ДЕЧАЦИ С ПЛАВОГ МОСТА (+18)

ДЕЧАЦИ С ПЛАВОГ МОСТА (+18)


Политика је курва. Ерго:

Какве су ти курве, таква ти је држава.


О случају Андреја Фајгеља већ је све рекао и ко је овце погубио, те окаснио кући да се укључи на Интернет. Дакле, друго нешто би да рекнемо.

Изгледа да део политичко-аналитичког еснафа полако скреће са пута друга Премијера, или биће први почеше да напуштају режимску галију. Како год, Драгомир Анђелковић је направио паралелу између А. Фајгеља и Пере Луковића и сасвим разумно поставио питање тзв „двоструких стандарда“ у понашању наше власти: Док патриоте режим хапси, квислинге нештедимице обасипа „грантовима“, илити парама. Том приликом Анђелковић је поменуо „да Србијом шпарта 500 квислинга“, што је грдна грешка, јер број тих шпартајућих квислинга бар сто пута већи, односно превазилази 50.000 плаћених издајника. Али о томе другом приликом. Овај пут, само мало позабавићемо се утуком Пере Луковића са наднасловом „Мало писмо Драгомиру Анђелковићу, аналитичару анал-фашизма“. Да утврдимо градиво, анализи ћемо придодати Перин критички осврт, да не кажемо „раскринкавање“ текста Олге Четверикове „Комплетно реструктурирање човека или Шта се крије иза „Глобалног образовања““.


Пера у народној ношњи

У оба састава Луковић је показао својствени мисаони и логички хаос, карактеристично лупетање, које је духовито само племену његових Неандерталаца. Међутим, код Пере је у све већој количини приметна употреба интелектуалних алата који указују на растућу хистерију. Троши се Пера, стари, остаје  без идеја, зато се нервозно спушта све ниже. У пракси, ово су ти старачки перонизми:

·         Говно
·         Жестоко појебемо са православном и кинеском браћом
·         Јебеног понедељка
·         Јебачким насловом
·         Прелетим то срање
·         Аналитичког пролива
·         Јебе ми се за вас
·         Јебем ти понедељак
·         Анал-итичара
·         Од анала два руска бокала
·         Мироточиви миомириси WC-шоље
·         Дркаћете без успеха
·         Додик петингује са тканином
·         Секси лизање
·         У пичку материну
·         Сере телефонски извор
·         Јебачке трауме
·         Ухићен сам за q
·         за коју пичку материну онда помињете
·         будите пизда
·         зар морате толико да мастурбирате на Ronhilla
·         Зар је могућно да вам је Додик стао у мини-главић проруског подријетла
·         Не будите пичка
·         Вучелићевом аналу
·         Анал-итичар
·         Анал-итичарског дискурса у аналу
·         Схватам да сам најебао
·         Имам утисак да ме је јебао Roadrunner
·         Олга Четверикова, жртва цртаних пениса
·         О свеколиком православном пенису
·         Пукла у нејебици
·         Киборг ми дирао вагину
·         Немој да сереш, Олга
·         Како се шири јебачина, реци нам православко
·         Кад извадим курац из лежишта
·         Пичка им материна
·         Зајебано, признајем
·         Усрали смо се од страха у „е-новинама“

Ово квазинаучно просеравање нашли смо на ђубришту сајтова Stanje stvari i  Intermagazin.


Кад из текстова Дрекавца Луковића уклоните туђе цитате и псине које су израз културног обрасца стеченог домаћим васпитањем, не остане ништа у писанији, сем нешто од неандерталаца погубљених „дијакритика“ олити квачица (видети коментаре уз текстове), чије чишћење је посао за теткицу, не наш.

А шта је онда спорно са Периним текстовима, кад ту нема ничега сем воња секундарне сировине?

Изгледа да је Перу у рањено срце погодила бар једна неспорна констатација Драгомира Анђелковића: „ С друге стране, не баш мало оних који су постали пудлице власти и финансирају се из државног буџета, директно раде против Србије и њеног Устава. Да и не говорим шта су радили против земље чији су држављани у прошлости, и никоме ништа”.

Да  приближимо, није спорно да „е-новине“ издржава (и) НЕД, што ће рећи ЦИ(Ј)ИНА снајка. То на прилику изгледа овако (за 2012. Годину):
Е новине 41 850 долара. - Да промовишу више професионалне и етичке стандарде у новинарству у Србији и региону. Током девет месеци особље Е новина и новинари сарадници ће производити око 15 аналитичких текстова месечно за on line дневник www.e-novine.com како би подигли свест о улози медија током ратова деведесетих година, и како би охрабрили јавну дебату о тренутној медијској ситуацији у региону.
Добро, мора од нечег да се живи. Е ту се појављује и влада Србије у виду Маслачка Тасовца, те очитујемо другу врсту спонзорисања. Дели Тасовац паре алтернативном "грађанском" сектору за "пројекте", к'о бег кад сиђе у чаршију, те је под нумером "3" и Пера Луковић:
Београд  - „Е Новине“ ДОО пројекат „Хив међу нама: Људи као и сви други“ – 1,100.000 динара.
Па добро и то. Јесте наша најгора пословица „умиљато јагње две овце сиса“. Али, ту се појављује и бајковита и басновита франшиза о природним и људским лепотама  Велике Албаније. Нема, знамо, код Пере ништа џабе. Дакле, то је је сад већ трећа овца или ован као комитент.

Но на првој страни је свакодневно и угледни контроверзни бизнисмен Цане Суботић, чија је „е-новине“ духовна експозитура.

Сад већ имамо читаво шарено стадо, па се она пословица о умиљатом јагњету више не важи, већ имамо ситуацију развијеног бизниса чије је оличење славом овенчани „Плави мост“. Па, да упоредимо цене услуга поштованих колегиница и колега Пере Луковића, који су остали верни завичају.



Ако применимо релативно једноставни математички модел, резултат је да ће „е-новине“ објавити по 15 текстова месечно у току девет месеци за 41.850$, или 310$ по објављеној радњи, што „е-новине“ сврстава у сам врх елитне проституције која се обавља по јахтама, кућама са џакузијем и сличним амбијенталним целинама.


Ако пак сличан прорачун изведете са нашом Владом, добијате око 5.000 дин по глабању министру, на месечној бази, што нагло снижава рејтинг „е-новина“ и своди их на сексуалне раднице/ке који раде фелацио по хаусторима, камионским кабинама и ливадама. Свака част Пери, поштује сиротињу.

Сад, да се место нас појави нека француска собарица, одмах би поставила питање где се у свом том Перином транвеститном новинарском курвању деде „промоција виших професионалних и етичких стандарда у новинарству Србије“? Да ли су горе наведене лексеме сифилистичарског лудака тај „виши новинарски професионални и етички стандард“? Какав је људски, психолошки профил, ликова који воде најмоћнију силу на свету, кад су им "е-новине" узор новинарског етичког стандарда? Од кога то зависи судбина планете? Па куку нама с таквим светским лидерима.

Вокабулар који Пера Луковић и „е-новине“ користе за квалификацију Срба из Републике Српске, сигурно је дорастао нацистичком квалификовању Јевреја у Хитлеровом Рајху. За то их плаћа Цијина снајка НЕД. Бар једна ствар је кристално јасна – ако Запад успе да укине „Републику Шумску“ као „геноцидну творевину“, „шумњаци“ ће и даље бити присутни у БиХ као „геноцидни шумњаци“ само без свог ентитета, дакле нешто живо али зло, те стога ниже расе, нижих права, и недостојни постојања, једнако као и њихова „Република Шумска“. Пера Луковић промовише класични нацистички, огољени хитлеровски расизам. Пера Луковић је новокомпоновани Страхиња Јањић.


Перина чежња Саша Миливојев, скривен у дворцима из 1001 ноћи

Ако се пак дајгуз Пера одлучи да крене у потрагу за својом тихом патњом Сашом Миливојевим, пут Абу Дабија, шта биће? Пера Луковић забуљен у хиџаб к'о Маја Гојковић тражио би свог љубезног Сашу. Не би му пало на памет да се изругује тамошњој вери како овде чини са православљем. У супротном, зна добро, исти они које велича над Србима, камен о камен стуцали би му муда. Онда би га заклали к'о јање.

Превише је све то и од остареле курве.

Е, ту долазимо до поенте коју смо написали „Какве су ти курве, таква ти је држава“. Поново ћемо поменути грант владе Србије за Перин пројекат „Хив међу нама: Људи као и сви други“ . Пројекат се састоји од једног банера стандардне  величине 728px × 90px. Тај банер 728px × 90px вреди 1.100.000 динара за годину дана. Истовремено, иста влада исте Србије, за опстанак „Летописа Матице српске“који по неким оптужбама излази од 1824.-те године, широком руком Кир-Јање издваја 400.000 динара, или трећину колико за Перин фурунџијски банер. Збиља, болесно. Каква је то држава и каква је то Влада, којој је важнији опскурни порнографски брлог од најстаријег српског културног гласника? Курвећа је то држава и курвећа влада, ништа друго. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

ПЕТ СРПСКИХ ЏЕЛАТА (1): ЗОРАН ЂИНЂИЋ - КВИСЛИНГ ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА

ИДИОТИ СУ СНАГА СРБИЈЕ

АНТИ-ТИТОГРАФИЈА (3) ДЕСЕТ НАЈЗНАЧАЈНИЈИХ РЕВОЛУЦИОНАРНИХ СТАРЛЕТА