НАБИЈЕМ ВЕ НА МОДНИ КРИВАК

Овај десни не окопава ку'руз, но живи од облачења и свлачења Вућића,
а овај леви не знам, али изгледа да је исто у функцији

Гледе позива Александра Вучића Српској деци да више копају кукуруз, и више савију грбину, упутих молбу за модни савет Женској ТВ:

Цommunist Fashion Days Selyachсa working цооперативе
Одавле су ижљегли сви са Женске ТВ и шире

Поштовани,
Правим једну репортажу из жанра истраживачког новинарства.
Замолио бих за Ваше цењено мишљење: Како се обрађује кукуруз, са посебним освртом на окопавање. Који стајлинг би препоручили Вашим саговорницима за ову работу, а како ћете се Ви лично модно опремити кад будете, а бићете засигурно, у светој прилици да гу окопавате.

Наш предлог би био: Сламени шешир, памучна трегер мајица бела, гаће бермудне ширег кроја, такође од тањег памука (175гр/м2), вунене чарапе и гумене опанце. Ако се тако опремите, осетићете дивљи зов предака.
С поштовањем,
Ђорђе Ивковић.
office@zenska.tv

Нема везе што је моћна ТВ Женска, држећи се одбране својих права аутору одмах ударила такав "бан", да не могу да видим ништа што се тиче, јелте, моде, ал више вуче на педерско. Ја слабо, заправо скоро никако ни не залазим у ту крпену клоаку.

Питање је међутим, озбиљније - ко издржава тешким радом ту накараду, кретене и шупак-мераклије, који ништа не раде, ништа друштву не доприносе, и могу само у Лавиринту Круга Двојке да живе, храњени споља.

А ја питам - што да да те дегенерике хранимо? Само стоку искључите са хранива, поклаће се међу собом.

Ово хоће за србијанску децу:

Ово за своју:
Само ти изазивај народ, пацове.Коментари

Популарни постови са овог блога