ЗБИЉА, ДА ЛИ ЈЕ ГАВРИЛО ПРИНЦИП СИРИЈАЦ?

ЗБИЉА, ДА ЛИ ЈЕ ГАВРИЛО ПРИНЦИП СИРИЈАЦ?


КОМЕНТАР НА ТЕКСТ СА ЦЕЊЕНОГ САЈТА "БЕХАР.БА":


Je li Gavrilo Princip bio Sirijac?

МОЈ КОМЕНТАР (ако га објаве):

Е прочитах и ово и свака част аутору на храбрости. Храбрији је од Хрвата.

Гаврило Принцип је извршио атентат на, услед родбинских сексуалних веза, дегенерисаног и маничног Франца Фердинанда. Зна се за "Хабсбуршку усну" (да се проверити). Но, ти родбински сексуалним везама дегенерисани Хабзбурзи су поставили себи "свети"задатак: Serbien muß sterbien. И то је разумљиво, бар на неки уврнути начин. Није разумљиво да им најверније слуге у том одвратном задатку буду Срби преведени у мухамеданство. Или ни за "Шуцкор" ниси чуо? А коначна будалаштина и понизно проклетство мухамеданаца је што би Беч, након  што сатре бољи део Срба, сатрли и њих, односно вас. Или сам ја измислио "муџахире" који су бежали из БиХ након окупације БиХ од Аустроугарске?

Или би, уместо дегенерисаног Фердинанда, грех био убити Хитлера, или Бајазита, исто је?

Петљати жртву Гаврила Принципа са данашњим "кретањима народа" - па да питамо и што се не крећу ка Сауди Арабији која је толико толерантна да бих ја са високо дигнутим нашим православним крстом могао шетати толерантним улицама - је обични гуланферски безобразлук.

Како неко може да истовремено лиже папучу  НАТО и плаче над жртвама протеривања тог истог НАТО, како ви радите? Па, ја мислим да вам "такија" не даје баш толику слободу западњачког "кетманства".

Мислите да су сви блесави да не виде шта радите? Не, није питање до Срба, већ ви, вечито "лукави" с "такијом" у рукаву као са зецом, и овај пут ћете бити слуге Запада, а не господари, како се међу собом домунђавате.

Није питање поштовани Филип Мурселе да ли је Гаврило Принцип био Сиријац, већ јеси ли ти свестан да си Србин?

Није питање да ли неки Сиријац личи на Гаврила Принципа (иначе, и не личе, како си хтео натукнути), него зашто ти не личиш на свог аскурђела?

Ово, будући да је унутрашња емиграција, или, да будемо поштенији - бежанија, најтежа и најсрамнија од свих емиграција/бежанија.

Јеси ли, поштовани Филипе Мурселу, некад сањао да бежиш од нечега а не можеш да побегнеш? Као окови на ногама? Ти филипе Мурселу, бежиш од предака, српског порекла и свог Православља. А где хоћеш да побегнеш? Ако се разгрне твоја благоглагољива демагогија - у ништа. У "орнаменте који личе на људске носеве", као си сам написао подсвесно.

Куда ћеш, где, све пустиња око тебе, носати орнаменти и динамит, само она жишка Православна, од које бежиш као помахнитао, може да те сачува као детенце.

Коментари

  1. Праштај националисти, можда и погреших, но цитирао сам слово по слово записе Јована Цвијића из књиге СКЗ.
    http://srbijanskiglas.in.rs/index.php/novosti/world/item/1373-sg-1373

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА