ПИЗДЕ, КОРТЕКЕКС И ЦЕНТРИФУГА

ПИЗДЕ, КОРТЕКЕКС И ЦЕНТРИФУГА


Бити "пизда" је, како знамо, карактерна особина. Међутим, ако се пиздарија дигне на ниво генералне свести, то више није ни карактерна особина већ масовна ретардираност. Владајућа елита имплодира у колективног Жику Обретковића. На дну те страшно јадне народне "пирамиде" је "стока грдна", како је назвао Његош. Ако се неко побуни и неће да се уклопи у штимунг брљивости, најеб'о је ко ћопав узбрдо.

Тако нешто се усудио Немања Кустурица, и моментално упао у жрвањ или, ако вам је драже, у центрифугу вагине Пере Луковића. Шта је тако грозно изрекао Немања Кустурица? Цитирамо:

"Како се постаје политички коректан? Тако што, ако не можеш сам, неко други мора да ти избије из главе сваку мисао која се супротставља глобализацији. Ако не може тољага, може „мејнстрим“ телевизија, могу сајтови на интернету. Мозак би можда савладао механизам машине за прање веша, али центрифугу не може никако! Када се кортекс добро исцентрифугира Холивудом, „Ролингстоунсом”, хуманитарцима НАТО генерације, добијемо политички коректну особу која вјерује да су фашисти антифашисти и обрнуто!"

Шта је у изреченом нејасно и спорно до нивоа десетогодишњег детета? Ништа, али се још једном показало да је аморал Пере Луковића директна последица генетске непоправљиве тупавости. Он функционише на нивоу неколико инстинката биолошког опстанка - глад, жеђ, и слично, типично за идиота. "е-новине" су, међутим, и даље стециште екстремно глупих људи, јер не могу да препознају ни то.

Ја даље тврдим да је Пера Луковић државни Зозо-де лукс. Ко је сад па Зозо. Лик из базе. Локални Жика Обретковић. Манекен. На плећима таквих систем функционише. О чему је реч? Па ево како исти систем, како је описао Кустурица, функционише у "бази", у једном селу, на пример:

Bikic Zoran

1. april u 01:19 ·

Moj info. Današnja ttribina u Mom selu Sirig Кoja je organizovala Sns bila nesvakidašnni spektakl narod ispred Doma kulture podržavaju listu SNS . Sa druge strane neka druga Srbija provocirali skup koji u trenutku bilo oko 300 ljudi. Sramno su se udružili i ona radikalna 7 protiv SNS i Aleksandra Vučića. SREĆA NIJE DOŠLO DO incidenta jel su svirali u koloni. Drage komšije prijatelji Srbijo danas sam video dve Srbije u jednom danu. I razmišljao kakvi su to ljudi u jednom trenutku je bilo i male dece provpkatori iz kola su samo srećom svirali. Neka zna i globalna sveska javnost o današnjem radikalski ispada mi smo miran skup organizovali Nebojša Vukadinović svaka čast bez incidenata sve sam pratio kolonu koja je svirala protiv nas. Nemam ništa protiv Šešelj što je oslobođen ali mislim da je ovo politička igranka ko dani mrmuta. Zabeležio sam u moj fb reporter da vidite ko pravi po Srbiji incidente. SREĆOM živimo u 21 veku pa sve mogu da podelim sa s eto iskustvo koje imam ko normalan običan svet. Ponavljam svaka čast izašao je on je Srbin ali Srbije ovo je 21 vek. Doba mreža Internet pa sve može izaći u etar, Elem zašto broj 1 upravo zbog budućnosti Srbije za Aleksandra Vučića Srbija pobedjuje za napredan bolji Sirig. Podržavam Nebojšu Vukadinović djuru Žigu SNS Temerin broj 1 Srbija pobedjuje. Dodaobi da je Vukadinović odličan govor imao svaka čast na tome.. Ja sam isto na toj velikoj listi na mom Sirigu sa rednim broj 9 Aleksandar Vučić Nebojša Vukadinović za Napredni Sirig broj jedan olovke u ruke Srbija pobedjuje. Dole Bojan Pajtić i njegova svita lopovska.

.....

Ако неко не разуме, сударила се два крда говеда која су колико јуче били у истом јарму. Док се Вучић и Шешељ смеју. Шта човек да каже? Из текста се види ментални статус "под парола" (како сам себе назива). И такви, којима је Зозо под парол, одлучују судбину Србије. А Пера Луковић је анфан терибл (брбљиво дете) те ретардиране Србије.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА