао почети и завршити насловом, па да се не мучи ни он писањем осталих 20.100 карактера а ми, читаоци, још веће муке читања ортодоксног лупетања без главе и репа. Г. Гаврић је трабуњао, трабуњао и трабуњао.

Да би се разумело о чему је овде реч, зачас ћемо се осврнути на једнако бауштелан чланак г. Гаврића „Фенси ђеносајд“ (* Ако сам лудо гајио наду да је могућа макар нека сарадња са „Вучићевим 'Србима'“, из рачунице да диктатори и велеиздајници попут Вучића брзо пропадају, па ће се „заведени Срби“ дозвати образу, сада је та луда нада угашена, те више нећу сарађивати са „Видовданом“, а напосе Željkom Injcem). Елем, између осталог велемишљења г. Гаврић нас кара:

Свака љубитељка Егзита из Ужица, сваки допола излијечени наркоман из Зрењанина, свака млада активисткиња за ова или она права, сваки полуидиот који није у стању да разликује Босну и брескву, сви су спремни да се часном мајком закуну да је у сребреници био ђеносајд а да није не био ђеносајд.“

Ма да, све је тако, само си заборавио да су 2/3 набројатих твоји босенчероси, уз подршку зеленашкиње Сташе Зајовић и племена јој што се „копају на исто мјесто“. Све скупа, јебл'о вас весло.

Но, г. Горан Гаврић зна још више од Србије, не само да у њојзи расте шљива:

„А балавурдија широм Србије која о Босни зна ћевапе на Башчаршији и која напуни Београдску арену кад јој дође „Дубиоза колектив“, Група чији је лого човјечуљак са беретком и грбом муслиманске војске, крене да понавља мантре зелених фанатика из магловите котлине подно Требевића.“

Не можемо ми знати колико је у тој балавурдији дјеце личких, кордунашких, босанских, дезертера који преплавише в Србију, али у мом селу и опћини знамо и ја и несретни Injac који су и чији су. У Сиригу најав'ло да гостује у некој биритији Осман Хаџић. Исти за време рата сарађив'о са Дином Мерлином. Ја рече неким људима... „Па немојте то, убиће несретника...“ Јес'. Веле мени, не бој се, не разумеш ти ништа... како да вас разумем, кад сам Србијанац?

Кад је то навече нагрн'ло са свију страна... жене у синтетичким бљештавим мајцами из „Бебе“ подручило мужеве у пругастим одијелима рибља кост и кошуљами и са краватами. Све то неки борци па доб'ло мјесто у Нафтагасу. Или барем Опћини. Доста смо ми гин
'ли, сад ви мало трп'те. Ја мислио убиће несретног Османа Хаџића, кад оно оргало до зоре!

ПУ!

И сад ће г. Gavrić и Injac да туле о аустроугарском Вучићевом „српству“. Уз њих екипа бауштелаца нижег ранга. Можете босанчероском несвету који је хрлио на кафански концерт Османа Хаџића, мени не.

И, шта је онда нејасно што је другосрбијанска „Премијерка“ Брнабићка, са свим референцама које носи? Потомак Аустроугара, полуретардирана лезбача? Како си Гаврићу против „другосрбијанаца“ - па зато подржаваш Вучића – ако му је Брнабићка, тако несретна, „Председник Владе“? Шта ти, јадни босански бауштелац објашњаваш? Да је боље да ти председник Владе буде усташа, него Србин? Али, ни то. Него неко ко је за затвор, да буде први лик Србије? А Вулин министар одбране? Па... ете вам га, нека тако способан брани Републику Српску.
 
Ако си пак против Вучића, онда си „рушилац“ и „страни плаћеник“. Ако нешто кажеш против истога, следи ти етикета „интернет патриоте“. Ако кажеш да је Коштуница помогао Републику Српску више него било ко други, онда си „досманлија“. Истовремено, сви знамо да се овакав пара-титоистички режим не може сменити никакви гласањем, као што ни Тита није могла срушити „ћорава кутија“.

Цитираћемо г. Гаврића:

„Немају ни толико мозга ни поштовања да провјере шта о свему томе мисле Срби из Републике Српске, њихов народ. Довољно је оно што им кажу амбасадори господари београдских „НВО“.“

Знамо све. Обавијестили су нас ваши дезертери.

У осталом, Вучић и Шешељ су Босанци.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА